Eu nu m-am mai dus pe faleza de foarte mult timp pentru ca nu-mi place. In afara de aleea aia supraaglomerata plina de table ruginite, constructia aia hidoasa care ne aminteste de jaful celebrului vas Libertatea, terasa aia din apropierea bacului construita pe spatiul verde , aglomeratia de bodegi infecte si maghernite de la bac , nu ai ce vedea. Eu mi-as dori sa vad scoase mizeriile alea de table ruginite, demolata constructia aia urata ,,Libertatea'' si celelalte constructii. Mi-ar placea sa vad terase cum sunt pe strazile pietonale din Cluj sau Timisoara, mi-ar fi placut ca drumul de pe faleza sa fie pietruit si cu felinare cum sunt pe strada garii, mai multe foisoare, etc. Pe valea dintre faleza superioara si inferioara mi-ar fi placut sa se puna niste litere mari cu numele orasului (cum e in Brasov) asistate de reflectoare multicolore. Cei care trec cu vasele de croaziera garantez ca ar deveni curiosi daca vad asa ceva. Pe aleea falezei as pune arcade din lemn din 100 in 100 de metri ca sa fie ca punct de reper pentru cei care alearga dar cred ca ar da si un aspect mai frumos. As permite oamenilor sa vina cu o patura sa stea pe iarba ,sa se relaxeze ca pana la urma pentru asta este parcul si asa este in afara.
Pentru copii ar fi fost frumos un parc cu toate accesoriile. Daca prin absurd s-ar face investitii de genul asta cu siguranta as baga o armata de comunitari pentru ca se gasesc o gramada de tarani care sa distruga sau sa faca mizerie si s-ar da amenzi la greu. As mari valoarea amenzii (5 milioane pentru aruncatul unui pet pe strada) ca sa se invete odata marlanii.In locul unui fier din ala care troneaza pe platourile alea de beton as amenaja locul pentru o fanfara sau pentru activitati de teatru in aer liber. Mi-ar placea sa aud si valsul ,,Valurile Dunarii'' undeva in surdine. Daca macar o parte sdin lucrurile astea s-ar face, as veni cu mare drag pe faleza.

Sus