Am o vecina idioata care pleaca si-si lasa cainele acasa. Potaia latra toata noaptea si nu ma scoate din sarite. Am abordat-o pe scara si i-am spus de problema asta si ea mi-a reprosat ca ascult muzica tare (total neadevarat) si mi-a spus ca ea pleaca la bucuresti si ca nu e problema ei ca latra cainele. Incepea sa-mi spuna ca si pe ea o deranjeaza vecinii de deasupra ei. Eu i-am spus ca nu e problema mea daca o deranjeaza altii si ca pleaca ea in alt oras, putea pleca si in tanzania, numai sa faca ceva cu cainele. Spunandu-mi ca nu este problema ei si incepea sa devina isterica, m-a scos din sarite si iam zis ca daca ii prind cainele il calc pe cap daca tot nu este problema ei. A inceput sa zbiere si sa treaca la amenintari si cu greu am reusit sa ma stapanesc pentru ca nu suport ca cineva sa zbiere la mine ca un animal dar e bine ca s-a terminat asa pt ca a plecat.
Vreau sa stiu daca exista vre-o solutie pentru a rezolva problema asta daca va mai fi. Din fericire potaia n-a mai latrat dar ma astept sa se mai intample chestia asta. La politie nu apelez pentru ca nu am incredere in ei si sunt convins ca nu se deranjeaza sa-si faca treaba.

Sus