Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Frizerii în Galaţi (unde ne tundem în condiţii civilizate?)

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
18 răspunsuri la acest subiect

#1 EMIL

EMIL

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 147 Mesaje:

Adăugat 30 decembrie 2008 - 17:31

Pentru barbati si... copii, unde ne putem tunde in conditii de igiena, cu respectarea normelor privind schimbarea consumabilelor dupa fiecare client, cu preturi afisate si nu dupa cum este imbracat clientul....

#2 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.025 Mesaje:

Adăugat 30 decembrie 2008 - 17:41

Ţi-aş răspunde eu, dar nu m-am mai tuns de vreo 10 ani  :d
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#3 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.488 Mesaje:

Adăugat 30 decembrie 2008 - 17:47

dcp100168 a spus:

Ţi-aş răspunde eu, dar nu m-am mai tuns de vreo 10 ani
  :lol:
Emil, iti recomand 2 frizerii.. Lady M, la 50 metri de intersectia de la Isharo, inspre liceul 10,  Sf Maria. O alta, in Micro 19, pe Bulevardul Otelarilor, intre Capatul troleului 102 si Brailei, aproape de unde s-a deschis noul Cozy.
You are the only one who creates your reality.

#4 fluturas

fluturas

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 202 Mesaje:

Adăugat 30 decembrie 2008 - 22:44

dcp100168 a spus:

Ţi-aş răspunde eu, dar nu m-am mai tuns de vreo 10 ani  :d
Incercand sa va dau o mana de ajutor...am gasit ...spre surprinderea mea ca adminul nostru nu este unicul care nu s-a mai tuns de 10 ani! :d

"Nu s-a tuns de zece ani  !!!!
AMBIŢIE. Un bărbat din Australia nu s-a tuns şi bărbierit de mai bine de zece ani.
În vârstă de 42 de ani, Phil Moore spune, spre consternarea frizerilor, că nu intenţionează să se tundă în viitorul apropiat. Un mare fan al lui Phil este fiul său Vlake, care a încercat să-l copieze."

Revenid la "oile noastre"... ;)
Eva-lux - Adresa: str. Brailei, nr. 66, bl. BR3
Telefoane: 0236-460.631; 0236-460.092  
Website: socom-evalux.pa.ro
Email: socom-evalux-galati@yahoo.com

Fișiere atașate

#5 silviudeep

silviudeep

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 645 Mesaje:

Adăugat 31 decembrie 2008 - 16:25

sau la Cindy's pe str. Ghe Doja , langa lic 10.
THIRST SYSTEMS GALATI - Partener ELECTRA
Interfoane Blocuri, Vile de la 80 LEI/ap

#6 EMIL

EMIL

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 147 Mesaje:

Adăugat 01 ianuarie 2009 - 00:36

LA MULTI ANI SI SANATATE FORUMISTILOR GALATENI IN NOUL AN!
MULTAM DE SUGESTII, DAR CRED CA ...O SA URMEZ MODELUL ADMIN-ULUI, LADY M NU SCHIMBA LAMELE SI HALATELE, LA FEL SI EVA LUX, CARE IN PLUS, DESI ARE TARIFE AFISATE, CERE CU 2-3 LEI PESTE ACESTEA ... ORI, PREFER SA LAS EU 5 LEI DACA VAD CA MERITA, DECAT SA TE FURE PE FATA PE MOTIV CA ... TE VAD MAI DES PE LA EI...IN SFRASIT SA NE RUGAM LA CEL DE SUS PENTRU UN AN MAI BUN CA DE LA BOC SLABE SPERANTE.... ;)

#7 busumary

busumary

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 261 Mesaje:

Adăugat 29 ianuarie 2009 - 22:28

Pentru barbati si... copii(de baieti fiind vorba),v.as putea recomanda un loc.Nu o fac pentru reclama,chiar nu e cazul,doar va pot garanta(cel putin in ceea ce ma priveste)acele conditii.Nu e un loc pretentios,dar sunt respectate cerintele.Eu lucrez la Afrodita.
-schimbarea halatului,tine de igiena personala a frizerului decat de client,odata la 3,4 zile.
-la copii,nu se folosesc lame, se foloseste o masinuta speciala de contur,ca si la client dealfel,doar la cerere

Va recomand,ca in orice salon,unde veti merge,evitati orele de varf,cand e aglomerat.Astfel veti beneficia de servicii bune .
"Daca unii oameni nu vor ajunge niciodata in Paradis, dragostea noastra sa fi fost singurul Paradis pe care ei l-au gustat! "

#8 victor1

victor1

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 2 Mesaje:

Adăugat 06 februarie 2009 - 16:05

cleopatra rulllllls!
de departe cel mai elegant si frizeri buni. imi place ca nu e la strada si nu ajung toti nespalatii acolo :evil:  :twisted:

#9 EMIL

EMIL

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 147 Mesaje:

Adăugat 10 februarie 2009 - 19:04

DACA SE POATE PENTRU AFRODITA SI CLEOPATRA, UN PIC MAI AMANUNTIT ROG! MULTAM ANTICIPAT!

#10 victor1

victor1

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 2 Mesaje:

Adăugat 15 februarie 2009 - 11:55

cleopatra este in IFR, in ICFRIMU. ;)

#11 justfordance

justfordance

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 14 Mesaje:

Adăugat 09 iulie 2009 - 02:06

afrodita este cum mergi de la IREG spre GENERAL pe partea dreapta

#12 Rami

Rami

Membru de Onoare

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.158 Mesaje:

Adăugat 09 iulie 2009 - 09:09

Michelle, for ever and ever!

#13 busumary

busumary

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 261 Mesaje:

Adăugat 09 iulie 2009 - 09:16

Da ,Rami Michelle e un loc super fain si daca mai ai si norocul sa te serveasca Sefa... ;) am avut o colega care a lucrat(nu stiu daca mai lucreaza la firma) la Michelle, locatia care a fost in centru.
"Daca unii oameni nu vor ajunge niciodata in Paradis, dragostea noastra sa fi fost singurul Paradis pe care ei l-au gustat! "

#14 Rami

Rami

Membru de Onoare

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.158 Mesaje:

Adăugat 09 iulie 2009 - 09:21

busumary a spus:

Da ,Rami Michelle e un loc super fain si daca mai ai si norocul sa te serveasca Sefa... ;) am avut o colega care a lucrat(nu stiu daca mai lucreaza la firma) la Michelle, locatia care a fost in centru.
Tot in centru e si acum :)
Pe parul meu nu si-a pus mana vreodata decat sefa sau seful :d deci, da, am fost o norocoasa ;)

#15 busumary

busumary

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 261 Mesaje:

Adăugat 09 iulie 2009 - 09:23

ma refer la locatia de langa Sensiblu din centru. Norocoas.o ! ;)

#16 George

George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.919 Mesaje:

Adăugat 09 iulie 2009 - 10:37

Si Michelle banuiesc ca e doar coafor si hair-stylist si se adreseaza doar fetelor. Pe cand Afrodita are nu numai coafor pentru fete ci si frizerie pentru baieti.

#17 Gabbiano

Gabbiano

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 409 Mesaje:

Adăugat 09 iulie 2009 - 17:56

ultima data cand am apelat la serviciile unei frizerii costa tunsul 2500-3000 lei vechi cu bacsisul inclus. deci a trecut ceva vreme.... :lol: ...solutia? o masina profesionala de tuns ,o oglinda si un pic de indemanare....am ales solutia asta ptr ca ma enerva la max intepaturile firelor de par pana la dusul de acasa

#18 busumary

busumary

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 261 Mesaje:

Adăugat 09 iulie 2009 - 19:41

George a spus:

Si Michelle banuiesc ca e doar coafor si hair-stylist si se adreseaza doar fetelor. Pe cand Afrodita are nu numai coafor pentru fete ci si frizerie pentru baieti.
plus cosmetica si manichiura+pedichiura

#19 bonybon2

bonybon2

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 108 Mesaje:

Adăugat 06 februarie 2011 - 19:58

in cladirea volksabank,tiglina etaj 3 ,carmen m/

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare