silviudeep a spus:
Bun venit pe Forum Gălățeni.net
![]() |
Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare. |
Cine ce are cu chioşcurile de cartier?
Adăugat 01 decembrie 2008 - 19:43
Adăugat 02 decembrie 2008 - 21:31
Relu a spus:
Adăugat 23 decembrie 2008 - 18:47
cristian10oronaldo a spus:
mariaisfs a spus:
Un exemplu deosebit de negativ legat de aceste chioscuri de la care oricum nu mai cumpara nimeni e in zona Parcului de la Casa Rosie (La Ceas
eu n-am nimic cu chioshcurile de cartier..... amplasate in cartier....sunt bune si ele la ceva.... n-am nevoie sa intru intr`un magazin de lux pentru a`mi cumpara ceva...atata timp cat imi ofera ceea ce cer e perfect
Adăugat 26 decembrie 2008 - 12:18
Adăugat 26 decembrie 2008 - 15:57
Cu toate acestea, sunt dispusa sa-mi sacrific nobilele dorinte:D pentru o cauza mai buna.Cu sau fara nevoile mele, egoiste, intrinseci etc, orasele trebuie sa arate mai bine..daca tinem la valoarea lor estetica, istorica, arhitecturala, la impozanta si civilizatie..
Ser'us oll:>
Adăugat 26 iunie 2009 - 18:53
scuze pt dimensiune. nu stiu sa o modific. (daca e posibil) sa ma ajute un moderator.
04052009.jpg 69,5K
245 Numărul de descărcăriExista ACDSee .... ->Resize
Adăugat 26 iunie 2009 - 19:09
Adăugat 02 iulie 2009 - 00:01
Miercuri, trecătorii de pe Domnească se opreau în loc pentru a vedea o scenă mai puţin obişnuită pentru Galaţi: o echipă SADP lucra la demolarea chioşcului din faţa Teatrului Dramatic. Oamenii se minunau mai ales că în rafturile chioşcului se vedeau produse, dar în jur, nici ţipenie de angajat sau patron…
Întrebat despre acest lucru, viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco a spus că astfel de imagini nu vor mai fi de acum înainte aşa de rare, prin Galaţi. „Acolo, la Teatrul Dramatic, este vorba despre un ordin de demolare, emis de primarul Dumitru Nicolae, încă din 2007. Până acum acest ordin nu a fost pus în aplicare şi am considerat că a trecut destul timp în care proprietarul putea să îşi ia singur construcţia de acolo”, a declarat viceprimarul. Ciumacenco a adăugat că în primărie există „câteva zeci de astfel de decizii de demolare nepuse în practică”. În momentul în care a fost întrebat de motivul pentru care acestea nu au fost materializate până acum, viceprimarul s-a mulţumit să spună că „de multe ori s-au invocat motive sociale, însă eu cred că în 20 de ani, patronii au tot avut timp să intre în legalitate. Eu cred că a venit timpul să lăsăm Teatrul Dramatic să fie teatru, iar zona comercială, zonă comercială, nu să le amestecăm”.
Nicuşor Ciumacenco a mai enumerat şi paşii care se fac, legal, până la demolarea unei construcţii ilegale: „Întâi Direcţia de Disciplină în Construcţii constată dacă respectiva construcţie este legală sau nu, dacă nu este, se somează proprietarul pentru intrarea în legalitate, iar dacă nu se întâmplă aşa ceva, se întocmeşte o dispoziţie de demolare, semnată de primar şi care este pusă în aplicare de către Direcţia Tehnică şi SADP”.
http://www.viata-libera.ro/articol-Se_d ... le__2.html
Adăugat 02 iulie 2009 - 07:30
Pe mine ma seaca asa zisa Casa Alba din Parcul Eminescu. O uritenie mai mare ca asta nu exista, si mai e trintita si pe ce era spatiu verde.
Si a doua dupa asta e sediul ultramodern al (cred ca Sphinx sau nu's ce banca) de vizavi de Potcoava, trintit iote fleosc intre cladirile vechi de la strada.
...Sau sa inteleg ca s-a intimplat din cauza ca nu aveam city manager pe vremea aia... :twisted:
Asa, si apropo de estetica chioscurilor.... Inca din '98 cind am fost prin Iasi, acolo aveau toate chioscurile in format standard, confectionate de 2 firme care aveau contract cu Primaria. Albe, curate, ingrijite, fie ca iti cumparai de acolo gogosi, tigari sau o carte, toate aratau identic.
Adăugat 02 iulie 2009 - 09:59
katman a spus:
mie acest aspect nu mi-a placut - standardizarea. la un moment dat aparusera si prin galati niste chioscuri standard, dar cand s-au extins, nu a mai semanat niciului cu altul ori cu originalul.
dar, aspectul care mi-a placut in Iasi...toate acele chioscuri erau grupate, nu avea fiecare bloc consignatia/magazinul propriu de parter.
Adăugat 02 iulie 2009 - 14:25
Au existat si vor mai exista, atat timp cat sunt blocuri prin zona si au vanzare. Plus ca nu mi se pare normal ca daca vreau in miezul noptii sa imi i-au un pachet de tigari de exemplu, sa nu ai de unde.
Interfoane Blocuri, Vile de la 80 LEI/ap
Adăugat 02 iulie 2009 - 15:03
katman a spus:
Pe mine ma seaca asa zisa Casa Alba din Parcul Eminescu. O uritenie mai mare ca asta nu exista, si mai e trintita si pe ce era spatiu verde.
Si a doua dupa asta e sediul ultramodern al (cred ca Sphinx sau nu's ce banca) de vizavi de Potcoava, trintit iote fleosc intre cladirile vechi de la strada.
...Sau sa inteleg ca s-a intimplat din cauza ca nu aveam city manager pe vremea aia... :twisted:
Asa, si apropo de estetica chioscurilor.... Inca din '98 cind am fost prin Iasi, acolo aveau toate chioscurile in format standard, confectionate de 2 firme care aveau contract cu Primaria. Albe, curate, ingrijite, fie ca iti cumparai de acolo gogosi, tigari sau o carte, toate aratau identic.
Ai vazut proiectul "centrului de afaceri" de langa cladirea Prefecturii? Nu stiu de ce ne mai miram ca arata orasul ca naiba cand la noi nici macar cand se construieste in numele autoritatilor locale(nu particulari cu pile) nu se respecta un minim de bun simt estetic...Asa zisul centru de afaceri va fi bomboana de pe coliva bunului simt in orasul asta :oops:
Adăugat 02 iulie 2009 - 17:04
Bada a spus:
ei...nu ai de unde sa stii
din bube, mucigaiuri si noroi....stii poezia
Adăugat 02 iulie 2009 - 17:15
silviudeep a spus:
Au existat si vor mai exista, atat timp cat sunt blocuri prin zona si au vanzare. Plus ca nu mi se pare normal ca daca vreau in miezul noptii sa imi i-au un pachet de tigari de exemplu, sa nu ai de unde.
Mai lasati dracu tigarile. Daca vreti tigari vi le luati din supermarketuri... benzinarii... hypermarketuri... Sa le darame pe toate ca tare inestetice sunt...
Adăugat 02 iulie 2009 - 19:18
Adăugat 02 iulie 2009 - 20:33
Adăugat 02 iulie 2009 - 22:32
eu am pareri foarte proaste ,........, inestetice ,mici si urate , plus de asta sunt trantite exact pe fosta parcare auto "de la Popescu", deci domeniu public utilitar !
nu inteleg de ce dupa atatia ani de zile nu s-au mai facut ceva modernizari la ele ,........., ca bani totusi s-au cam facut pe acolo !
1 utilizator(i) citesc acest subiect
0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

Sus