20-21 e volum mare? e destul de mic. La mine pe acel volum abia se aude in conditii de liniste deplina. Eu cand privesc la tv pun volumul intre 31-51 ca sa se auda cat de cat normal iar daca vreau tare 81-82 in plus la mine cu volumul 100 maxim adica, tot nu deranjeaza nici un vecin. Desigur cred ca volumul depinde de fiecare marca si model de televizor. La unul volumul de 20 e incet la altul acelasi volum e tare.
Bun venit pe Forum Gălățeni.net
![]() |
Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare. |
Cum sa procedez
Adăugat 28 iulie 2009 - 11:15
20-21 e volum mare? e destul de mic. La mine pe acel volum abia se aude in conditii de liniste deplina. Eu cand privesc la tv pun volumul intre 31-51 ca sa se auda cat de cat normal iar daca vreau tare 81-82 in plus la mine cu volumul 100 maxim adica, tot nu deranjeaza nici un vecin. Desigur cred ca volumul depinde de fiecare marca si model de televizor. La unul volumul de 20 e incet la altul acelasi volum e tare.
Adăugat 28 iulie 2009 - 19:50
Adăugat 29 iulie 2009 - 07:36
mambo a spus:
Adăugat 29 iulie 2009 - 14:15
e putin spus copilareasca masura razbunarii pe bietul animal, care nu face altceva decat sa sufere dupa stapana.
singura solutie pe care o ai este sa strangi cateva semnaturi ale vecinilor, apoi data in judecata propietara (eventual, in caz de castigare a cauzei ceri si plata cheltuielilor de judecata). doar prin hotarare judecatoareasca poti face ceva. in rest...e vorbarie. Politia e legata de maini. Cel mult, poate veni si da amenda propietarei pentru perturbarea linistii publice. Dar catelul tot acolo va ramane, la fel de plangacios sau suferind dupa "ma'sa" :twisted:
Adăugat 29 iulie 2009 - 21:50
Daca a muscat atunci nu prea e bine, am si eu unu de asta mic si rau, care se tot da la orice vecin, insa daca musca va fi pentru ultima data, a doua oara va sti ca nu e bine...
Cateodata se mai aplica si zicala: "Situatiile extreme cer solutii extreme"... Mult noroc si rabdare in rezolvarea problemei.
Interfoane Blocuri, Vile de la 80 LEI/ap
0 utilizator(i) citesc acest subiect
0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

Sus