Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Poliţia Comunitară atacă găştile de cartier

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
24 răspunsuri la acest subiect

#21 katman

katman

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.150 Mesaje:

Adăugat 23 aprilie 2009 - 17:40

George a spus:

19.09.2008 au scris si data gresit

Nu George, probabil la data aceea s-a petrecut evenimentul...

JohnDoe, eu am o curiozitate: masina ta era sau nu parcata ilegal?

Daca nu, ai tot dreptul sa ii faci de cacao din toate punctele de vedere. Nu iti mai spun ce boala am si eu pe ei de cind s-au luat de fiica-mea (care avea 4 ani, ca sa-ti dai seama la cine se umfla ei)

Daca da... Cel care respecta legea sa arunce primul cu piatra, ca sa parafrazez...

Parerea mea!

#22 corbu

corbu

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 438 Mesaje:

Adăugat 26 aprilie 2009 - 06:50

Gastile ,,atacate'' de sublima dar inexistenta politie comunitara terorizeaza cartierele, fara ca vreo autoritate sa-i impiedice sau sa schiteze vreun gest in acest sens.  Poate vom vedea ceva masuri administrative in politia comunitara - gen demisii, sanctiuni...- care sa ne induca ideea de resposabilitate, in urma evenimentului nefericit din Micro18. Unde erau? Nici macar in timpul anchetei live nu s-au vazut protejand spatiul infractional. Sau poate tocmai contraatacau cu toate fortele... :lol:
Gasca a castigat de data asta. Gasca (Cristian) ce face? :oops:  A pierdut razboiul sau numai o lupta?  :?:
Toti vor sa ajunga in rai, dar nimeni nu vrea sa moara...

#23 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.027 Mesaje:

Adăugat 26 aprilie 2009 - 21:06

Grupari de tip paramilitar
Cartierul Dunarea, compus din Microraioanele 18, 19, 20 si 21, este, ca si cartierul Aviatiei, o zona in care sunt active gastile de cartier. Aproape ca nu exista blocuri din aceste cartiere in fata carora sa nu fie vazute grupurile de tineri de la 15 la 25 de ani, costumati in geaca cu gluga si ascultand hip-hop. O mare parte din aceste aparent inofensivele "gasti de bloc" sunt grupari bine organizate. In unele cazuri, au organizare de tip paramilitar. Politistii de la Investigatii Criminale organizeaza sistematic razii si actiuni de anihilare a gastilor de cartier, dar descurajarea gastilor este afectata de trei impedimente. In primul rand, pentru ca, de cele mai multe ori, la presiunile agresorilor, victimele isi retrag plangerile. Apoi, pentru ca instantele nu dispun intotdeauna arestarea preventiva si  pentru ca multi dintre infractori sunt minori si se aleg cu pedepse usoare. Asa ca se intorc la activitatea infractionala cu ceva mai multa experienta. Atunci cand a fost declansata Operatiunea "Razboinicii", seful Serviciului Investigatii Criminale din cadrul IJP Galati, comisar-sef Stefan Capatan, a relatat si modul de functionare a unor astfel de gasti: "Daca vad un individ despre care stiu sigur ca locuieste in cartierul lor, il ameninta: «Daca nu treci la gruparea noastra, te-am nenorocit». Ii iau numarul de telefon si in momentul in care ei trebuie sa bata pe un altul, prin telefoanele mobile apeleaza pe toti cei care au fost racolati in acest mod. Daca cel apelat nu se duce la bataia respectiva, il cauta si le cade el victima". Multi dintre membrii gastilor de cartier locuiesc grupat, pentru ca in momentul declansarii unei actiuni sa poata actiona cat mai rapid.
http://www.romaniali... ... legea.html
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#24 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.488 Mesaje:

Adăugat 27 aprilie 2009 - 09:36

Ma bufneste rasul..  "gasti de bloc" care "asculta hip-hop", "operatiunea " si nu in ultimul rand.. "grupari de tip paramilitar"??
You are the only one who creates your reality.

#25 Relu

Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.697 Mesaje:

Adăugat 27 aprilie 2009 - 09:56

„grupări de tip paramilitar”  :lol:
Asta să fie o scuză pentru incompetenţa poliţiei?  :evil: Păi numai dacă se vâră un pic în ei mai hotărât, mucoşilor le zboară tupeul. Capii bandelor trebuie puşi cu botul pe labe.
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare