Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Caut in Galati...

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
62 răspunsuri la acest subiect

#1 Sheena

Sheena

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 291 Mesaje:

Adăugat 07 august 2008 - 02:19

Am si eu nevoie de adresele urmatoare:

Teatrul Dramatic Fani Tardini, Teatrul Liric Nae Leonard, Teatrul Gulliver, Muzeul de istorie Galati, Casa Memoriala Alexandru Ioan Cuza, Muzeul de arta vizuala, Biserica fortificata Sf Precista, Biserica Romano-Catolica, Biserica Greaca, Catedrala Episcopala Dunarea de Jos, Catedrala Ortodoxa, Biserica Mavromol, Biserica Vovidenia, Biserica Sf Spiridon, Parcul Eminescu, Gradina Botanica, Complexul Muzeal Stiintele Naturii, Muzeu de stiinte ale naturii, (astea ingrosate banuiesc ca sunt una langa alta), Gradina Zoologica, Complexul de agrement Priza Dunarii, Turnul de televiziune, Casa Macri, statuia Fata pe Valuri, Palatul Navigatiei, Casa Robescu, Casa Corpului Didactic.
Sheena

#2 Relu

Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.697 Mesaje:

Adăugat 07 august 2008 - 11:01

Ai nevoie de adresa de corespondenţa sau eşti interesată de amplasarea lor geografică? :lol:

Hai s-o luăm în ordine:
Cum vii de la Spitalul Judeţean, spre Rondou, la Parc, faci la dreapta, pe lângă magazinele de piese auto şi cobori în vale, spre bac; lângă IVAS, pe dreapta e intrarea la Grădina Botanică, Complexul Muzeal; mai sunt alte două intrări dar dau în cartier, în Ţiglina I (să nu te rătăceşti).

Pe Faleză, ajungi la Elice. Aici e şi Precista. De acolo o iei înainte, printre blocuri, pe alee. Cum ieşi de pe alee, pe dreapta e "Fata pe valuri". Biserica Mavromol e chiar lângă Hotel Dunărea, undeva prin stânga, traversezi N. Bălcescu.

Biserica Greacă şi Parcul Eminescu sunt vizavi de Winmarkt, pe Domnească; biserica are culoarea galbenă. Puţin mai încolo, pe stânga, găseşti Muzeul de istorie.

În spatele Primăriei, e Biserica Vovidenia.

Vizavi de Prefectură, e Teatrul "Fani Tardini". Dacă te abaţi pe Eroilor, găseşti Teatrul de Păpuşi Gulliver. Mai departe, tot pe Domnească, la intersecţia cu Gării, la semafor, e Biserica Romano-Catolică.

La următorul semafor, după Poliţia Rutieră e Catedrala Episcopală.

Vizavi de Grădina Publică e Muzeul de Artă Vizuală. Tot lângă Grădina Publică, e şi Teatrul Muzical.

Poate te ajută şi harta asta  :)
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

#3 Sheena

Sheena

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 291 Mesaje:

Adăugat 07 august 2008 - 12:16

Multumesc mult Relu.
Sheena

#4 PICK

PICK

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 93 Mesaje:

Adăugat 26 octombrie 2008 - 20:31

Gasesc un magazin cu materiale pt pictura/desen in Galati?

#5 Rami

Rami

Membru de Onoare

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.159 Mesaje:

Adăugat 26 octombrie 2008 - 20:37

galeriile de arta din centru?

#6 PICK

PICK

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 93 Mesaje:

Adăugat 27 octombrie 2008 - 20:34

Gasesc materiale acolo? nu caut  sa cumpar tablouri sau altele..
Mai detaliaza un pic te rog  :)

#7 Rami

Rami

Membru de Onoare

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.159 Mesaje:

Adăugat 27 octombrie 2008 - 20:56

]Vis-a -vis de Parcul Eminescu, cu intrare prin strada Domneasca.

#8 PICK

PICK

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 93 Mesaje:

Adăugat 27 octombrie 2008 - 23:11

Ms..am sa ma interesez sa vad ce pot gasi

#9 krys

krys

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 12 Mesaje:

Adăugat 08 decembrie 2008 - 11:00

Exista in Galati vreo Asociatie Sindrom Down?
Krys,Andrei-Bogdan(23.03.2005) si Crina-Bianca(19.01.2008)
filmuletsi poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

#10 EMIL

EMIL

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 147 Mesaje:

Adăugat 13 ianuarie 2009 - 18:26

Materiale pentru pictura- este un magazin pe str. Traian in zona Centrului cultural - vis a vis de parcare, pe partea magazinului de optica medicala de langa en gros-ul fostei unitati de pompieri!?! (venind din piata centrala, sau dinspre Potcoava de aur), iar cel profesional/specializat/expensiv, la Arta plastica centru Winmarkt, sau...Diverta, Kaufland si celelalte marketuri

#11 PICK

PICK

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 93 Mesaje:

Adăugat 14 ianuarie 2009 - 18:27

Ms

#12 catilina22003

catilina22003

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.393 Mesaje:

Adăugat 30 aprilie 2009 - 12:03

krys a spus:

Exista in Galati vreo Asociatie Sindrom Down?
Daca sunteti interesat de programe, dar mai ales activitati sportive pentru persoane cu sindrom Down(de orice varsta), si in mod special pentru cei cu un IQ Toate cele bune!

#13 scorpya

scorpya

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 293 Mesaje:

Adăugat 20 iulie 2009 - 15:29

Stiti cumva daca exista in galati vreo firma care inchiriaza rulote?...Sau vreo persoana fizica?

#14 1964

1964

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 209 Mesaje:

Adăugat 30 octombrie 2009 - 23:12

Unde gasesc lumanari glade in Galati?(cele in borcan) Am fost prin toate centrele astea si nu am gasit. Stiu ca trebuie sa caut pe unde sunt si odorizantele airwick si n-am gasit.....
Imagine adăugata

#15 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.582 Mesaje:

Adăugat 02 noiembrie 2009 - 12:45

Ultima oara am vazut la Stavros

#16 camielena

camielena

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 1 Mesaje:

Adăugat 19 februarie 2010 - 12:29

As dori sa stiu daca strada Rubinelor se numea inainte Olga Bancic si unde as putea sa caut,  sa aflu acest lucru . Multumesc anticipat.

#17 dorian

dorian

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 574 Mesaje:

Adăugat 05 martie 2010 - 19:06

Mai exista ,undeva,prin oraselul nostru drag,magazin filatelic? Copilul meu a descoperit,foarte incantat,intr-un ungher al bibliotecii un vechi si prafuit clasor cu timbre.Am cautat pe la chioscurile de ziare si la oficiile postale acele plicuri cu timbre ,care se gaseau odata de vanzare.Raspunsul a fost negativ peste tot.Poate sa ma sfatuiasca cineva de unde as putea sa achizitionez un clasor nou,timbre in mod regulat si eventual o penseta filatelica?????????
Multumesc!

#18 Mikka

Mikka

SuperModerator

• Moderator forum
  • 2.277 Mesaje:

Adăugat 06 martie 2010 - 07:34

Din pacate nu mai exista magazin "Filatelia". Ultima "ramasita" era la Oficiul Postal din Tiglina, undemai aveai o sansa sa gasesti lista de preturi.
Timbre de vanzare, cel mai sigur si regulat poti cumpara de la "club" - Casa Sindicatelor, duminica, cam din jurul orei 9.30-10.00. Undeva la parter se mai strang cei care au microbul colectionatului in diverse domenii: filatelie, numismatica, cartofilie etc.
Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna. Nu uitati ca si Iuda avea amici ireprosabili (Ernest Hemingway)

#19 dorian

dorian

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 574 Mesaje:

Adăugat 06 martie 2010 - 09:06

Buna dimineata!Multumesc pentru informatii!

#20 mariav10

mariav10

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 474 Mesaje:

Adăugat 06 martie 2010 - 19:35

stie cineva despre vreun magazin care vinde margele la kilogram?La suta de grame?Sarma de cupru?Am ramas in pana si ca sa astept 3 zile coletul prin posta sau curierat[cum numai eu am norocul...]
Comenzile sunt stresante si eu... 8-|  inca mai astept ajutor!Multumesc anticipat! ;;)

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare