Eu doar spun realitatea probabila
Bun venit pe Forum Gălățeni.net
![]() |
Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare. |
Faleza Dunării, închisă pentru maşini în weekend
Adăugat 29 iunie 2009 - 19:08
corbu.. Tu cu mana ta ai tastat ca "nu exista o viziune clara pentru toti galatenii". De ce naiba crezi ca sustin suspendarea traficului pe faleza macar in weekend? Eu stau in Micro 20 si vin acolo special ca sa ma plimb (iar daca as avea unde, as veni si-n 40, si pe nu stiu ce coclauri imi mai recomandati voi, numai ca nu exista o alta astfel de zona). Nici nu am sperat macar ca va planta vreo cineva de la primarie vreo floare in zona in care locuiesc, cu atat mai putin sa amenajeze vreun parc. Repet: asta e motivul pentru care vreau faleza inchisa: ca sa mai existe un loc unde sa vad niste verdeata si sa nu ma bazaie la cap soferii frustrati. Daca tu speri ca o sa-ti puna tie careva palmieri si floricele pe viaduct, sa fii sanatos. Pana una alta, eu vreau macar sa ramana bruma de verdeata de pe faleza, asa cum e ea acum, si fara trafic, daca se poate. A, si cand vorbeam de faleza superioara, vorbeam de "originile" ei, daca ai fi putut si desigur, vrut, sa citesti unicul sens pe care l-am dat constructiei gramaticale respective.
Adăugat 30 iunie 2009 - 18:23
riaji a spus:
Adăugat 30 iunie 2009 - 18:47
Pistele special amenajate - unde vor fii (Domnului)?
Adăugat 30 iunie 2009 - 19:59
Nu contest greseala, imi apartine si nu cred ca e prima si nici ultima. Problema e ca in cazul unora...latul Dunarii e cat lungul nasului... si varful nasului e pe faleza superioara cand se plimba pe faleza inferioara...
Fara suparare!
Adăugat 30 iunie 2009 - 20:36
corbu a spus:

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.
Adăugat 02 iulie 2009 - 10:03
cristian10oronaldo a spus:
mda, duminica orele 18 am fost cu fetele la parcul VIVA, iar traficul de pe faleza era la fel de aglomerat ca de obicei. mi-a luat 10 minute sa ajung la Zid.
or, nu s-a finalizat studiul de frezabilitate?
Adăugat 30 iulie 2009 - 01:40
Proiectul de hotărâre aşteptat cu atâta nerăbdare de bicicliştii şi rollerii gălăţeni ar putea intra în şedinţa Consiliului Local de la finele lunii august. Este vorba despre propunerea viceprimarului Nicuşor Ciumacenco şi a consilierilor Picu Apostol Roman (PC) şi Mihai Manoliu (PNL) de închidere a traficului rutier pe Faleza Superioară pe porţiunea cuprinsă între Ivas şi Elice, în fiecare weekend de vară, pentru promenada pietonilor, dar şi a amatorilor de ciclism şi role. Municipalitatea aşteaptă încă avizul Poliţiei, fără de care proiectul nu poate intra la vot. Din păcate pentru amatorii sportului pe două roţi, dacă hotărârea va fi aprobată la sfârşitul lui august, vor avea puţin timp să se bucure de ea: vara va fi aproape de sfârşit.
http://www.viata-lib... ... ana_2.html
Adăugat 31 iulie 2009 - 23:49
E ceva interesant pe faleza superioara de merita sa fie inchisa circulatia pentru soferi si sa circule doar pietonii si rollerii/biciclistii? Avem deja faleza inferioara iar trotuarul pe faleza superioara nu e asa mic.
Adăugat 20 august 2009 - 08:50
Adăugat 20 august 2009 - 10:47
Tocmai de aceea, pe undeva mai sus s-a propus inchiderea falezei superioare numai intr-un anumit interval orar (propunere la care dau si eu cu subsemnatul). Simbata la ora 12 nu-i nici dracu pe faleza, ce sens ar avea sa stea strada inchisa? pentru cine?
Daaaarrr... Pe la 5-6 seara se schimba kalimera. Chiar nu mai ai loc sa te misti. Ce sa mai zic de o bicicleta, o rola, o trotineta...
Si sincer, la cit de blocata e faleza la ora aia de masinile jmekerilor care parcheaza in paralel... nu faci cu mult mai mult prin oras daca vrei sa ajungi in Port. Pe verificate, ca bat drumul ala de luni de zile in fiecare weekend la 8 seara, intre Micro 18 si Centru.
Adăugat 20 august 2009 - 11:45
Adăugat 20 august 2009 - 13:39
GAMET a spus:
Pai la aglomeratia din serile de weekend de pe faleza nu vad cum ai putea sa ajungi repede. Dupa cum prea bine stii benzile 1 sunt ocupate de masini parcate. La trecerea de pietoni de la "Elice" e un flux continuu. Apropos, o data am stat aproape 10 minute ! Nu e o exagerare!
Asa ca eu, de exemplu, in weekend (cel putin seara) prefer s-o iau prin oras pe Brailei... e foarte liber si se circula mult mai bine, mai fluent decat pe faleza.
Propunerea de a se inchide faleza se refera la un tronson cuprins intre intersectia de la "Elice" pana la intersectia cu strada "Prelungirea G. Cosbuc". Pe aceasta portiune nu exista intersectii cu strazi care sa duca catre locuintele oamenilor din Mazepa asa ca acestia nu vor avea de suferit.
Daca judecam lucrurile tinand seama de realitatile de la fata locului cred ca oprirea circulatiei doar in weekend si intr-un anumit interval orar n-are cum sa inoportuneze pe nimeni deoarece chiar se circula foarte greu in perioada aia!
0 utilizator(i) citesc acest subiect
0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

Sus