AndreiM, pe 14 septembrie 2010 - 07:40, a spus:
Ciudata treaba ca mie majoritatea care au fost prin strainatate mi-au zis ca nu sunt asemenea chioscuri ci cateva boutique-uri sau mici cafenele in care te asigur ca nu se " vinde " de toate! Si mai e o chestie, daca aia au chioscuri cate vrei si locuri de parcare si spatii verzi este altceva. Noi nu avem decat chioscuri si lipsa spatiului. Deci, ce preferi? Cat despre transport, Maxi-taxi te lasa chiar in fata intrarii de la Real, este autobuz catre Metro, maxi-taxi catre Penny din toate cartierele, deci nu ai nevoie de autoturism. Nu in ultimul rand, " prietene " se pare ca iti plac cei pe care i-am amintit, si se pare ca nu stii ca in supermarketuri mai sunt si camere de luat vederi si mai este si lume comparativ cu chioscurile de cartier atunci cand vrei sa cumperi ceva noaptea. Legat de ideea asta, ce ai fi vrut mai complex, sa-ti fac noul PUG sa vezi abordarea complexa? Abordare complexa este sa se darame toate inclusiv garajele care ar putea oferi locuri de parcare si nu spatii de depozitare pentru castraveti, televizoare vechi si alte tampenii.
Deci spatiu verde nu, preferi sa-ti cumperi o punga de seminte sau o Cola decat sa stai pe o bancuta sau sa nu iei amenda de la vreun comunitar frustrat ca ti-ai lasat masina aiurea.
Sunt de exemplu prin oras diverse marketuri, si sunt aproape in fiecare cartier, acolo gasesti tot ce vrei. Ce-i drept e de mers cam 5 minute aproximativ dar na... daca nu-l ai in fata scarii degeaba.
DE AIA NU SE FACE ROMANIA MARE!
Prietene, te ataci degeaba singur, eu nu te-am atacat.
Te doar adevarul? De ce ai plecat din Romania?
Ma mira nivelul de frustrare care reiese din replicile tale. Faci afirmatii gratuite pe pareri...”se pare ca iti plac cei pe care i-am amintit” ...nici nu stiu cum sa-ti raspund prietene administrator de forum, sa zici ca te iau la misto si sa spun ca nu-mi plac barbatii, sau sa nu ma cobor la nivelul discutiei si sa nu-ti mai rapund deloc. ”Se pare” ca gandesti cam cat guvernul care ne conduce, sa taiem tot , sa daramam tot, fara sa ne gandim la consecinte. Abordare complexa implica gandire complexa , stiu si eu relatia ...avantaj-dezavantaj, sau tu vezi lucrurile simplist, doar din punctul tau de vedere , fara sa te gandesti ca unii oameni ar putea ramane fara locuri de munca...dar tu stii mai bine ca de aceea esti administratorul responsabil al unui forum public , de asta si pentru a ataca pe toti cei ce nu sunt de acord cu tine , care detii , vad, adevarul absolut:”Te doar adevarul? De ce ai plecat din Romania?”
Pai asta ar fi treaba ta, de ce am plecat eu? Sau vrei sa-mi spui ca tu , in patriotismul tau, ai ramane in Romania daca ai avea posibilitatea sa muncesti in alta parte pe bani mai multi si ai scapa si de toata mizeria asta din Romania , de la birocratie la nesimtire?