Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Şoferii idioţi !

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
518 răspunsuri la acest subiect

#181 Relu

Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.697 Mesaje:

Adăugat 09 martie 2010 - 21:00

Oare de ce nu fac si la noi ca la americani? Să stea un piculeț, măcar vreo două-trei zile după gratii? ... dar fără drept de cauțiune  :YMDEVIL:
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

#182 toto

toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.702 Mesaje:

Adăugat 16 martie 2010 - 16:12

Un Audi R8 a fost făcut praf într-o fracţiune de secundăUnii nu inteleg ca o masina buna se supune si ea legilor fizicii...
Pacat de masina! Pacat de celalalt sofer ...  sa nu ramana paralizat.  
Cat de grabit putea fi si cate secunde ar fi castigat ca sa mearga cu asa viteza mare!!!?

iar titlul... e un pic defazat tinant cont ca un om putea sa moara...  pe ei ii intereseaza cat costa masina!

http://www.adevarul...._225577887.html

Acest mesaj a fost editat de toto pe: 16 martie 2010 - 16:13.

#183 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.490 Mesaje:

Adăugat 16 martie 2010 - 21:15

Da-i mocanului masina.. :d
You are the only one who creates your reality.

#184 Functionarul

Functionarul

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 40 Mesaje:

Adăugat 09 aprilie 2010 - 10:53

Ma calca pe nervi "melcii" din trafic. Se pare ca lumea e deranjata de soferii agresivi. Eu sunt deranjat, si mai stiu ca mine, de melcii si prostii din trafic (m-am abtinut sa fiu misogin) dar si de masinile de smecherie parcate "strategic".
Tare mi-e teama ca intr-o zi o sa ies si eu din masina sa strivesc vreun melc si o sa ma filmeze lumea zicand ca eu sunt nebun.
Unii sunt si mai tari. Vorbesc la telefon, de stai un curul lor si te intrebi de ce naiba merge cu 30 cand limita e de 60..., apare momentul de vizibilitate, semnalizezi si incepi depasirea scrasnind din dinnti si aruncand lucruri de bine, atunci retardul termina convorbirea si fara sa se uita in oglinda, dublat de o adanca nestiinta vizavi de regulile de circulatie, calca acceleratia bolidului de parca a fost invitat de careva la o liniuta, fara sa tin cont de cel din stanga si ca din sens opus se aproprie alte masini...
Evident, franezi si revii in spatele "greului" in timp ce te rogi sa nu-l mai sune careva sau sa faca stanga/dreapta.

Acest mesaj a fost editat de Functionarul pe: 09 aprilie 2010 - 10:54.

#185 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 22 aprilie 2010 - 12:24

data: azi, 22 april, orele 12.10
specimen: dacia GL-07_KGx, culoare bej (avea si un numar personalizat...ca sa stim ca-l cheama VLAD, pe luneta)
un flacaneata stationat pe banda I de circulatie, fuma. fara lumini de avare, fara nici un stres.
indaratul daciotului, un nene cu mercedes astepta sa se epuizeze circulatia de pe banda II, pentru a putea circula si el...
daciotul fumeaza
eu ies din parcare, ci incerc sa intru in trafic...pe banda II, lume multa, banda I blocata de o dacie (descrisa mai sus).
dau un claxon...nici o reactie. Claxonez mai prelungit...iese o mana din dacie, care scutura scrumul de la tigara.
ma proptesc in claxon. dupa vreo 30 de secunde, vine un flacau dintr-o pravalie si se aseaza in dreapta soferului.
ies doua maini (una in stanga, una in dreapta daciei)cu tigara pe geam.
eu, continui sa fiu proptit in claxon.
dupa circa 1-2 min de claxonat, individul decide sa plece: demareaza catre banda III , iar la banda doi opreste (in diagolana) si incepe sa-mi spuna ceva. presupun ca ma injura, dar eu vorbeam la telefon si-i zambeam.
pe banda II, opreste un Audi Q7, care claxoneaza si el scurt sa se elibereze (acum) banda II.
eu plec pe banda I inainte, daciotul isi continua diagonala (sau...golana) catre banda de virat stanga.
m/

Morala: nu caii putere fac comportamentul mizerabil din trafic, ci doar soferul.

Acest mesaj a fost editat de Legumix pe: 22 aprilie 2010 - 12:25.

#186 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.582 Mesaje:

Adăugat 25 aprilie 2010 - 20:44

Vineri m-am distrat copios , in curba vis-a-vis de Papadie. Iesind de la Romtelecom si mergand agale vad chiar in curba un Seat Rosu cu numar de Bucuresti. Terminatia era AFB. Ei, ca era parcat putin in curba nu mai conteaza..suntem romani fara locuri de parcare. Dinspre faleza vad ca vine o dubita de la Antarctica si s-a cam chinuit nenea sa intre pe str.Brailei din cauza Seat-ului , fapt ce m-a determinat sa ma uit la numarul masinii si in acelasi timp am observat si un sticker care facea reclama la: " www.eunublochezinterscti .ro " ultima litera nu era. Pai cum domle faci reclama la site-ul ala ?  =))

#187 Izzy

Izzy

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 10 Mesaje:

Adăugat 25 aprilie 2010 - 23:25

De citeva luni bune am renuntat la a mai folosi masina zilnic si ma rezum la a conduce doar atunci cind e absolut necesar. Avind in vedere ca imi place sa merg pe jos, n-as putea spune ca a fost vreo problema de adaptare. Dar factorul decisiv care m-a facut sa renunt la autoturism a fost faptul ca, cel putin in Galati, traficul e groaznic - atit soferii cit si drumurile.

Si, ca sa zic si eu ceva despre subiect, ma distreaza mult soferii grabiti, aia care trebuie musai sa ajunga 'acolo' (acasa, la servici, in pom - nu conteaza) si executa niste minunatii de depasiri si accelerari taman cind nu trebuie.
Pe Movilei, de exemplu, cine a circulat pe-acolo recent stie ce transee sunt; mai apare cite un viteaz care o calca pina la fund si nu mai are timp sa frineze asa ca hop in groapa si programare la service.
Un alt exemplu de 'potenti' sunt aia care depasesc coloana pe Tecuci. Adevaru-i ca e o strada destul de frustranta pe care stai mult si bine - pe jos, ajung mai repede decit masinile din IFR pina pe Cosbuc, dar nu e zi sa nu fie cite un grabit care sa se bage si sa incurce circulatia pe celalata banda si sa-i irite si pe ceilalti soferi.

Sfatul meu, daca puteti, e sa renuntati la masina fiindca la noi in sat s-au cam stricat ulitele si nu mai merge. Bine, ca nici macar pentru mersul pe jos nu prea e infrasctuctura, asta-i alta treaba, dar e mai putin enervant.

Inca ceva... observ ca s-a facut o 'parcare' noua care gazduieste destule masini, si aici ma refer la portiunea de linie de tramvai de pe A. Saligny, dintre Siderurgistilor si Basarabiei. Cind se vor termina lucrarile pe-acolo, oare ce se va intimpla cu repectivele masini?

Cred ca sfatul mai bun ar fi plecarea de aici. Desigur, cine e masochist si vrea sa vada cit de rau se poate ajunge, e liber sa ia loc la spectacol, fiindca sigur de asta vom avea parte.
"Nu vrem Kent, nu vrem valuta / Vrem Dumitru sa ne..."

Acest mesaj a fost editat de Izzy pe: 28 mai 2010 - 13:48.

#188 katman

katman

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.150 Mesaje:

Adăugat 26 aprilie 2010 - 11:15

Sfatul meu, daca puteti, e sa renuntati la masina fiindca la noi in sat s-au cam stricat ulitele si nu mai merge. Bine, ca nici macar pentru mersul pe jos nu prea e infrasctuctura, asta-i alta treaba, dar e mai putin enervant.

Incerc si eu, dar daca mersul pe jos e pe linga sosea... Inhalezi toate gazele de esapament. Doar pe la Potcoava te poti departa vreo 20 de metri, sa il iei asa mai diluat...
Ideal ar fi un transport in comun ca lumea... Si banda de biciclete separata cu bordura sau gard de restul strazii, sa nu mai parcheze mutzuflanii de-a curmezisul. Daduse cineva, demult (ultramarine parca?) niste trasee excelente care se pretau la asa ceva.
Sfaturi moka, intelighenta risipita moka, daca n-are nimeni interes sa mai si faca ceva.
Pacat...

#189 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.582 Mesaje:

Adăugat 26 aprilie 2010 - 11:35

Vizualizați mesajulkatman, pe 26 aprilie 2010 - 11:15, a spus:

Si banda de biciclete separata cu bordura sau gard de restul strazii, sa nu mai parcheze mutzuflanii de-a curmezisul.

Si ce facem cu cainii apoi ? Cand merg cu scuterul pe strada e imposibil sa nu sara cainii la roata sau la picioare. Si asta cu 80-90 la ora. Cu bicicleta esti mancat

#190 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 26 aprilie 2010 - 12:23

Vizualizați mesajulAndreiM, pe 25 aprilie 2010 - 20:44, a spus:

Pai cum domle faci reclama la site-ul ala ?  =))
lipind pe luneta. 8-}

oricum, bag seama ca ai retinut mai multe detalii despre masina mea decat despre o pretinsa problema in trafic  :-?? pentru ca VINERI MASINA MEA A FOST PARCATA LA ING  :-@

Acest mesaj a fost editat de Legumix pe: 26 aprilie 2010 - 12:29.

#191 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.582 Mesaje:

Adăugat 26 aprilie 2010 - 13:13

Ce-am nimerit! =))
Am retinut doar ca masina a stramtorat un drum si cand m-am uitat pe luneta nu-mi venea sa cred ca acea masina "nu blocheaza intersectiile" , teoretic.

E vorba de ING-ul asta? mie imi pare parcata chiar in Curba la Romtelecom.  Acu' nu-i bai, repet, poate si eu as fi facut la fel, dar nu-mi mai puneam stickerul ala pe luneta .

Imagine adăugata

Deci nu-mi vine sa cred  =))

#192 mambo

mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.124 Mesaje:

Adăugat 26 aprilie 2010 - 13:32

Vizualizați mesajulLegumix, pe 26 aprilie 2010 - 12:23, a spus:

oricum, bag seama ca ai retinut mai multe detalii despre masina mea decat despre o pretinsa problema in trafic  :-?? pentru ca VINERI MASINA MEA A FOST PARCATA LA ING  :-@

1. acum tu de ce te-ai dat de gol ca e masina ta?
2. de ce ai lipit stickerul cand stii ca mai calci pe bec?

recunosc ca si eu mai opresc in zona aia cand am drum la romtelecom. si nu e singura locatie unde opresc pe interzis. cand vom avea parcari pt cel putin 50% din totalul autovehiculelor promit ca nu am sa mai opresc pe interzis. Imagine adăugata
vrei parola?  ǝuıq ızǝʌ ıɐɯ nu ɐɔ pǝɹɔ

#193 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.582 Mesaje:

Adăugat 26 aprilie 2010 - 13:41

Vizualizați mesajulmambo, pe 26 aprilie 2010 - 13:32, a spus:

cand vom avea parcari pt cel putin 50% din totalul autovehiculelor promit ca nu am sa mai opresc pe interzis.

aha. cand vei avea nepotei poate.  :))

#194 mambo

mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.124 Mesaje:

Adăugat 26 aprilie 2010 - 13:47

da... sau cand voi fi "lut si oale".

#195 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.582 Mesaje:

Adăugat 26 aprilie 2010 - 16:11

recunosc ca si eu mai opresc in zona aia cand am drum la romtelecom.  Imagine adăugata

Este loc de parcare la Hotel Turist. Eu mereu las masina acolo

#196 mambo

mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.124 Mesaje:

Adăugat 26 aprilie 2010 - 16:21

candva era o bariera acolo a carei rol nu l-am inteles niciodata. de aceea ocolesc zona respectiva. era o alternativa cu parcarea de langa bcr dar acolo voi parca viitoarea mea bijuterie

Acest mesaj a fost editat de mambo pe: 26 aprilie 2010 - 16:31.

#197 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.582 Mesaje:

Adăugat 26 aprilie 2010 - 17:42

nu, nu ! bariera este intrarea de la Casa de Cultura. Cea de care spun eu este chiar prin fata la Hotel Turist, pe langa cazino. Mereu sunt locuri libere acolo. Cred ca te-ai putea strecura oriunde cu noua ta bijuterie  =))

#198 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 26 aprilie 2010 - 17:49

1. acum tu de ce te-ai dat de gol ca e masina ta?
2. de ce ai lipit stickerul cand stii ca mai calci pe bec?

recunosc ca si eu mai opresc in zona aia cand am drum la romtelecom. si nu e singura locatie unde opresc pe interzis. cand vom avea parcari pt cel putin 50% din totalul autovehiculelor promit ca nu am sa mai opresc pe interzis. Imagine adăugata

este interzis de la intrarea in curtea romtelecom, si pana la str.morilor...si am oprit de acolo si pana dincolo
este interzis si in fata palatului...si mai opresc si acolo.
este interzis si in fata Corpului Gardienilor publici....si am oprit si acolo.
in concluzie - SA ARUNCE CU PIATRA, CEL CARE NU A STATIONAT NICIODATA IN MOD NEREGULAMENTAR  m/ .

stickerul priveste atitudinea generala din trafic, iar nu momentele de "oprire/stationare/etc"...si, iar sunt sigur ca nu am oprit/stationat niciodata astefl incat sa incurc circulatia...(mergand pe principiul, "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face")

ah..mi s-a confirmat (dintr-o sursa mai sigura)ca in ziua respectiva, as fi lasat (la ora 8.30) masina in locul respectiv...astfel incat, am sa te anunt si data viitoare - cand o voi lasa langa intrarea in curtea romtelecom, langa masina d-nei judecator M sau d-nei judecator C  :)) )

p.s...chiar imi place cum arata, in bataia soarelui

Acest mesaj a fost editat de Legumix pe: 26 aprilie 2010 - 17:58.

#199 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.582 Mesaje:

Adăugat 26 aprilie 2010 - 17:52

Dupa cum am spus, puteti merge in parcarea de la Hotel Turist. Nu am avut niciodata probleme sa ma trimita la plimbare de acolo.  Problema e ca aveti putin de mers. In rest..

#200 Mikka

Mikka

SuperModerator

• Moderator forum
  • 2.277 Mesaje:

Adăugat 27 aprilie 2010 - 07:20

Bariera aia de la Casa Sindicatelor e tot timpul ridicata, asa ca se poate parca fara griji. Cel putin in ultimile 5-6 luni cand am parcat macar o data la 2-3 zile pe acolo, nu era nimeni si nimic care sa te impiedice sa parchezi.
Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna. Nu uitati ca si Iuda avea amici ireprosabili (Ernest Hemingway)

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare