Salutare tuturor ! Imi cer scuze preventiv in cazul in care a mai fost deschis un subiect de genul . As vrea sa aud si parerea voastra in legatura cu acest subiect. Eu unul sunt pentru scoaterea tramvaielor. Multa lume aduc argumente contra , bazate pe mult prea discutatul subiect -> poluare. Sincer ,m-am interesat si la nivelul achizitionarii de trolebuze exista fonduri nerambursabile si guvernamentale. Suma care se poate obtine din casarea liniilor de tramvai este destul de frumusica de asemenea. In cazul in care gasim argumente bune si ajungem la o concluzie, eu sper ca pot duce acest proiect la un nivel mai inalt spre a fi analizat si propus in consiliul local. Va rog frumos sa va spuneti parerea! Astept argumente pro si contra.
Bun venit pe Forum Gălățeni.net
![]() |
Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare. |
Scoaterea tramvaielor în Galaţi
Adăugat 09 februarie 2009 - 21:41
Salutare tuturor ! Imi cer scuze preventiv in cazul in care a mai fost deschis un subiect de genul . As vrea sa aud si parerea voastra in legatura cu acest subiect. Eu unul sunt pentru scoaterea tramvaielor. Multa lume aduc argumente contra , bazate pe mult prea discutatul subiect -> poluare. Sincer ,m-am interesat si la nivelul achizitionarii de trolebuze exista fonduri nerambursabile si guvernamentale. Suma care se poate obtine din casarea liniilor de tramvai este destul de frumusica de asemenea. In cazul in care gasim argumente bune si ajungem la o concluzie, eu sper ca pot duce acest proiect la un nivel mai inalt spre a fi analizat si propus in consiliul local. Va rog frumos sa va spuneti parerea! Astept argumente pro si contra.
Adăugat 09 februarie 2009 - 22:04
Adăugat 10 februarie 2009 - 11:27
Adăugat 10 februarie 2009 - 11:54
Soniq a spus:
Adăugat 10 februarie 2009 - 13:01
flieder a spus:
Soniq a spus:
Am vrut sa zic ca sunt contra scoaterii tramvaielor pe motiv ca nu polueaza. Sa stiti ca si trolebuzele merg pe curent electric,iar inlocuirea tramvaielor cu aceste trolebuze ar fi o idee destul de buna zic eu,iar cei care folosesc tramvaiele sa se deplaseze nu cred ca o sa sufere daca merg cu trolebuze. Parerea mea
Adăugat 10 februarie 2009 - 13:02
Se pare că anul ăsta începe şi contrucţia liniilor de tramvai şi în Paris...
Oare ce-o i-o fi făcut să adopte un asemenea mijloc de transport în comun?

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.
Adăugat 10 februarie 2009 - 13:05
Adăugat 10 februarie 2009 - 13:08
Soniq a spus:
Sincer Relu in momentul cand o sa vad asa ceva in Galati sa mor de o sa mai comentez ceva . Sincer , nu cred ca alea fac zgomotul care il fac astea de la noi de iti tremura geamurile la bloc, alea nu cred ca iti crapa asfaltul si cu alea nu cred ca merg 5 persoane ca la noi. Sincer..tramvaiele noastre sunt inutile si nici macar practice . Sunt vechi,zgomotoase,incurca traficu,avem st,razi mici (pe sine iti faci masina praf iar multe strazi cu tramvaie inca au piatra cubica) , nu este foarte folosit sa zici ca se inghesuie lumea in ele ca la autobuze...afecteaza structura carosabilului si probabil si a blocurilor din jur .. nu se merita . Plus ca sunt o destule motive sa iti zboare permisu de la cele tramvaie
Adăugat 10 februarie 2009 - 13:13
Crede-mă deabia le auzi când trec pe lângă tine, scârţăie doar şinele... singurul indiciu că e un tramvai e soneria: driiiing-dring!

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.
Adăugat 10 februarie 2009 - 13:23
PS: Apropo ati vazut la Oradea ? ->

Adăugat 10 februarie 2009 - 14:35
Adăugat 10 februarie 2009 - 16:21
Post "cenzurat" (de dcp100168) pentru încălcarea unor reguli elementare de bun simţ.
Adăugat 12 februarie 2009 - 00:02
Oricum anumite tronsoane de linie de tramvai au fost modernizate iar anul asta va intra si tronsonul ramas nemodernizat pe linia care leaga Micro 19, plus tronsonul din STr Basarabiei cuprins intre G Cosbuc si General. Deci nu vom ramane fara tramvaie, si este un lucru bun. Iar cand infrastructura va fi pusa la punct atunci vom avea probabil si tramvaie mult mai performante.
Iar in Brasov si Constanta au fost alte interese care au dus la neglijarea acestui mijloc de transport, util oricarui oras civilizat si cu "pretentii". FOarte multi locuitori din aceste doua orase plang si acum dupa renuntarea la aceste mijloace nepoluante de trasnport.
Interfoane Blocuri, Vile de la 80 LEI/ap
Adăugat 13 februarie 2009 - 14:26
Macar in zonele foarte sugrumate (Siderurgistilor, capatul din Micro 19). In felul acesta, ne putem gindi la ele ca la niste troleibuze pe sine
Adăugat 14 februarie 2009 - 00:34
Oricum pentru ceea ce doresc eu investitiile sunt mari insa s-ar putea realiza daca banii rezultati de pe aceasta scumpire a biletelor cu care am inceput anul ar fi dirijati unde trebuie.
Adăugat 21 februarie 2009 - 00:41
Datorită începerii lucrărilor de modernizare a străzii Traian prin programul ISPA, SC TRANSURB SA anunţă că începând de luni, 23.02.2009, se suspendă circulaţia vagoanelor de tramvai pe linia 35.
Adăugat 21 februarie 2009 - 10:43
Eu circul din cand in cand cu tramvaiul 7, fiind singura legatura intre zona Spitalul de Pediatrie si fostul Tribunal. (Am o casa in acea zona si nu posed autoturism). De cate ori merg, in tramvai sunt tot felul de "necivilizati". Daca stit zona, stiti exact la cine ma refer. Imaginati-va cam cat timp ar rezista acele tramvaie fara a fi devalizate?
Ne dorim transport de calitate si numai, vrem sa locuim intr-o urbe civilizata, dar oare noi toti, cat suntem de civilizati???
Ref. la parerile pro si contra tramvaie, eu una sunt total pro, sunt cele mai putin poluante si nu mai sunt chiar asa de zgomotoase, sau nu mai mult decat o Dacie tunata (care tuna
Adăugat 01 martie 2009 - 22:10

1 utilizator(i) citesc acest subiect
0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

Sus