Andrei nu e chiar asa. Sunt si oameni care folosesc transportul electric. Problema la noi este ca primaria sprijina mai mult dubarii decat propria firma de transport local, dar asta e cu totul alta discutie...
Bun venit pe Forum Gălățeni.net
![]() |
Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare. |
Scoaterea tramvaielor în Galaţi
Adăugat 24 martie 2011 - 10:49
Andrei nu e chiar asa. Sunt si oameni care folosesc transportul electric. Problema la noi este ca primaria sprijina mai mult dubarii decat propria firma de transport local, dar asta e cu totul alta discutie...
Interfoane Blocuri, Vile de la 80 LEI/ap
Adăugat 24 martie 2011 - 11:05
La noi cand mergi cu un tramvai, trebuie sa te ti bine de bare, mai ales cand tramvaiul mai are si viteza, normal nici nu ai voie sa te misti in tranvai cand merge, dar... e romania. Nu am apucat sa merg cu tramvaiul pe str basarabie intre cosbuc si general, poate e mai bine (numai iarna mai merg cu transport in comun si rar
Sau ar mai fi o ideie, sa faca alte strazi pentru tramvaie, cum este linia de tramvai de la ireg, sa o faca dublu sens si sa anuleze linia de pe siderugistilor care duce spre ultimul leu. Ma refer ca pe strazi principale circulate intens, sa nu mai fie tramvaie
Idei tampite stiu dar am zis si eu
Si nu numai tramvaiele incurca circulatia si masinele parcate anapoda cum e pe str basarabie si altele, nu ai alt drum decat pe linia de tramvai sa mergi.
In brasov sunt strazi foarte late, are 4 benzi sau mai multe pe un singur sens
Acest mesaj a fost editat de cosx25 pe: 24 martie 2011 - 11:10.
Adăugat 10 mai 2012 - 22:34
După teribilul accident produs în această dimineață, la București, când trei tramvaie s-au ciocnit, din coliziune rezultând 50 de victime, revine în actualitate problema tramvaielor din Galați.
Potrivit statisticilor Transurb, în momentul de față, în orașul nostru circulă patru tramvaie fabricate în perioada 1952-1957, 31 tramvaie ieșite pe poarta fabricii în perioada 1974-1978, 13 tramvaie din 1979 și 27 din perioada 1984-1985, acestea fiind considerate cele mai noi tramvaie din Galați. Potrivit normelor europene de securitate în transportul public de persoane, o garnitură de tramvai este garantată cel mult 20 de ani.
qbox.ro
Adăugat 11 mai 2012 - 21:01
Cat despre Bucuresti e un oras exemplu, cu toate tipurile de transport existente si da intr-un oras civilizat, e nevoie de un trasport in comun diversificat.
Acest mesaj a fost editat de George pe: 11 mai 2012 - 21:03.
Adăugat 11 mai 2012 - 21:19
Accidentul din Bucuresti putea la fel de usor sa fi fost produs si de un autobus... Nu putem spune ca tramvaiele sunt nesigure si trebuiesc scoase din uz! Ca sunt vechi... asta e altceva.
Ca pe locul liniilor se poate adauga o banda de circulatie, asta se poate face prin scoaterea macadamului si inlocuirea lui cu asfalt. Si sunt si alte solutii dar deja ne depaseste nivelul de civilizatie...
1 utilizator(i) citesc acest subiect
0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

Sus