Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Sunt vara mai puţine ştiri?

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
6 răspunsuri la acest subiect

#1 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.029 Mesaje:

Adăugat 08 iulie 2009 - 12:33

De câteva zile bune, informaţiile pe care altădată trebuia să le selectez au început să devină din ce în ce mai puţine. Oare vara se întâmplă mai puţine lucruri prin oraş sau pur şi simplu plecarea ziariştilor în concedii a dus la diminuarea drastică a informaţiilor?  ;)
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#2 katman

katman

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.150 Mesaje:

Adăugat 08 iulie 2009 - 12:43

dcp100168 a spus:

Nu.
Michael Jackson a ocupat toate canalele la TV si radio astfel incit restul stirilor au devenit prea putin interesante pentru a mai fi difuzate.

#3 George

George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.919 Mesaje:

Adăugat 08 iulie 2009 - 18:42

A am eu un subiect bun daca ar exista si o rubrica internationala, da stai ca exista. Numia Alt tari. Subiectul despre alegerile si protestele de strada din Irak sau Iran de la care s-a incercat sa se abata atentia.

#4 silviudeep

silviudeep

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 645 Mesaje:

Adăugat 09 iulie 2009 - 19:48

George a spus:

A am eu un subiect bun daca ar exista si o rubrica internationala, da stai ca exista. Numia Alt tari. Subiectul despre alegerile si protestele de strada din Irak sau Iran de la care s-a incercat sa se abata atentia.

Si pe cine crezi ca ar interesa subiectele respective??  ;)
@dcp nu cred ca e vorba de asta, subiecte cu adevarat importante ar exista, dar presa promoveaza de regula subiecte care distrag atentia de la subiectele cu adevarat importante.
THIRST SYSTEMS GALATI - Partener ELECTRA
Interfoane Blocuri, Vile de la 80 LEI/ap

#5 George

George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.919 Mesaje:

Adăugat 10 iulie 2009 - 07:14

Chiar tu ai spus-o. Presa distrage atentia de la subiectele cu adevart importante si subiectele cu adevarat importante nu intereseaza pe nimeni.

#6 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.490 Mesaje:

Adăugat 10 iulie 2009 - 14:21

silviudeep a spus:

George wrote:

Si pe cine crezi ca ar interesa subiectele respective??  
Sincer sa spun, pe mine, spre exemplu, ma intereseaza mult mai mult protestele respective decat moartea lui Michael Jackson. Dar parerile sunt impartite, si e normal, pe de o parte, ca televiziunile sa le prezinte oamenilor ce vor sa vada/auda. Pe de alta parte, desigur, media ramane o forma de manipulare, iar restul discutiei e in van..
You are the only one who creates your reality.

#7 George

George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.919 Mesaje:

Adăugat 11 iulie 2009 - 10:49

Asta am vut sa zic si eu. media e o forma de mani[ulare a masei si asa va ramane in vecii vecilor. De aceea eu nu pra ma mai uit la stiri la tv. Prefersa ascult doar muzica la radio sau la tv ma mai uit la cate un film. Stirile pe care le vreau le gasesc pe net. Ca netul da si ce nu da la tv.

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare