Rami a spus:
Bun venit pe Forum Gălățeni.net
![]() |
Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare. |
Cărţi pentru orfani
Inițiat de către
dcp100168
, 28 oct 2008 13:55
23 răspunsuri la acest subiect
Adăugat 05 noiembrie 2008 - 22:10
stimabilul si dragul meu admin, ai gasit voluntarul? 
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!
Adăugat 30 noiembrie 2008 - 08:56
Ideea este buna.
Dar sa nu uitam ca exista o biblioteca in Galati, care are o colectie de peste 200.000 volume numai pentru imprumut, ofera servicii de tip Internet, multimedia, tuturor cetatenilor din judet, inclusiv copiilor institutionalizati.
Mai bine am sustine deschiderea de Filiale ale acestei Biblioteci, in toate cartierele, in cadrul scolilor, institutiilor care au copii orfani, sau in alte spatii pe care fiecare dintre noi le poate. Biblioteca V.A Urechia are si personal calificat si suficiente resurse materiale pentru a sustine activitatea acestor Filiale.
Dar sa nu uitam ca exista o biblioteca in Galati, care are o colectie de peste 200.000 volume numai pentru imprumut, ofera servicii de tip Internet, multimedia, tuturor cetatenilor din judet, inclusiv copiilor institutionalizati.
Mai bine am sustine deschiderea de Filiale ale acestei Biblioteci, in toate cartierele, in cadrul scolilor, institutiilor care au copii orfani, sau in alte spatii pe care fiecare dintre noi le poate. Biblioteca V.A Urechia are si personal calificat si suficiente resurse materiale pentru a sustine activitatea acestor Filiale.
0 utilizator(i) citesc acest subiect
0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

Sus