eu nu cred, ci sunt sigur
Bun venit pe Forum Gălățeni.net
![]() |
Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare. |
Şoferii idioţi !
Adăugat 27 iulie 2010 - 17:21
Cum se face ca cei care conuc masini de firma cu multe desene, in special vorbesc la telefon, fac caramboluri, POLITIA are albeata la ei? Azi, pe la 16.00, intre Liceul Sportiv si Vilele colorate de pe faleza superioara, o micuta chestie cu 4 roti si reclame garla, gata era sa bage in spital/NU - 5 masini -BMW cracanat, MB, Dubita, Toyota, Mitsubisi Cracanat ca sa vorbeasca continuu o pupaza. Credeti ca s-a derajat la clacsonari sau apostrofari dupa ce a luat doua borduri si trei treceri pe contrasens? Banui' ca se credea pe banca casei cu vecinele! S-au la prasit. Nevinovati.
Adăugat 27 iulie 2010 - 19:43
Adăugat 28 iulie 2010 - 17:35
Legumix, pe 07 iulie 2010 - 18:10, a spus:
in oglinda retrovizoare vad un volkwagin negru care se apropie, grabit, prin stanga mea. (deja zambesc in sinea mea, sardonic - "altul care depaseste coloana oprita la culoarea rosie a semaforului").
respectivul ajunge langa mine, incetineste, apoi accelereaza,desi dinspre radu negru ieseau masini.
ma uit dupa el...avea numar strain si "de vanzare pe luneta"...si accelera disparand in zare.
am privit stupefiat catre semafor (oare s-a colorat verde si mi-a scapat?!) NU - mai erau 25 secunde de ROSU
se pare ca acel semafor este doar orientativ.
Adăugat 02 august 2010 - 16:56
riaji, pe 27 iulie 2010 - 19:43, a spus:
Adăugat 02 august 2010 - 17:45
AndreiM, pe 10 iunie 2010 - 20:55, a spus:
Art.87
(1) Fotografia unei persoane, atunci cand este executata la comanda, poate fi publicata, reprodusa de persoana fotografiata sau de succesorii sai, fara consimtamantul autorului, daca nu s-a convenit altfel.
Art. 88.
(1) Difuzarea unei opere care contine un portret necesita autorizarea persoanei reprezentate in acest portret. Autorul, proprietarul sau posesorul acesteia nu are dreptul sa o reproduca sau sa o comunice public fara consimtamantul persoanei reprezentate sau al succesorilor acesteia, timp de 20 de ani dupa moartea sa.
Art.142
Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amenda de la 700.000 lei la 7 milioane lei, daca nu constituie o infractiune mai grava, fapta persoanei care, fara a avea consimtamantul titularului drepturilor recunoscute prin prezenta lege:
d) expune public o opera de arta plastica, de arta aplicata, fotografica sau de arhitectura;
Adăugat 02 august 2010 - 17:50
AndreiM, pe 30 aprilie 2010 - 09:16, a spus:
Problema se pune ca in trafic dai peste niste cretini ( cum e ala care l-ati prezentat mai sus ), sau ala cu Seatul Alb pe care l-am prezentat eu, care merita si batuti, nu numai postati aici.
In trafic trebuie sa-ti mentii calmul cica. Cum doamne sa-ti mentii calmul cand ZILNIC si din ora in ora dai peste cretini cu bmw-uri care nu stiu sa semnalizeze, peste idioti care nu cunosc culorile semaforului si alte specimene . Le dau dreptate americanilor uneori, pe bune.
De cate ori ies cu motorul la plimbare prin oras, de atatea ori imi fac nervi. Desi te vad marlanii ca vii cu viteza se baga in strada cat mai mult, ca-l mananca talpa si nu poate sta linistit la Stop. Altii desi te vad ca vii se baga ca tampitii in intersectie si daca-i claxonezi tot ei te injura.
Adăugat 03 august 2010 - 17:29
Azi, in jurul orelor 15.45 stateam la rand la semaforul dela Liceul CFR, sensul de mers Patinoar-Faleza.
Dinspre micro 40, pe str.Aurel Vlaicu, vireaza stanga in bd.Cosbuc o masina de politie (d-alea noi, cu radar fantoma - GL - 19 - XXX)....merge spre patinoar...iar in spatele meu, reintra pe bdCosbuc - sensul catre Faleza - adica,
Eu pe banda II, astfel incat ei ma depasesc lejer pe banda I, oprind ulterior la depozitele de langa Cimitir (fostul sediu Viata Libera)...
Deci....cine ne pazeste de paznici??
Acest mesaj a fost editat de Legumix pe: 03 august 2010 - 17:29.
Adăugat 10 august 2010 - 17:56
Adăugat 30 august 2010 - 17:17
GAMET, pe 30 august 2010 - 09:28, a spus:
Adăugat 07 septembrie 2010 - 18:03
bosorogu', pe 29 august 2010 - 21:57, a spus:
jkmekeri care-si lasa masina in curba si pleaca
femei la volan care schimba directia fara sa se asigure
bosorogi la volanul unor rable, circula pe mijlocul drumului, incurcand ambele benzi de circulatie
in concluzie...same old thing
Adăugat 08 septembrie 2010 - 16:45
Adăugat 23 septembrie 2010 - 13:00
Un domn (coleg cu mine)... punea benzina (nu era niciun angajat Petrom prin preajma) In spate - un beemeweu (suparat) plin cu 5 colorati, mancati-sh! Se da jos "blondul" de la volan si incepe dialogul
-"Blondul": Benzina, benzina... ?
- Pai... benzina.
-"Blondul": Nu bre. Care-i po(n)pa cu benzina.
- Cum care? Toate au si benzina si motorina... ?!??? Trage-ti masina alaturi, nu sta in spatele meu ca dureaza mai mult, pana platesc.
-"Blondul": Pai mata n-ai spus pui tot benzina?
- Da mai !!! Si? ?!?!?!???
-"Blondul": Nimic... am vazut ce furtun folosesti ca sa pun si eu!!!
- Bai, tu nu intelegi ca mai dureaza?... (deja se intreba - "Ce p... mea vor defapt Raj Kapoor-ii astia ?" ) - Trage-ti masina alaturi si pune-ti benzina.
... Dupa inca 2 replici "parizienii" se muta la pompa alaturata.
Stau ei ce stau si intra iar in dialog.
-"Blondul": Auzi, ia spune-mi si mie de care sa pun!
-Pai n-ai zis ca iti pui benzina?
-"Blondul": DA! Dar care-i furtunul de benzina ?!!!!! Ca daca ii pun altceva o stric!!!!
-SCRIE CLAR CARE-I CU BENZINA SI CARE E CU MOTORINA !!!
-"Blondul" (rugator, cersind intelegere): Hai bre... citeste-mi tu!!!!!!!!!
Lasand la o parte ca a pus benzina de 20 RON !!!
E de ras, e de plans?
1 utilizator(i) citesc acest subiect
0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

Sus