Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Şoferii idioţi !

507 răspunsuri la acest subiect

#241 mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.081 Mesaje:

Adăugat 27 iulie 2010 - 14:15

eu nu cred, ci sunt sigur Imagine adăugata
vrei parola? ǝuıq ızǝʌ ıɐɯ nu ɐɔ pǝɹɔ

#242 bosorogu'

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 726 Mesaje:

Adăugat 27 iulie 2010 - 17:21

7 - zile - luni - ca ani - de acasa - cam greu!
Cum se face ca cei care conuc masini de firma cu multe desene, in special vorbesc la telefon, fac caramboluri, POLITIA are albeata la ei? Azi, pe la 16.00, intre Liceul Sportiv si Vilele colorate de pe faleza superioara, o micuta chestie cu 4 roti si reclame garla, gata era sa bage in spital/NU - 5 masini -BMW cracanat, MB, Dubita, Toyota, Mitsubisi Cracanat ca sa vorbeasca continuu o pupaza. Credeti ca s-a derajat la clacsonari sau apostrofari dupa ce a luat doua borduri si trei treceri pe contrasens? Banui' ca se credea pe banca casei cu vecinele! S-au la prasit. Nevinovati.

#243 Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.390 Mesaje:

Adăugat 27 iulie 2010 - 18:19

Vizualizați mesajulriaji, pe 27 iulie 2010 - 12:52, a spus:

Cred ca bivolul pe care l-ai vazut e Nicolai Boghici, Legumix :))

adica???? cine ar trebui sa fie personajul?!?

#244 riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:

Adăugat 27 iulie 2010 - 19:43

:)) Mai bine ca nu stii, Legumix. Dupa parerea mea umila, l-ai descris aproape perfect in postarea ta <pe marele om de afaceri> din urbea noastra, si de-acolo se deduce si faptul ca asta e maximul de atentie pe care ar trebui sa-l primeasca personajele de genul - atunci cand tind sa sara calul.
You are the only one who creates your reality.

#245 Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.390 Mesaje:

Adăugat 28 iulie 2010 - 17:35

Vizualizați mesajulLegumix, pe 07 iulie 2010 - 18:10, a spus:

ma aflu pe bd.G.Cosbuc, in pole-position la semaforul de la patinoar, pe banda II - de virat la stanga (spre depozite). Deci...deja ma aflam pe linia de tramvai.
in oglinda retrovizoare vad un volkwagin negru care se apropie, grabit, prin stanga mea. (deja zambesc in sinea mea, sardonic - "altul care depaseste coloana oprita la culoarea rosie a semaforului").
respectivul ajunge langa mine, incetineste, apoi accelereaza,desi dinspre radu negru ieseau masini.
ma uit dupa el...avea numar strain si "de vanzare pe luneta"...si accelera disparand in zare.
am privit stupefiat catre semafor (oare s-a colorat verde si mi-a scapat?!) NU - mai erau 25 secunde de ROSU
vi se pare o reluare a unui post mai vechi? eroare - se intampla marti, in jurul orelor 13.
se pare ca acel semafor este doar orientativ.

#246 bosorogu'

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 726 Mesaje:

Adăugat 02 august 2010 - 16:56

Vizualizați mesajulriaji, pe 27 iulie 2010 - 19:43, a spus:

:)) Mai bine ca nu stii, Legumix. Dupa parerea mea umila, l-ai descris aproape perfect in postarea ta <pe marele om de afaceri> din urbea noastra, si de-acolo se deduce si faptul ca asta e maximul de atentie pe care ar trebui sa-l primeasca personajele de genul - atunci cand tind sa sara calul.
Tind sa sara calul? Sar calul doar atunci cand mai merg corect!

#247 bosorogu'

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 726 Mesaje:

Adăugat 02 august 2010 - 17:45

Vizualizați mesajulAndreiM, pe 10 iunie 2010 - 20:55, a spus:

Legea nr. 8/1996

Art.87

(1) Fotografia unei persoane, atunci cand este executata la comanda, poate fi publicata, reprodusa de persoana fotografiata sau de succesorii sai, fara consimtamantul autorului, daca nu s-a convenit altfel.

Art. 88.
(1) Difuzarea unei opere care contine un portret necesita autorizarea persoanei reprezentate in acest portret. Autorul, proprietarul sau posesorul acesteia nu are dreptul sa o reproduca sau sa o comunice public fara consimtamantul persoanei reprezentate sau al succesorilor acesteia, timp de 20 de ani dupa moartea sa.

Art.142

Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amenda de la 700.000 lei la 7 milioane lei, daca nu constituie o infractiune mai grava, fapta persoanei care, fara a avea consimtamantul titularului drepturilor recunoscute prin prezenta lege:
d) expune public o opera de arta plastica, de arta aplicata, fotografica sau de arhitectura;
Este valabil doar pentru interiorul unei proprietati! Opera fotografica este cam bine denumita in legislatie! Cand esti in zna publica, macar sa-si spele gura si picioarele! Ca de personaje care put de parfum ieftin, suntem satui!

#248 bosorogu'

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 726 Mesaje:

Adăugat 02 august 2010 - 17:50

Vizualizați mesajulAndreiM, pe 30 aprilie 2010 - 09:16, a spus:

aveti si dvs pe aici posturi necenzurate, dar nu despre asta este vorba sau despre jena. Stiu ca este cam "ilegal" sa fotografiezi o persoana sau un bun al persoanei ( toate rezumandu-se la date ) si sa le publici fara acordul scris al acesteia( de aia am cenzurat nr de la seat-ul rosu).
Problema se pune ca in trafic dai peste niste cretini ( cum e ala care l-ati prezentat mai sus ), sau ala cu Seatul Alb pe care l-am prezentat eu, care merita si batuti, nu numai postati aici.

In trafic trebuie sa-ti mentii calmul cica. Cum doamne sa-ti mentii calmul cand ZILNIC si din ora in ora dai peste cretini cu bmw-uri care nu stiu sa semnalizeze, peste idioti care nu cunosc culorile semaforului si alte specimene . Le dau dreptate americanilor uneori, pe bune.

De cate ori ies cu motorul la plimbare prin oras, de atatea ori imi fac nervi. Desi te vad marlanii ca vii cu viteza se baga in strada cat mai mult, ca-l mananca talpa si nu poate sta linistit la Stop. Altii desi te vad ca vii se baga ca tampitii in intersectie si daca-i claxonezi tot ei te injura.
Cat de mare este viteza? Fata de limita legala? Daca au masini puternice, credeti ca stiu unde sunt manetele? Sau butoanele? Sau vor sa stie?

#249 Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.390 Mesaje:

Adăugat 03 august 2010 - 17:29

intrebare retorica: Politistilor de serviciul politiei rutiere li se suspenda permisul cand comit cate o contraventie la Codul Rutier??
Azi, in jurul orelor 15.45 stateam la rand la semaforul dela Liceul CFR, sensul de mers Patinoar-Faleza.
Dinspre micro 40, pe str.Aurel Vlaicu, vireaza stanga in bd.Cosbuc o masina de politie (d-alea noi, cu radar fantoma - GL - 19 - XXX)....merge spre patinoar...iar in spatele meu, reintra pe bdCosbuc - sensul catre Faleza - adica, cu traversarea liniei continue duble.
Eu pe banda II, astfel incat ei ma depasesc lejer pe banda I, oprind ulterior la depozitele de langa Cimitir (fostul sediu Viata Libera)...

Deci....cine ne pazeste de paznici??

Acest mesaj a fost editat de Legumix pe: 03 august 2010 - 17:29.

#250 bosorogu'

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 726 Mesaje:

Adăugat 10 august 2010 - 17:56

Atentiune! Au sosit "LUCRATORII" din strainatate. Dupa un an de munca! "ACOLO" au inchiriat o masina. Evident, mult mai puternica decat caruta din curtea lor. Si au doua feluri de manifestari: fie "O CALCA" dupa ce un an s-au dus la munca cu tractorul acoperit sau nu aveau voie sa foloseasca asa ceva, fie, daca reusesc sa inchirieze una mai "DE SOI" merg cu 15-20/h sa vada lumea ce simpatici sunt. Cica ei sunt in concediu. Dar noi care muncim in Romania, ce vina avem? Daca PolCirculatie si-ar face treaba, exista pe undeva o prevedere: " nejustificat " mai putin de 20/h fata de limita legala. A-ti auzit de vreo amanda data pentru asta? Mai ieri, un mic PEUGEUT a facut la ultimul leu un carambol la 10/h de mai mare dragul. Nu vreau sa fiu malitios, dar era o blonda cu vocabular splendid la remarcile celor peste 20 care apostrofau! Mai ales o nesimtire crasa!

#251 bosorogu'

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 726 Mesaje:

Adăugat 29 august 2010 - 21:57

Deci de pe 10 aug nu sa intamplat nimic anormal in circulatia din Galati. Oare unde traim?

#252 GAMET

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 195 Mesaje:

Adăugat 30 august 2010 - 09:28

Am inceput sa ne invatam cu aceasta circulatie...si a devenit ...banala orice remarca...Oricum nu scapam de asa specimene...Si nu numai in Galati...:)

#253 bosorogu'

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 726 Mesaje:

Adăugat 30 august 2010 - 17:17

Vizualizați mesajulGAMET, pe 30 august 2010 - 09:28, a spus:

Am inceput sa ne invatam cu aceasta circulatie...si a devenit ...banala orice remarca...Oricum nu scapam de asa specimene...Si nu numai in Galati...:)
Cica au o justificare: daca provoaca un accident, acolo nu li se plateste din asigurare. Normal. Dar ce vina avem noi, cei de aici? Cand habar nu au unde sunt butoanele? Daca acolo ar face asa ceva, ar infunda puscariile! Doar ca la noi merge si asa! De fapt, se relaxeaza pe aici. Si, evident, nu le pasa.

#254 bosorogu'

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 726 Mesaje:

Adăugat 07 septembrie 2010 - 17:05

Pai ne invatam cu aiurelile sau ne spunem parerea? Atunci, de ce mai vorbim pe aici? Dupa aceste pareri, plecam acasa sa dormim.

#255 Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.390 Mesaje:

Adăugat 07 septembrie 2010 - 18:03

Vizualizați mesajulbosorogu', pe 29 august 2010 - 21:57, a spus:

Deci de pe 10 aug nu sa intamplat nimic anormal in circulatia din Galati. Oare unde traim?

jkmekeri care-si lasa masina in curba si pleaca
femei la volan care schimba directia fara sa se asigure
bosorogi la volanul unor rable, circula pe mijlocul drumului, incurcand ambele benzi de circulatie
in concluzie...same old thing =))

#256 cosx25

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 187 Mesaje:

Adăugat 07 septembrie 2010 - 19:44

Azi unul cu un logan sa plictisit la semafor, mai avea 10 sec de rosu si a trecut pe rosu.... Nu prea erau masini dar...
Daca mergi prin oras si esti atent la orice sofer, te doare capul la cata prostie vezi... 8-}

#257 bosorogu'

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 726 Mesaje:

Adăugat 08 septembrie 2010 - 16:45

Dupa ce am vazut pe EURO-NCAP ce face tigara cu airbaigul, m-am convins ca, desi fumator, fac bine ca nu fumez niciodata in masina, necum la volan. Dar cele "conductoare" care nu stiu sa mearga decat atunci cand linia centrala o au "pe mijlocelul" tras prin inel? Si, cand, greu mai conduc din nastere, mai vorbesc, ca orice femeie, tot timpul la telefon? Mai putem sa le acordam circumstante atenuante?

#258 mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.081 Mesaje:

Adăugat 15 septembrie 2010 - 17:09

asta nu e idiot deloc.

vrei parola? ǝuıq ızǝʌ ıɐɯ nu ɐɔ pǝɹɔ

#259 GAMET

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 195 Mesaje:

Adăugat 15 septembrie 2010 - 18:29

Floare la ureche...:d

#260 toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.641 Mesaje:

Adăugat 23 septembrie 2010 - 13:00

Haoleu!!! Faza ABSOLUT REALA ... la o anumita benzinarie ... Imagine adăugata
Un domn (coleg cu mine)... punea benzina (nu era niciun angajat Petrom prin preajma) In spate - un beemeweu (suparat) plin cu 5 colorati, mancati-sh! Se da jos "blondul" de la volan si incepe dialogul
-"Blondul": Benzina, benzina... ?
- Pai... benzina.
-"Blondul": Nu bre. Care-i po(n)pa cu benzina.
- Cum care? Toate au si benzina si motorina... ?!??? Trage-ti masina alaturi, nu sta in spatele meu ca dureaza mai mult, pana platesc.
-"Blondul": Pai mata n-ai spus pui tot benzina?
- Da mai !!! Si? ?!?!?!???
-"Blondul": Nimic... am vazut ce furtun folosesti ca sa pun si eu!!!
- Bai, tu nu intelegi ca mai dureaza?... (deja se intreba - "Ce p... mea vor defapt Raj Kapoor-ii astia ?" ) - Trage-ti masina alaturi si pune-ti benzina.

... Dupa inca 2 replici "parizienii" se muta la pompa alaturata.
Stau ei ce stau si intra iar in dialog.
-"Blondul": Auzi, ia spune-mi si mie de care sa pun!
-Pai n-ai zis ca iti pui benzina?
-"Blondul": DA! Dar care-i furtunul de benzina ?!!!!! Ca daca ii pun altceva o stric!!!!
-SCRIE CLAR CARE-I CU BENZINA SI CARE E CU MOTORINA !!!
-"Blondul" (rugator, cersind intelegere): Hai bre... citeste-mi tu!!!!!!!!!

Lasand la o parte ca a pus benzina de 20 RON !!!Imagine adăugata la ditamai BMW-ul nu mai e nimic de comentat... dar, buey - TIGANUL NU STIA SA CITEASCA !!! Si mergea cu masina!
E de ras, e de plans? Imagine adăugata Cred ca mai degraba...Imagine adăugata

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare