Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Cărţi pentru orfani

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
23 răspunsuri la acest subiect

#21 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.025 Mesaje:

Adăugat 05 noiembrie 2008 - 22:10

Rami a spus:

stimabilul si dragul meu admin, ai gasit voluntarul? :)
Nu. S-a oferit cineva şi n-am văzut eu?
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#22 Rami

Rami

Membru de Onoare

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.158 Mesaje:

Adăugat 05 noiembrie 2008 - 22:30

Inca nu. :(

#23 ultramarine

ultramarine

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 735 Mesaje:

Adăugat 19 noiembrie 2008 - 10:45

Disponibile materiale "Business English" pe casete VHS si cu manualele aferente, ireprosabile.

#24 getta

getta

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 2 Mesaje:

Adăugat 30 noiembrie 2008 - 08:56

Ideea este buna.
Dar sa nu uitam ca exista o biblioteca in Galati, care are o colectie de peste 200.000 volume numai pentru imprumut, ofera servicii de tip Internet, multimedia, tuturor cetatenilor din judet,  inclusiv copiilor institutionalizati.
Mai bine am sustine deschiderea de Filiale ale acestei Biblioteci,  in toate cartierele, in cadrul scolilor, institutiilor care au copii orfani, sau in alte spatii pe care fiecare dintre noi le poate. Biblioteca V.A Urechia are si personal calificat si suficiente resurse materiale pentru a sustine activitatea acestor Filiale.

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare