Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Votaţi-o pe Maria!

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
83 răspunsuri la acest subiect

#1 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.028 Mesaje:

Adăugat 20 aprilie 2009 - 09:40

Votaţi-o pe Maria!

mariav10 a spus:

pe mine ma calca pe nervi un concurs..am crezut ca daca ma implic in campania facuta fiicei mele imi va crea o stare de bine..pe naiba..curand am simtit cum imi fuge de sub picioare pamantul caci efectiv am senzatia ca pe fetita care ne-a  ''furat'' locul 1 o voteaza un net intreg...dupa numai o saptamana de concurs..in care noi am avut  acel loc,a inceput sa isi ia elan...acum diferenta e de 1100 de puncte...
am mobilizat o familie intreaga dar..degeaba..apoi am aflat ca de fapt e o lista dupa care se voteaza,in care mamici cu simt de turma,asteapta cuminti pana in noiembrie decembrie sa aiba copilul inscris si deja castigator ....iar pana atunci  ea insasi voteava acel copil cu o tenacitate iesita din comun... :? am venit la voi sa ma ajutati...sa reducem cu ajutorul vostru macar din diferenta ca sa ne putem baza pe  notele juriului... :roll:
speranta ca aceasta fetita sa fie vedeta  imi e invinsa cu orice vot  pe care cealalta  il primeste...
http://www.prichinde... ... rentPage=5 maria vieru 3-6 ani.
aici intrati ajutati,treceti-ne la favorite...faceti ce puteti ...va multumim.
sistemul de vot,dupa inregistrare,se face o data la 12 ore de pe acelasi ip..adica daca ai mai multe calculatoare si mai multe id noi te rugam sa le folosesti pe toate! :roll:
multumim pt orice vot,orice sustinere..
in mod expres le multumesc lui riaji,ramy si relu!sunteti the best!mai e acum si dcp unul din sustinatori!multumim.

Fișiere atașate

Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#2 mariav10

mariav10

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 474 Mesaje:

Adăugat 20 aprilie 2009 - 09:44

multumesc frumos,catalin!

#3 mariav10

mariav10

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 474 Mesaje:

Adăugat 20 aprilie 2009 - 10:28

fantastic eu primesc 3 voturi iar aceea primeste 15...pacat ca nu e un emoticon cu  cu un cap lovindu-se de zid...Imagine adăugata

#4 mariav10

mariav10

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 474 Mesaje:

Adăugat 20 aprilie 2009 - 11:24

astazi s-a alaturat si mootoo!mersi camarade! :d

#5 mootoo

mootoo

Gălăţean de frunte

• Banned
  • PipPipPip
  • 318 Mesaje:

Adăugat 20 aprilie 2009 - 11:27

anytime...
Daca orgoliile tale sunt mai presus decat orice atunci tu poti fi mai prejos decat oricine.

#6 mariav10

mariav10

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 474 Mesaje:

Adăugat 20 aprilie 2009 - 11:37

inseamna ca ma bazez pe tine pana pe 30 aprilie...si pe oricine poti mobiliza pt noi! :oops:

#7 mootoo

mootoo

Gălăţean de frunte

• Banned
  • PipPipPip
  • 318 Mesaje:

Adăugat 20 aprilie 2009 - 11:50

asta inseamna.
Daca orgoliile tale sunt mai presus decat orice atunci tu poti fi mai prejos decat oricine.

#8 mariav10

mariav10

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 474 Mesaje:

Adăugat 20 aprilie 2009 - 12:01

Imagine adăugata multumim.

#9 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.028 Mesaje:

Adăugat 20 aprilie 2009 - 18:36

Maria, pentru a castiga concursuri de acest fel ar trebui sa mobilizezi o retea de genul celor existente pe site-urile de socializare (neogen, hi5, etc).
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#10 mariav10

mariav10

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 474 Mesaje:

Adăugat 20 aprilie 2009 - 19:34

atunci ajuta-ma...daca stii atat de multe de genul asta heeeeeeeelp! :oops:

#11 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.028 Mesaje:

Adăugat 20 aprilie 2009 - 19:38

mariav10 a spus:

atunci ajuta-ma...daca stii atat de multe de genul asta heeeeeeeelp! :oops:
E simplu. Inscrie-te pe http://www.neogen.ro/ , cauta-i pe cei care sunt online si da-le linkul, cu rugamintea de a vota. Vei avea de munca, dar s-ar putea sa ai succes.
Acum de exemplu sunt 6775 online. Daca vor vota 10% tot e ceva.

#12 mariav10

mariav10

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 474 Mesaje:

Adăugat 20 aprilie 2009 - 20:08

m-am pus pe treaba...mersi frumos.

#13 mariav10

mariav10

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 474 Mesaje:

Adăugat 21 aprilie 2009 - 17:27

aseara m-am apucat de scris ca nebuna...am trimis cred cam 100 de msg la cine a picat prima data...imi vine sa plang..doar o singura femeie din atatea  a raspuns... :( asa ca..
unde sa mai pun acest link?

#14 Relu

Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.697 Mesaje:

Adăugat 21 aprilie 2009 - 23:03

Vorbeşti la o sută, te ascultă zece şi doar unul face ceea ce spui...
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

#15 mariav10

mariav10

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 474 Mesaje:

Adăugat 22 aprilie 2009 - 09:52

as scrie in continuu daca  as sti ca se intampla asa relu
dar nici macar unul nu face ce il rog
daca as putea sa mobilizez o armata as face-o
pana pe 30 mai e putin iar diferenta zdrobitoare.chiar daca voi a-ti vt  de 2 ori pe zi...tot nu as putea sa o ajung...imi plang de mila cata energie am consumat... :cry:

#16 mariav10

mariav10

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 474 Mesaje:

Adăugat 22 aprilie 2009 - 15:43

uite asa mai trece o zi in care am ''cersit'' voturi! :geek:

#17 mootoo

mootoo

Gălăţean de frunte

• Banned
  • PipPipPip
  • 318 Mesaje:

Adăugat 22 aprilie 2009 - 21:41

incerc sa votez de mai bine de 1 ora si nu merge. de fiecare data ma chinuieste site-ul ala.

#18 mariav10

mariav10

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 474 Mesaje:

Adăugat 23 aprilie 2009 - 06:19

te cred..noi trebuie sa cautam niste puncte amarate care sa compensesze diferenta de voturi...si merge al naibii de greu...pana se incarca... :( apreciem tare mult orice efort. :)

#19 Zuzyk

Zuzyk

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 128 Mesaje:

Adăugat 23 aprilie 2009 - 06:30

BINE, gata, m-ati convins :)
imi fac cont, pentru mamica Mariei, si pentru ea, ca  tare  e  frumoasa. Am mai multe id-uri si imi pot schimba ipul.Fac cate conturi pot, numai sa o votez pe micuta cu mai mult d e  1  vot :|
http://www.zang.ro/star/101784
Click plss... poate castig si eu ceva :)))

#20 Zuzyk

Zuzyk

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 128 Mesaje:

Adăugat 23 aprilie 2009 - 06:52

nu...nu...nu...pot vota :|
Mi-a zis ca "aceasta clasa de ip este banata, contactati administratorul..." sau ceva in genul .
Am tot schimbat ip-ul si nu merge... imi pare rau ca  nu o pot vota :(
http://www.zang.ro/star/101784
Click plss... poate castig si eu ceva :)))

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare