Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

ma calca pe nervi: cenzura

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
22 răspunsuri la acest subiect

#21 Relu

Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.697 Mesaje:

Adăugat 25 iunie 2009 - 10:07

Ideea e să nu facem caterincă într-o secțiune unde ofertele pot însemna viitorul cuiva. Ok?
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

#22 mootoo

mootoo

Gălăţean de frunte

• Banned
  • PipPipPip
  • 318 Mesaje:

Adăugat 25 iunie 2009 - 10:10

crede-ma, nu am avut nici cea mai mica intentie sa deranjez comerciantul.
Daca orgoliile tale sunt mai presus decat orice atunci tu poti fi mai prejos decat oricine.

#23 toto

toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.702 Mesaje:

Adăugat 25 iunie 2009 - 15:31

mootoo a spus:

despre marfa lui nu am facut niciun comentariu. m-am referit strict la pret. marfa arata bine dar pretul e cam scump.

Citează

Ca să fiu bine înțeles: oare ce reacție ar avea vânzătorul dintr-un magazin, dacă ai face asemenea comentarii despre marfa lui?

"scump, scump.... dincolo era mai ieftin". oare ce reactie poate avea un vanzator la asemenea comentarii?? io zic ca i-as fi smuls un zambet.

Suntem off topic...
... pretul e negociabil !!! :lol:

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare