Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Regulament de market REAL

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
32 răspunsuri la acest subiect

#21 GAMET

GAMET

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 196 Mesaje:

Adăugat 21 august 2009 - 09:58

Da'...pe asta ati patit-o???...Stau la coada jumatate de ora ,tot in Real,tipul din fata mea,impreuna cu sotia dinsului,descarca doua cosuri mari si dupa ce le trece pe la casa...afla ca nu are banii sau cardul la el...Cit de idioti pot fi unii???....Iar eu,cu citeva produse intr-un cos mic,dar care sareau de ...10,eram nevoit sa-l astept sa vina cu banii sa-si ia harabalele...I-am sugerat duduei de la casa sa-i anuleze factura si sa dea drumul la casa mai departe pina se intoarce ametitul...N-a vrut si pace...M-am dus la o casa alaturata si dupa alte 20 min. am reusit sa scap...Din curiozitate m-am uitat la casa cu pricina...:soata astepta cu miinile in sin linga casa,iar operatoarea mai avea putin si-si indesa tot degetul in nas...Halal prestatori de servicii....

#22 AdiTZA

AdiTZA

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 642 Mesaje:

Adăugat 30 aprilie 2010 - 20:17

Eu + sotia insarcinata, cu burta la gura. Locatia: REAL. Casa speciala - coada (nicio gravida, nimeni cu 10 produse, nimeni in carucior cu rotile) formata din cocalari cu chef de gratare si pitipoance cu baxuri de prezervative si tampoane. Incercam sa ne bagam, reactia - nici macar o privire aruncata in greata la sotie, maini in san si manevre de blocare. Incercare verbala: ne scuzati... sotia... insarcinata...putem? Raspuns: Incercati la alte case, aici sunt deja produse pe banda. Si vad ca aveti carutul plin. Incercare: dar, e casa speciala...sotia...insarcinata...semnul de sus...femeia aceea cu burta mai rotunda...sotia cam seamana cu desenul...nu cred ca am gresit casa. Raspuns: Aici nu aveti cum....ne pare rau dar si pe noi ne asteapta copiii acasa!!! Incercati la alta casa. Si uite asa, am descoperit, indrumati de un angajat REAL, casa pentru angajati. Ce tare!!! ROMANIAAAAAAAAA, TE IUBESC!!! In alte tari se face loc gol in jurul gravidelor in supermarketuri de parca ar fi ciumate. La noi...te mai ia si la bataie...

Acest mesaj a fost editat de AdiTZA pe: 01 mai 2010 - 09:02.

Life is too short to be a fuckin' idiot...Do something!!!
Some people are alive simply because it is illegal to shoot them!

#23 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 01 mai 2010 - 20:53

la faza asta nu sunt de condamnat angajatii pravaliei...ci toata rasa romaneasca, in ansamblu.

#24 peaceman

peaceman

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 21 Mesaje:

Adăugat 24 mai 2010 - 13:57

Vizualizați mesajulriaji, pe 26 mai 2009 - 22:51, a spus:

Genul de momente in care iti vine sa dai foc la toti si la toate. Obisnuieste-te cu ele si incearca sa te familiarizezi cu ideea crunta ca nu poti schimba lumea de una singura. In plus, chiar nu merita..
poi, draga riaji, asta e ideea acestui forum... nu poate schimba lumea nesimtita....si nu de una singura... da ia sa fie un om pe zi.. care sa ceara sa se respecte regula... NU TREBUIE SA NE OBISNUIM CU NESIMTIREA SI MEDIOCRITATEA....TREBUIE SA NE OPUNEM VEHEMENT..

#25 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.582 Mesaje:

Adăugat 24 mai 2010 - 14:05

Vizualizați mesajulpeaceman, pe 24 mai 2010 - 13:57, a spus:

TREBUIE SA NE OPUNEM VEHEMENT..

Poti sa o mai spui odata!

#26 AdiTZA

AdiTZA

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 642 Mesaje:

Adăugat 25 mai 2010 - 20:52

Azi in REAL, un domn, cu parfumuri luate evident din Jysk a fost "rugat" insistent sa le infolieze pe motiv ca: "asa se face, nu vrem probleme".  Cum poti fura produse din REAL cand ele nici nu exista la vanzare? Asta doar paznicii si-o pot explica...Dupa ce am fost intrebat de doamna de la CASA daca "platiti SI CU BONURI?" de parca pe fata mea scria mare "CA$H, probabil de restu' bonuri", doi niggeri autohtoni se certau cu casiera si cu una din angajatele SWAT pentru ca nu aveau bon la mancarea gatita cumparata din REAL. Bineinteles ca, baietii au spulberat pur si simplu barajul facut de durdulia paznica administrand-ui si doua-trei urari de bine. Oooffff, ce distractie e in REAL.

#27 bonybon2

bonybon2

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 108 Mesaje:

Adăugat 13 ianuarie 2011 - 21:21

la kaufland ar fi bine sa se respecte si pe unde se intra cu masina si pe unde se iese @-)

#28 LaurX82

LaurX82

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 214 Mesaje:

Adăugat 14 ianuarie 2011 - 00:45

Acum aproape 2 ani la REAL, nu a vrut sa imi vanda un motoscuter, pe motiv ca a pierdut actele si nu se poate vinde :(. Eu am zis ca il cumpar pe propia raspundere, ma duc eu la RAR si refac actele sau vad eu ce fac cu el. El cica nu ca nu are voie. Dupa multe contraziceri l-am obligat sa-l sune pe superiorul lui la birou si pana la urma a fost deacord sa imi vanda scuterul, dar greu... Era unul blond care si acum este pe acolo la garantie, ce iam facut saracul de el, parca imi era mila de el dupaia. :) Dar era ultimul scuter la oferta,(si ala galben, dar asta e) si eu eram sa ma intorc fara scuter acasa dupa ce l-am vandut pe altul, deci nu prea suportam sa ma intorc fara scuter, daca eu asa am planuit treburile, a doua zi trebuia sa ma duc la servici si cu ce daca nu aveam cu ce...

Problema e ca tot vina lor era, cu 3 ore inainte sa imi vand scuterul care il aveam, am fost la ei si am intrebat daca mai au acele modele pe stoc si alte culori, si mi-a zis ca da, mai are 4-5 bucati. Si cand am venit sa cumpar cica de 2 zile nu mai are acele modele decat acesta fara acte...

Actele am facut rost de ele de la firma care vindea scuterele (REVA Romania), si la contra sumei de bani de 50+20 lei taxe postale am facut rost de acte, dar nesimtiti de la REAL a vrut sa ma faca pe mine sa platesc actele, doar la bucuresti a zis ca nu e vina mea si o sa plateasca cei de la REAL :)(pana la urma plateam eu, nu era bai pentru 70 lei). Pana la urma tot ei a platit, ca am zis la cei de la bucuresti ca imi cere bani pe acte cei de la REAL...

Deci cu REAL.. e cam greu, pacat ca e singurul hypermaket bun in galati...

Acest mesaj a fost editat de cosx25 pe: 14 ianuarie 2011 - 00:54.

#29 AdiTZA

AdiTZA

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 642 Mesaje:

Adăugat 14 ianuarie 2011 - 21:53

Uite eu cu sotia (peaceman) si JR, la cumparaturi in Kaufland...iau de pe raft o cutie de la un termometru electronic, evident, dupa ce am observat ca in Kaufland electronicele mici nici macar nu sunt in cutie, ci iti iei cutia goala de pe raft, trec de casa de marcat, in mai putin de "n" minute cu care se lauda Kaufland, ma indrept spre biroul de Informatii (unde ar trebui sa fie doar INFORMATII), si cer produsul, recte, TERMOMETRU, duduiei...cauta ea ce cauta prin sertare....nimic...mai cauta ce mai cauta...nimic...intreaba o colega care trecea INTAMPLATOR pe langa ea daca stie ceva de acel produs, recte TERMOMETRU...aia zice ca ea intra in pauza, sa intrebe pe altcineva...da duduia cateva telefoane, mai stau eu ce mai stau, LOGIC SI EVIDENT ENERVAT CA DEJA TRECUSE DUBLUL MINUTELOR LA CASA, intreaba alta colega care venise sa ia banii din casa, aia zice ca ii tine locul daca se duce duduia in depozit sa se uite, asta dupa ce, intre timp, gasise pe altcineva sa trimita (cu tam-tam ca asta e treaba sefului de tura/raion), imi zice mie ce care a ramas ca e probabil sa nu se gaseasca produsul in depozit, mai astept cateva minute, EVIDENT FACAND SPUME LA GURA pentru ca STATEAM DEJA DE 15min la INFORMATII, sa primesc RASPUNSUL FINAL!!! NU IL AVEM IN DEPOZIT!!!!!!!!! Cum e posibil asa ceva, cand pe rafturi, mai erau 5 cutii goale?????? Intrebarile mele erau:
1. De ce nu sunt produsele in cutii???
2. De ce daca nu sunt in cutii, nu sunt nici in depozit???
3. Daca in curand vom cumpara bidonul de suc gol si vom primi sucul de la dozatorul aflat la INFORMATII???
4. De ce se caca pe ei (Kaufland), ca daca stai mai mult de "n" minute la casa esti "premiat", cand poti astepta zeci de minute la INFORMATII pentru produs, garantie, si multe alte probleme legate de POLITICA asta CRETINA a supermarket-urilor din Romania???
5. De ce la REAL trebuie sa ridici fiecare bidon de apa plata (JR-ul meu are mancarea preparata numai cu apa plata, nu zic numele) pe banda, pentru ca apoi sa-l tabarceasca vanzatoarea, apoi, din nou, tu?
6. De ce, daca eu am bonuri la produsele cumparate din afara REAL trebuie sa le "bag la sac"???
7. De ce, daca eu am o cutie, o sacosa, sau un rucsac EVIDENT CU PRODUSE CARE NU SE GASESC IN REAL, trebuie sa le "bag la sac"???
8. De ce nu facem RECLAMATII???
9. De ce in Metro/Selgros se verifica inca odata produsele cumparate??? Daca e sa se verifice, de ce nu se verifica LA SANGE??? Ce e pe factura trebuie sa fie si ce e in carut, nu...ce e pe factura e pe factura...daca in cos sunt 3-4 produse care corespund cu ce e pe factura...se pune stampila si e OK???
Eu am facut, si fac reclamatii si sugestii si sesizari..........de muuuuulte ori..........DEGEABAAAAA!!!!!
Se comporta din ce in ce mai rau cu clientii...
Si isi mai fac si reclama!!!

INVATATI-VA SA NU MAI PLECATI CAPUL SI SA SPUNETI DA, AM INTELES...ASA E...POLITICA MARKET-ului....VA GARANTEZ CA ACOLO DE UNDE VIN ELE, DIN TARILE LOR DE ORIGINE SI IN ALTE TARI, CLIENTUL E STAPANUL ADEVARAT AL SUPERMARKET-urilor!!!!!!!

Eu unul, am declansat JIHAD-ul cu supermarket-urile din Galati!!! Cine vrea sa se alature, sa spuna NU nesimtirii angajatilor si regulilor care ne inrobesc!!!

#30 mambo

mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.124 Mesaje:

Adăugat 14 ianuarie 2011 - 22:27

continuare:
10. de ce pretul de la raft nu e acelasi cu pretul de la casa? (evident cel de la casa e mai mare)
vrei parola?  ǝuıq ızǝʌ ıɐɯ nu ɐɔ pǝɹɔ

#31 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.490 Mesaje:

Adăugat 15 ianuarie 2011 - 12:21

M-as alatura si eu jihad-ului, Aditza, dar incerc sa ingrop securea cumparand cat mai rar cu putinta din supermarketuri :)
La 1. si 2. pot sa-ti spun motivul principal: pentru ca produsele respective sunt furate, iar angajatii se fac ca nu e vina nimanui, ca nu stiu unde au disparut, etc si trebuie sa joace rolul, pentru a nu da de banuit. Asta nu inseamna ca nu stiu toti cei din interior cat si cum se fura din magazin.
You are the only one who creates your reality.

#32 AdiTZA

AdiTZA

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 642 Mesaje:

Adăugat 15 ianuarie 2011 - 15:53

Vizualizați mesajulriaji, pe 15 ianuarie 2011 - 12:21, a spus:

M-as alatura si eu jihad-ului, Aditza, dar incerc sa ingrop securea cumparand cat mai rar cu putinta din supermarketuri :)
Sa te vad eu pe tine cumparand in fiecare zi cate un bidon de 5L de apa plata de la magazinul din coltul blocului, cu inca jumatate din pretul supetmarket-ului. Si asta e numai un exemplu. Unde mai pui ca am luat o ladita de clementine din piata aia...de gross unde vand basarabenii, la un super pret. Adica, daca era sa iau cate 1Kg/zi...dadeam faliment. Plus ca acolo, am vazut-o pe patroana magazinului de la parterul blocului, care se aproviziona, bineinteles en-gross, cu legume si fructe, pe care ulterior le vinde la preturi de te ia ameteala :))

#33 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.490 Mesaje:

Adăugat 15 ianuarie 2011 - 17:33

Depinde, nu toti vand la preturi astronomice si nu toti avem aceleasi preferinte la produse. Oricum ar fi, insa, prin impulsionarea vanzarilor la supermarket, nu facem decat sa crestem scorurile, atat la astia mici, cat si la ei; in plus, cu timpul, e inevitabila schema: omori toti distribuitorii mici si cand ramai singur pe piata, cresti preturile cat incape..
You are the only one who creates your reality.

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare