Nu stiu care dintre noi e mai frustrat. Afirmatiile gratuite daca asa le spui tu sunt in tema cu firul discutiei. Pastreaza-ti te rog comentariile legate de administrator de forum si implicit responsabilitatile mele( nu cred ca stii ce inseamna si nici nu cred ca ai vreun drept ).
Cam de unde ti-ai dat tu seama ca adevarul " absolut " e la mine?Doar ca sunt administrator? Aceasta discutie o puteai avea cu alt membru(vezi tot aici in topic ca majoritatea au aceeasi parere ca si mine) si atunci adevarul era undeva pe la mijloc asa cum probabil este si in cazul nostru. Vino cu argumente concrete cand acuzi pe cineva.
Daca nu poti sa te cobori la nivelul discutiei e clar ca n-ai ce cauta pe un forum. Problema ta daca raspunzi sau nu. Mi-ai tot bagat in fata cele locuri de munca de pe urma daramarii acestor chioscuri. ` prietene ` observ ca la tine in tara acolo asa se vorbeste, daca s-ar construi un supermarket, acesta ar putea acoperi cel putin 50 de chioscuri si ar putea oferi cel putin tot atatea locuri de munca, pentru a compensa cu cele de la chioscuri.Cu putin efort s-ar putea face si non-stop. Asta ar fi una dintre abordarile " complexe " . Alta ar fi dupa cum am mai spus un nou PUG. Pentru cine stie despre ce e vorba nu e nevoie de abordare complexa dar am spus poate te mai luminezi si tu si mai scapi putin de mania persecutiei.
Nu e treaba mea de ce ai plecat tu. Doar ca nu am sa permit cuiva care a fugit din tara sa-mi dea mie lectii despre cum ar trebui sa arate tara cu locurile de munca si infrastructura, sa-mi vorbeasca despre cum gandesc guvernantii si sa ma faca frustrat pentru ca eu cu inca cateva milioane suportam gunoiul de aici. Ai curaj si esti destul de barbat, vino in tara si spune aici punctul de vedere. Nu te ascunde dupa butoane in alta tara ca ulterior sa vii in Romania sa te uiti cu dispret!
Eu personal nu, nu as pleca. Pentru ca am oferit vreo 60 de locuri de munca candva, mai ofer si acum locuri de munca, ma descurc aici! Nu m-au facut banii desi fiecare are nevoie. Pe langa bani mai este si o prietena, mai este si o familie, cateva forumuri de administrat si un restaurant de condus. Chiar daca nu as fi avut asa ceva, tot nu as fi plecat. Stii vorba aia? Cand esti singur undeva poti face avere, dar cand sunt alti romani deja esti sclavul strainului. Ca sa intelegi mai bine asa este si cu chioscurile astea.. daca sunt cateva supermarketuri cu tot ce vrei ar fi altceva.. dar cand sunt o multime de chioscuri unul langa altul nu mai e afacere.
Astea fiind zise, draga " prietene " eu ma retrag din discutie, se pare ca nu iti ajung la nas cu discutia
Ai tot forumul la dispozitie sa faci ce-ti place! Si nu uita de partea cu " Reclamatii " . Poti face acolo o reclamatie in cazul in care te simti ofensat.
Numai bine.

Sus