Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Faleza Dunării, închisă pentru maşini în weekend

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
56 răspunsuri la acest subiect

Chestionar: Sunteți de acord cu închiderea traficului auto pe Faleză, la sfârșit de săptămână? (24 utilizator(i) au votat)

Sunteți de acord cu închiderea traficului auto pe Faleză, la sfârșit de săptămână?

1. Da (15 voturi [62.50%])

Procentaj din vot: 62.50%

2. Nu (9 voturi [37.50%])

Procentaj din vot: 37.50%

3. Indiferent (0 voturi [0.00%])

Procentaj din vot: 0.00%

Votează Vizitatorii nu pot vota

#41 George

George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.919 Mesaje:

Adăugat 26 iunie 2009 - 17:33

Eu doar spun realitatea probabila :d Punem pariu pe o bere/suc ? "depinde de preferintele castigatorului"? Conditiile pariului le stabilim de comun acord  :)

#42 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.490 Mesaje:

Adăugat 29 iunie 2009 - 19:08

Cu siguranta ca tot fraierii vor incasa amenzi.
corbu.. Tu cu mana ta ai tastat ca "nu exista o viziune clara pentru toti galatenii". De ce naiba crezi ca sustin suspendarea traficului pe faleza macar in weekend? Eu stau in Micro 20 si vin acolo special ca sa ma plimb (iar daca as avea unde, as veni si-n 40, si pe nu stiu ce coclauri imi mai recomandati voi, numai ca nu exista o alta astfel de zona). Nici nu am sperat macar ca va planta vreo cineva de la primarie vreo floare in zona in care locuiesc, cu atat mai putin sa amenajeze vreun parc. Repet: asta e motivul pentru care vreau faleza inchisa: ca sa mai existe un loc unde sa vad niste verdeata si sa nu ma bazaie la cap soferii frustrati. Daca tu speri ca o sa-ti puna tie careva palmieri si floricele pe viaduct, sa fii sanatos. Pana una alta, eu vreau macar sa ramana bruma de verdeata de pe faleza, asa cum e ea acum, si fara trafic, daca se poate. A, si cand vorbeam de faleza superioara, vorbeam de "originile" ei, daca ai fi putut si desigur, vrut, sa citesti unicul sens pe care l-am dat constructiei gramaticale respective.
You are the only one who creates your reality.

#43 corbu

corbu

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 438 Mesaje:

Adăugat 30 iunie 2009 - 18:23

Am vazut ca au aranjat si scuarurile  de pe bld. Otelarilor - deci sunt capabili. Trebuie doar indemnati si canalizati sa faca lucruri bune in tot orasul, nu numai pe faleza. Ca sa merg la plimbare, nu ar trebui sa strabat kilometri pe jos, cu mijloace de transport in comun sau personale. Fiecare cartier ar trebui sa aiba cel putin o zona verde, alei pietonale si parcuri de joaca pentru copii. Nu trebuie lasata administratia sa ia decizii unilaterale; faleza nu trebuie transformata in panaceu universal pentru doritorii de promenade din Galati. Cred ca o singura zona de promenada este insuficienta, cel putin eu nu as putea sa ies la plimbare mereu, mereu, mereu, pe acelasi traseu fara nimic nou, chiar si la interval de o saptamana.

riaji a spus:

Repet: asta e motivul pentru care vreau faleza inchisa: ca sa mai existe un loc unde sa vad niste verdeata si sa nu ma bazaie la cap soferii frustrati.
Vor fi biciclisti si rolleri frustrati...care vor face slalom printre pietoni. Pistele special amenajate unde vor fii? :roll:
Toti vor sa ajunga in rai, dar nimeni nu vrea sa moara...

#44 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 30 iunie 2009 - 18:45

corbu a spus:

Vor fi biciclisti si rolleri frustrati...care vor face slalom printre pietoni. Pistele special amenajate unde vor fii? :roll:

1.fii vor fi acasa
2.pistele vor fi....de-a latul Dunarii :!:

#45 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.029 Mesaje:

Adăugat 30 iunie 2009 - 18:47

Sau aşa  ;)
Pistele special amenajate - unde vor fii (Domnului)?
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#46 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 30 iunie 2009 - 18:53

dcp100168 a spus:

Sau aşa  ;)
Pistele special amenajate - unde vor fii (Domnului)?

ALELUIA :oops:

#47 corbu

corbu

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 438 Mesaje:

Adăugat 30 iunie 2009 - 19:59

Vai de mine, am lezat pe cineva prin tastarea gresita sau din lipsa de argumente ne agatam de forme?
Nu contest greseala, imi apartine si nu cred ca e prima si nici ultima. Problema e ca in cazul unora...latul Dunarii e cat lungul nasului... si varful nasului e pe faleza superioara cand se plimba pe faleza inferioara...
;)
Fara suparare! :d
Toti vor sa ajunga in rai, dar nimeni nu vrea sa moara...

#48 Relu

Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.697 Mesaje:

Adăugat 30 iunie 2009 - 20:36

corbu a spus:

Soluția e f. simplă: pietonii pe trotuar iar carosabilul va fi al rolerilor și bicicliștilor. Regulile vor fi simple: se ține dreapta și nimeni nu se aventurează, în viteză, pe celălalt sens. Ok?
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

#49 cristian10oronaldo

cristian10oronaldo

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 246 Mesaje:

Adăugat 02 iulie 2009 - 07:59

Au tot inchis astia faleza :) In week-end sute de masini pe-o parte si pe alta vezi :d Se misca astia de la primarie cu un talent de n-ai treaba...

#50 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 02 iulie 2009 - 10:03

cristian10oronaldo a spus:

Au tot inchis astia faleza :) In week-end sute de masini pe-o parte si pe alta vezi :d Se misca astia de la primarie cu un talent de n-ai treaba...

mda, duminica orele 18 am fost cu fetele la parcul VIVA, iar traficul de pe faleza era la fel de aglomerat ca de obicei. mi-a luat 10 minute sa ajung la Zid.
or, nu s-a finalizat studiul de frezabilitate? :d

#51 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.029 Mesaje:

Adăugat 30 iulie 2009 - 01:40

Închiderea Falezei se amână
Proiectul de hotărâre aşteptat cu atâta nerăbdare de bicicliştii şi rollerii gălăţeni ar putea intra în şedinţa Consiliului Local de la finele lunii august. Este vorba despre propunerea viceprimarului Nicuşor Ciumacenco şi a consilierilor Picu Apostol Roman (PC) şi Mihai Manoliu (PNL) de închidere a traficului rutier pe Faleza Superioară pe porţiunea cuprinsă între Ivas şi Elice, în fiecare weekend de vară, pentru promenada pietonilor, dar şi a amatorilor de ciclism şi role. Municipalitatea aşteaptă încă avizul Poliţiei, fără de care proiectul nu poate intra la vot. Din păcate pentru amatorii sportului pe două roţi, dacă hotărârea va fi aprobată la sfârşitul lui august, vor avea puţin timp să se bucure de ea: vara va fi aproape de sfârşit.
http://www.viata-lib... ... ana_2.html
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#52 aurasdoom

aurasdoom

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 19 Mesaje:

Adăugat 31 iulie 2009 - 23:49

Am stat si m-am gandit putin si nu mi-am dat seama de ce ar fi de folos?
E ceva interesant pe faleza superioara de merita sa fie inchisa circulatia pentru soferi si sa circule doar pietonii si rollerii/biciclistii? Avem deja faleza inferioara iar trotuarul pe faleza superioara nu e asa mic.

#53 GAMET

GAMET

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 196 Mesaje:

Adăugat 20 august 2009 - 08:50

iNSA STIMATI GALATENI...ATI OMIS UN LUCRU...CE VINA AU CEI CARE LUCREAZA IN ZONA PORTULUI DE VOR FI OBLIGATI SA FACA SLALOM PE TRECERI DE PIETONI,SEMAFOARE SI ALTI GURA CASCA PRIN ORAS CA SA AJUNGA LA MUNCA?E VORBA DE CEI CARE LUCREAZA IN TURE,DECI NU AU SIMBATA SAU DUMINICA LIBERA?SAU DE CEI CARE ISI DESFASOARA ACTIVITATEA ZILNIC,24 / 24 IN ZONA PORTURILOR....DE LA PALATUL NAVIGATIEI SI PINA IN PORTUL MINERALIER,AR TREBUI SA BAT TOATE ARTERELE AGLOMERATE DIN ORAS...SI PENTRU CE????PENTRU MOFTURILE UNORA CARORA NU LE AJUNGE FALEZA INFERIOARA SI LATIMEA TROTUARULUI DE PE FALEZA SUPERIOARA...DE CE SA FIU EU OBLIGAT SA PLEC DE ACASA LA MUNCA SAU INVERS CU CEL PUTIN 1 ORA INAINTE CA SA POT AJUNGE LA TIMP???? DACA NE-AM LUA DUPA PIETONII DIN GALATI...AR TREBUI SA CIRCULAM NUMAI IN AFARA LOCALITATII,INSA...STIMATI PIETONI...INVATATI SA CONSTIENTIZATI CA NU SINTETI SINGURII LOCUITORI AI ACESTUI ORAS,IAR domnul vice AR TREBUI SA LASE LOCUL LA ALTII MAI COMPETENTI PT. BUNASTAREA ACESTUI ORAS CA SI ASA A CHELTUIT DESTUI BANI AIUREA...

#54 katman

katman

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.150 Mesaje:

Adăugat 20 august 2009 - 10:47

gamet, ai si tu dreptatea ta.

Tocmai de aceea, pe undeva mai sus s-a propus inchiderea falezei superioare numai intr-un anumit interval orar (propunere la care dau si eu cu subsemnatul). Simbata la ora 12 nu-i nici dracu pe faleza, ce sens ar avea sa stea strada inchisa? pentru cine?

Daaaarrr... Pe la 5-6 seara se schimba kalimera. Chiar nu mai ai loc sa te misti. Ce sa mai zic de o bicicleta, o rola, o trotineta...

Si sincer, la cit de blocata e faleza la ora aia de masinile jmekerilor care parcheaza in paralel... nu faci cu mult mai mult  prin oras daca vrei sa ajungi in Port. Pe verificate, ca bat drumul ala de luni de zile in fiecare weekend la 8 seara, intre Micro 18 si Centru.

#55 GAMET

GAMET

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 196 Mesaje:

Adăugat 20 august 2009 - 11:45

Oricum nu mi se pare deloc o solutie viabila...Eu lucrez in cadrul unei Autoritati si daca la ora 21:00 sa zicem,sau mai tirziu am o urgenta,vreo ancheta in zona Mineralier...cind ajung acolo???...Mentionez ca nu avem masinile dotate cu girofar,asta daca ar interesa pe cineva caci oricum nu prea se sinchiseste nimeni de asa ceva...

#56 toto

toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.702 Mesaje:

Adăugat 20 august 2009 - 13:39

GAMET a spus:

Oricum nu mi se pare deloc o solutie viabila...Eu lucrez in cadrul unei Autoritati si daca la ora 21:00 sa zicem,sau mai tirziu am o urgenta,vreo ancheta in zona Mineralier...cind ajung acolo???...Mentionez ca nu avem masinile dotate cu girofar,asta daca ar interesa pe cineva caci oricum nu prea se sinchiseste nimeni de asa ceva...

Pai la aglomeratia din serile de weekend de pe faleza nu vad cum ai putea sa ajungi repede.  Dupa cum prea bine stii benzile 1 sunt ocupate de masini parcate.  La trecerea de pietoni de la "Elice" e un flux continuu.   Apropos, o data am stat aproape 10 minute !  Nu e o exagerare!

Asa ca eu, de exemplu, in weekend (cel putin seara) prefer s-o iau prin oras pe Brailei... e foarte liber si se circula mult mai bine, mai fluent decat pe faleza.
Propunerea de a se inchide faleza se refera la un tronson cuprins intre intersectia de la "Elice" pana la intersectia cu strada "Prelungirea G. Cosbuc". Pe aceasta portiune nu exista intersectii cu strazi care sa duca catre locuintele oamenilor din Mazepa asa ca acestia nu vor avea de suferit.

Daca judecam lucrurile tinand seama de realitatile de la fata locului cred ca oprirea circulatiei doar in weekend si intr-un anumit interval orar n-are cum sa inoportuneze pe nimeni deoarece chiar se circula foarte greu in perioada aia!

#57 taxon

taxon

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 227 Mesaje:

Adăugat 20 august 2009 - 14:13

aferim, toto.
gindim la fel.
esti prost si vrei s-o stie toata lumea? aprinde proiectoarele !
esti cel mai prost? aprinde si lampa de ceata !

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare