Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Cum sa procedez

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
26 răspunsuri la acest subiect

#1 1964

1964

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 209 Mesaje:

Adăugat 04 iulie 2009 - 10:50

Am o vecina idioata care pleaca si-si lasa cainele acasa. Potaia latra toata noaptea si nu ma scoate din sarite. Am abordat-o pe scara si i-am spus de problema asta si ea mi-a reprosat ca ascult muzica tare (total neadevarat) si mi-a spus ca ea pleaca la bucuresti si ca nu e problema ei ca latra cainele. Incepea sa-mi spuna ca si pe ea o deranjeaza vecinii de deasupra ei. Eu i-am spus ca nu e problema mea daca o deranjeaza altii si ca pleaca ea in alt oras, putea pleca si in tanzania, numai sa faca ceva cu cainele. Spunandu-mi ca nu este problema ei si incepea sa devina isterica, m-a scos din sarite si iam zis ca daca ii prind cainele il calc pe cap daca tot nu este problema ei. A inceput sa zbiere si sa treaca la amenintari si cu greu am reusit sa ma stapanesc pentru ca nu suport ca cineva sa zbiere la mine ca un animal dar e bine ca s-a terminat asa pt ca a plecat.
         Vreau sa stiu daca exista vre-o solutie pentru a rezolva problema asta daca va mai fi. Din fericire potaia n-a mai latrat dar ma astept sa se mai intample chestia asta. La politie nu apelez pentru ca nu am incredere in ei si sunt convins ca nu se deranjeaza sa-si faca treaba.
Imagine adăugata

#2 Relu

Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.697 Mesaje:

Adăugat 04 iulie 2009 - 11:04

Uite ăsta e unul din motivele pentru care am ce am cu cei ce-și țin câinii în apartament Imagine adăugata

O posibilă soluție: adunați-vă vreo doi -trei oameni și stresați-o zilnic sunându-i la ușă și făcându-i reproșuri. Nu vă enervați. Lăsați-o pe ea să se urce pe pereți. Poate așa-și dă singură cu stângu-n dreptu  Imagine adăugata
Când nu va mai suporta „asaltul”, va face ceva și cu câinele Imagine adăugata
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

#3 1964

1964

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 209 Mesaje:

Adăugat 04 iulie 2009 - 11:11

Vecinii de deasupra ei au copil mic si pe ea o deranjeaza copilul cand plange si tocmai mie imi reprosa asta. Deci eu nu sunt genul de om care sa fac din astea. Eu vreau sa-i fac ceva mai nasol si m-am gandit cateva nopti la rand (sa-i fac pana la masina sa nu mai plece dar poate lua taxiul si eu sunt primul care intra la banuiala, sa chem militia dar aia sunt incompetenti, sa-i dau usa cu vasilina sau vopsea dar nu are rost) . Ma gandeam si la varianta  sa sun la aia de la protectia animalelor dar ma gandesc ca este un organ ca si militia, adica dam foarte multi bani din propriul nostru buzunar pentru ei dar tot degeaba. As putea gasi pe net ,, latraturi de caini,, si sa pun boxa in tavan sa vad ce va face.  Daca ii prind cainele pe scara si il omor ma va da in judecata si voi avea mari dureri de cap.
Imagine adăugata

#4 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.490 Mesaje:

Adăugat 04 iulie 2009 - 11:17

1964.. totusi, incearca cu militienii. Nu conteaza ca vin degeaba, tu fa sesizare odata, de 2 ori, de 5 ori, pana se hotarasc sa-si faca treaba. Odata, de suparare, tot se pune unu sa-si faca treaba ca lumea, dupa ce-l chemi de 100 de ori. Sau daca nu, fa cum spune Relu: va adunati cativa si-i faceti panarama pana se enerveaza si-i face cainele sa taca.
You are the only one who creates your reality.

#5 1964

1964

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 209 Mesaje:

Adăugat 04 iulie 2009 - 11:20

Oricum nu pot lasa lucrurile asa. Momentan sunt cam derutat pentru ca nu a mai latrat cainele noaptea. Ziua pe mine nu ma deranjeaza insa daca aflu ca vre-un vecin este deranjat ma avea aliat. Am cautat pe net ceva legat de problemele de genul asta si am gasit dar sunt la stadiul de studiere. Va puteti documenta si voi daca aveti asemenea probleme    http://www.animale.r...ead.php?t=44564.
Si inca ceva. Am avut o altercatie cu un alt vecin pentru ca in fata blocului la mine este o farama de pamant cu iarba unde ar fi trebuit sa fie copaci. Este o limba de pamant care desparte trotuarul de sosea. Masina fiind parcata pe marginea soselei  trebuie sa trec peste partea aia de pamant plina de rahati de caini. Asa l-am prins pe ala si nu-i mai trebuie sa faca asa ceva.
Imagine adăugata

#6 Relu

Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.697 Mesaje:

Adăugat 04 iulie 2009 - 11:59

1964 a spus:

Vecinii de deasupra ei au copil mic si pe ea o deranjeaza copilul cand plange si tocmai mie imi reprosa asta.
Părerea mea e că doar un om anormal e deranjat de plânsul unui copil...
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

#7 1964

1964

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 209 Mesaje:

Adăugat 04 iulie 2009 - 12:05

Si ea si ma-sa sunt femei isterice. E imposibil sa te poti intelege cu ele. Ai nevoie de nervi de otel sa poti sa te abtii de la vre-un gest necugetat.
Imagine adăugata

#8 Bada

Bada

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 70 Mesaje:

Adăugat 04 iulie 2009 - 12:52

Rapit caine, dus peste Dunare, rezolvat problema :lol:  Eventual se poate angaja un individ sa faca toata treaba pentru o cantitate modica de vin de casa :twisted:

#9 1964

1964

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 209 Mesaje:

Adăugat 04 iulie 2009 - 12:57

O sa apelez la celebrul Patraulea. Are cineva numarul lui?
Imagine adăugata

#10 George

George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.919 Mesaje:

Adăugat 04 iulie 2009 - 17:58

1964 pacat ca esti in tabara adversa. Nu puteai fi si tu in tabara iubitorilor de animale? Poate iti dadea tie cainele sa il hranesti, sa il plimbi, sa ai grija de el cat este ea plecata. Si grantez ca cainele se putea simti bine si la tine 2-3 saptamani si nu te deranja cu latratul. Dar si ea are o parte din vina sau poate vina e a tuturor de pe scara ca nu sunteti nici unul iubitor de animale si nu a avut in grija cui lasa cainele. In GL nu exista pensiuni pentru animale, femeia poate no f avand rude dar s asa trebuia sa gaseasca pe cineva, sa angajeze pe cineva care sa ii hraneasca cainele. Daca ea e plecata si isi lasa cainele flamand 2-3 zile e si normal ca boietul caine sa latre. Are si ea vina ei dar concluzia e ca toti aveti aceeasi vine. Nimeni nu vrea sa aiba grija de catelul femeii cat e ea plecata.

#11 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.490 Mesaje:

Adăugat 04 iulie 2009 - 18:46

=))))   :lol:
1964, cand prinzi cainele, du-l peste Dunare sau omoara-l..
You are the only one who creates your reality.

#12 1964

1964

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 209 Mesaje:

Adăugat 04 iulie 2009 - 19:50

Eu nu urasc animalele ci stapanii idioti, mancatori de ceapa si nespalati care s-au teleportat direct din fundul gradinii la bloc.
Imagine adăugata

#13 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 06 iulie 2009 - 08:27

sesizare pe siteul primariei. eu am avut o problema cu cainele unor javre de oameni (care mi-a speriat fetitza), iar (in mod miraculos) oamenii primariei au luat atitudine iar cainele a devenit...mut.
zau ca nu l-am mai auzit latrand in bloc de la acel moment. :twisted:

#14 George

George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.919 Mesaje:

Adăugat 06 iulie 2009 - 10:57

Ce s-a intamplat? Le-au confiscat cainele?

#15 toto

toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.702 Mesaje:

Adăugat 06 iulie 2009 - 15:00

George a spus:

1964 pacat ca esti in tabara adversa. Nu puteai fi si tu in tabara iubitorilor de animale? Poate iti dadea tie cainele sa il hranesti, sa il plimbi, sa ai grija de el cat este ea plecata. Si grantez ca cainele se putea simti bine si la tine 2-3 saptamani si nu te deranja cu latratul. Dar si ea are o parte din vina sau poate vina e a tuturor de pe scara ca nu sunteti nici unul iubitor de animale si nu a avut in grija cui lasa cainele. In GL nu exista pensiuni pentru animale, femeia poate no f avand rude dar s asa trebuia sa gaseasca pe cineva, sa angajeze pe cineva care sa ii hraneasca cainele. Daca ea e plecata si isi lasa cainele flamand 2-3 zile e si normal ca boietul caine sa latre. Are si ea vina ei dar concluzia e ca toti aveti aceeasi vine. Nimeni nu vrea sa aiba grija de catelul femeii cat e ea plecata.

George, dar in ce tabara se afla 1964?  Stii tu  sigur ca nu iubeste animalele?  Mi se pare absurd ca pentru o isterica de vecina (fie vorba intre noi, nu-i iubitoare de al ei patruped... altfel nu-l lasa singur acasa ci gasea o solutie) sa fie aruncata RESPONSABILITATEA si asupra celorlalti !!!  
Daca ai un caine atunci trebuie sa te implici in cresterea si in educarea lui.  Aici nu-i vorba despre maidanezi care latra pe strada!  Catelul asta are o stapana care trebuie sa fie RESPONSABILA !!!  
Dupa cum bine spui "Daca ea e plecata si isi lasa cainele flamand 2-3 zile e si normal ca bietul caine sa latre."  deci isterica este de vina !!!  si nu pot fi de acord cu culpabilizarea celorlalti. ;)

Deci 1964 se poate adresa atat Politiei cat si Protectiei Animalelor !!!  :twisted:
Sunt curios daca se misca lucrurile ca si in cazul lui Legumix !  Ar fi o indreptare catre normalitate ...

#16 1964

1964

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 209 Mesaje:

Adăugat 06 iulie 2009 - 18:41

Momentan vad ca dupa scandalul ala lucrurile au revenit  la normal. Am mai spus si mai sus ca nu urasc animalele dar sunt impotriva celor care tin animale de o marime mai mare in casa si nu au grija cand ies afara. Deci sunt impotriva stapanilor care nu-si aduna rahatul cainelui sau il lasa sa se pishe pe scara. Aia sunt oameni nesimtiti din cale afara si ma scot din sarite instantaneu. Ne plangem ca primarii nu vin sa curete,ca avem un oras murdar dar si noi parca ne prostim din ce in ce mai mult.
Imagine adăugata

#17 silviudeep

silviudeep

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 645 Mesaje:

Adăugat 07 iulie 2009 - 22:16

George a spus:

George cum adica sa aiba el grija de animalul vecinului??? Deci, sincer banuiesc ca postezi la misto. Deja mi se pare ridicola afirmatia facuta de tine, si foarte bine a zis @toto,  a avea un animal in apartament este o responsabilitate. Am si eu problema (nu des) cu vecina de sub mine si eu iti garantez ca in momentul cand incepe "catelusu" sa latre TOATA NOAPTEA sau de pe  la vreo 4 sau 5 dimineata, cand vorba aia e somnul "dulce", nu cred ca iti poti imagina ce "ganduri negre" se aduna in mintea ta. Si eu am avut si am  animale de companie  in apartament, ori caine ori pisica  de-a lungul timpului dar niciodata nu am deranjat vreun vecin sau sa mi se face reclamatie.

Colegului forumist de mai sus, ii recomand urmatoarea solutie: fie sa sune de vreo cateva ori la politie si astfel vecinu va fi "deranjat " si el cu amenda pentru tulburarea linistii publice si probabil ca se va lasa sa mai tina caini in apartament nesupravegheati si in final veti avea si voi liniste.
Mult succes si nervi de otel in rezolvarea problemei iti urez  :lol:
THIRST SYSTEMS GALATI - Partener ELECTRA
Interfoane Blocuri, Vile de la 80 LEI/ap

#18 1964

1964

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 209 Mesaje:

Adăugat 16 iulie 2009 - 21:52

stiti vre-un numar de la protectia animalelor?
Imagine adăugata

#19 vladionescu81

vladionescu81

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 13 Mesaje:

Adăugat 28 iulie 2009 - 07:37

Am aceeasi problema cu niste vecini de sub apartamentul meu, posesori ai unui pechinez. In fiecare dimineata, CEAS, la ora 06.20 incepe sa latre infiorator de enervant pana pe la ora 07.15 dupa spusele sotiei....posibil sa reia shoul dar pleaca si ea la serviciu... am incercat sa vad partea buna a acestui latrat....nu mai pun ceasul sa sune la 06.20 pt ca latra javra......Dar, acum, in concediu m-am enervat iar pt ca as fi vrut sa dorm pana mai tarziu.... si mi-am luat Home Cinema....buuun...cand latra javra, 06.20, in mod logic trebuie sa ma informez cu privire la realitatea in care traiesc ascultand stirile la un volum marisor intrucat trebuie sa aud din baie.....pot face asta pt ca vecinul de deasupra nu prea locuieste acolo, cel de langa mine la fel....
Imi veti spune poate sa ma duc la usa lui....Inutil cata vreme aceasta javra a muscat 2 copilasi din bloc, a agatat cu gurita aia latratoare pantalonii de stofa ai unui vecin iar proprietarii au remarcat doar ca ,,...vai dar sesnsibili mai sunteti!...'" Asadar, profitand de faptul ca al meu copil e plecat aprox 3 saptamani intr-o tabara, m-am gandit la varianta cu Home cinema - volum mare....ce ma sfatuiti sa fac cand se va intoarce copilul acasa si nu mai pot asculta stirile la vol ridicat pt a acoperi latratul ??????  Menztionez ca am fost mare iubitor de caini.....pana cand a innebnit pechinezul si nesimtirea vecinilor mei a atins cote inimaginabile...

P.S. VOLUM MARE = 20 maxim 21 , dar suficient sa auda vacinii posesori ai pechinezului. Am mai incercat cu batut in teava, in pardoseala...inutil. Am uitat insa sa mentionez ceva foarte important. pana sa o ia rara acest catel (aproximativ 2 luni in urma), m-a suparat ca si-a facut cele 2 tipuri de nevoi pe mochetica de usa mea. la 2 zile dupa, a marcat mocheta vecinului de langa mine care nu a fost 2 sapt acasa....cum ati fi reactionat? eu m-am gandit sa fiu domn si sa arunc mocheta la gunoi , nu sa i-o aranjez la usa vecinului pechinezar...cand a inceput latratul de ora 06.20 , m-au cuprins remuscarile ca nu am procedat cum am mentionat.......cam astea sunt aventurile mele cu pechinezul...in rest, iubesc toate rasele de caini!

#20 vladionescu81

vladionescu81

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 13 Mesaje:

Adăugat 28 iulie 2009 - 10:20

Mamboo...buna ideea ta....hbo am....nu prea pot dormi in alta parte,dar....pana imi vine copilul acasa gasesc eu o solutie...

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare