cristian10oronaldo a spus:
Observ ca pentru tine a involua e ceva firesc. Imi pare rau pentru tine batrane, dar nu mai suntem in comunism. Daca iti e lene sa mergi pana la un hypermarket sa te aprovizionezi nu mai e problema mea. Probabil esti unul din mosii care pe la sfarsitul lunii Ianuarie merge la cimitir la ceasca sa recite cateva discursuri...
Nu mai fa supozitii lipsite de fundament, fiindca nu ne cunoastem. Doar fiindca nu sunt de acord cu tine, asta nu inseamna sa faci afirmatii nefondate de prost gust, afirmatii care arata clar cine involueaza si mai ales cine are lipsa celor 7 ani de acasa.
Lasand atacurile la persoana de doi bani pe care le proferezi la adresa mea si revenind la topic, sunt de acord sa fie daramate chioscurile construite ILEGAL, sau chiar toate, doar daca in locul lor se construiesc magazine deschise non stop, de unde sa poti cumpara ce iti convine atunci cand ai nevoie de ceva, indiferent de ora.
Observ ca vorbesti de comunism, ai prins tu vremurile acelea? AI macar habar despre ce vorbesti? (nu da search Google) Ma indoiesc. Traim intr-o lume, unde timpul inseamna bani, si cei care reusesc sa asigure servicii in timp cat mai rapid (rol pe care aceste chioscuri il au), fac diferenta. Evident ele nu pot fi comparate cu hypermarketuri, dar repet, pentru nevoile de zi cu zi sunt foarte eficiente economic, drept dovada ca inca exista si au clienti din absolut toate categoriile sociale!! Logic, ca aceste servicii nu existau inainte de 89, prin urmare tu prin afirmatiile tale de mai sus, insinuezi practic intoarcerea la comunism.
Cat de imbecil poti fi sa sustii inchiderea lor, pe motiv ca nu iti plac tie cum arata ?? Cine are gandire "comunista" acum?? Desi ma indoiesc ca ai prins tu vremurile alea!! Copilasu, chioscurile nu au aparut ca ciupercile dupa ploaie, au avut niste avize, au respectat legea. Bineinteles ca sunt si exceptii, iar in cazul lor sustin darmarea lor!!
Asa ca iti sugerez sa te gandesti un pic, inainte sa scrii ceva, deoarece este evident ca esti deficitar la acest capitol.