Adăugat 02 august 2009 - 00:28
"scorpio...mi-ai dus dorul sa inteleg..am fost la mare draga...am luat o pauza de ...intepat!
acum am citit din urma si m-am minunat...mi s-a acrit de randuri acide din partea d-nei moderatoare,asa ca voi ignora prezenta dumneaei..asa ca sa voerbesc ca tine ,respectuos...daca vrei iti dau gaseala la ''sa ne iubim'' ca-s off si mi s-a lasat de dureri de cap...acolo vorbim cat vrei tu..ca si eu am...o gramada ! "
Buna Maria!Mai eu nu o sa ma iau niciodata de ea doar de dragul de a a o irita sau de a-i strica ziua.Daca are ceva deosebit de zis,citesc bag la cap,daca nu..iau atitudine..dar nu asa.Si stand eu mai bine asa si gandindu-ma de fapt mi-am dat seama ca nu ea e de fapt problema care ma deranjeaza cel mai mult aici,Problema e alta,si anume:
Pe acest forum draga Maria sunt mai multe bisericute...de fapt este o catedrala,si o bisericuta asa mai de cartier,cu oameni mai de Doamne-ajuta.Eh,si cei care se duc la catedrala sunt oameni miruiti,spovediti,piosi...pe cand celor de la bisericuta li se pune patrfiru pe cap si gata.Cei de la catedrala fac slujbe muuult mai evlavioase,drept urmare,noi trebuie sa ne rugam si sa ne inchinam cu multe plecaciuni la aceste slujbe.Nu cumva sa te impinga necuratul sa incalci cuvantul lor,ca flacarile iadului te inghit!
Asa ca eu zic,ca in cazul in care primim cate o palma sa intoarcem si celalalt obraz,si nu cumva sa judecam pe cei ce au facut judecata!Pentru ca in cazul in care,unul din ei pacatuieste,la urechile noastre nu trebuie sa se auda nimic,totul ramane in naosul si pronausul lor,acolo, cel pacatos va face o gargara cu aghiazma sa-si spele gura de spurcaciunile zise,si gata...totul e ca nou,aura lor straluceste de-ti ia ochii.
Pe cand noi,enoriasii astia mai pricajiti,nu trebuie sa cadem in pacat sau sa incalcam una din poruncile scrise de trimisii domnului,ca exorcizarea ne mananca!!Cred ca ai prins ideea...
Si acum la final vreau sa inchei cu o vorba din batrani putin modificata de mine,ca sa intelegi mai bine:
"Sa nu faci ce face popa,sa faci ce zice popa!"....aici treaba sta asa:
"Sa nu faci ce fac cei din catedrala,sa faci ce zic cei din catedrala!"