Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Străzi gălăţene în lucru

227 răspunsuri la acest subiect

#101 toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.641 Mesaje:

Adăugat 15 februarie 2010 - 12:21

Vizualizați mesajulLegumix, pe 15 februarie 2010 - 12:04, a spus:

gresit...fiecare echipa de talpasi are arnedata o anumita lungime de strada, Imagine adăugatadepasirea competentei este penalizata .
Ex.doi gardieni comunitari, trebuie sa patruleze de la semaforul de la Modern pana la semaforul de la Corso. Daca se intampla ceva la biserica catolica, cei doi fac stanga-mprejur si "in raza competentei mele nu s-a intamplat nimic deosebit". Imagine adăugata

Pe bune?
Ar fi prea de tot!!! Imagine adăugata

#102 Garett

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 113 Mesaje:

Adăugat 15 februarie 2010 - 12:29

Vizualizați mesajultaxon, pe 15 februarie 2010 - 09:36, a spus:

mai, proiectul nu e rau.
daca schimba tevile, poate scapam de rusinea aia anuala, cu opritul apei vara pentru 2-3-4 saptamini.
eu nu stiu sa mai fie alte orase mari in care sa se intimple "revizii" ca astea.
Mai, sincer, pe mine nu prea ma afecteaza ca opresc apa calda 2-4 saptamani vara, centrala sa traiasca!, in schimb ma afecteaza al naibii de mult toate transeele din mijlocul drumuri si "asfaltarile" de r.... in care imi stric masina zilnic!
Nu cred ca nu erau in orasul asta alte prioritati decat bortelitul strazilor ca sa schimbe niste tevi, fix aia mai ramasese de facut ca sa fie totul impecabil in Galati. C'mon!

#103 Garett

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 113 Mesaje:

Adăugat 15 februarie 2010 - 12:31

Vizualizați mesajulcorbu, pe 15 februarie 2010 - 10:11, a spus:

Echipa de fotografi a politiei comunitare(-rutiera?) e cireasa de pe tort 8-}Daca ii duci pe alta strada inafara de Brailei, Siderurgistilor - s-au pierdut!
Oricum nu fotografiaza decat de la Dacie in jos! Vineri era un Q7 oprit in statie la spital si "comunitarii" treceau agale pe langa el, foarte atenti sa nu-l vada!

#104 dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 34.488 Mesaje:

Adăugat 18 februarie 2010 - 17:45

Circulaţia pe strada Prelungirea Saturn a fost oprită
Dacă aseară se mai putea circula pe strada Prelungirea Saturn, pe o singură bandă în ambele sensuri, de astăzi traficul a fost închis complet. Măsura nu a fost anunţată de către cei din Primărie, astfel că şoferii ajung să bată drumul degeaba. Una dintre cele mai circulate străzi din oraş, Prelungirea Saturn este cea care face legătura dintre Faleză şi Tiglina cu zona cartierului Dunărea, pe lângă Uzina de Apă spre turnul de televiziune sau Liceul cu Program Sportiv. Circulaţia blocată este semnalizată abia în vale, aproape de poarta Uzinei de Apă iar autorităţile nu au anunţat nicăieri acest lucru. Astfel, foarte mulţi şoferi au ajuns până acolo şi au fost nevoiţi să întoarcă. Alternativa dinspre Faleză către Micro 19 ar fi strada Cloşca - rondou Tiglina - Spitalul Judeţean.
http://www.adevarul...._210579346.html
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#105 toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.641 Mesaje:

Adăugat 19 februarie 2010 - 10:08

Ati observat ca s-a mai fluidizat circulatia... daca semafoarele sunt pe galben intermitent ?

Am impresia ca semafoarele mai mult fac dopuri de circulatie daca nu sunt optimizate.

Inainte mergeam pe Faleza din centru pana in M 19 incercand sa evit str. Brailei... De cand s-a inchis Faleza si s-a dat la "liber" semaforizarea intersectiilor pe Brailei am ajuns mult mai repede la destinatie.

#106 gabighinea

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 199 Mesaje:

Adăugat 19 februarie 2010 - 14:01

Vizualizați mesajultoto, pe 19 februarie 2010 - 10:08, a spus:

Ati observat ca s-a mai fluidizat circulatia... daca semafoarele sunt pe galben intermitent ?

Am impresia ca semafoarele mai mult fac dopuri de circulatie daca nu sunt optimizate.

Inainte mergeam pe Faleza din centru pana in M 19 incercand sa evit str. Brailei... De cand s-a inchis Faleza si s-a dat la "liber" semaforizarea intersectiilor pe Brailei am ajuns mult mai repede la destinatie.

Incearca drumul invers, in jurul orelor 8.00, cu semafor optimizat sau fara, sa vezi atunci circulatie fluidizata.......
•Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.

#107 Garett

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 113 Mesaje:

Adăugat 19 februarie 2010 - 22:00

Vizualizați mesajultoto, pe 19 februarie 2010 - 10:08, a spus:

Mie mi se pare cea mai mare imbecilitate posibila! :(
Pe langa sinucigasii care-ti sar in fata pe trecerea de la spital de cand au trecut semaforul ala pe galben intermitent, la potcoava e un haos de nedescris, nu se stie care face stanga pe prelungirea Traian, cei care vin dinspre centru spre Elice iau curba larg pana la semaforul spre centru, etc. si printre masini "navalesc" pe neasteptate si pietonii!
Nu stiu care a fost dobitocul care s-a apucat sa faca experimente pe spatele si pe nervii nostrii!
Pe bune, pe zi ce trece orasul asta devine din ce in ce mai jalnic!

Acest mesaj a fost editat de Garett pe: 19 februarie 2010 - 22:02.

#108 Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.390 Mesaje:

Adăugat 22 februarie 2010 - 21:39

Vizualizați mesajulGarett, pe 19 februarie 2010 - 22:00, a spus:

M la potcoava e un haos de nedescris, nu se stie care face stanga pe prelungirea Traian, cei care vin dinspre centru spre Elice iau curba larg pana la semaforul spre centru, etc. si printre masini "navalesc" pe neasteptate si pietonii!

dar ce spui de zona Romtelecom sau Spitalul Judetean (cand apare si un tramvai) m/

#109 Garett

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 113 Mesaje:

Adăugat 23 februarie 2010 - 12:53

Vizualizați mesajulLegumix, pe 22 februarie 2010 - 21:39, a spus:

dar ce spui de zona Romtelecom sau Spitalul Judetean (cand apare si un tramvai) m/
La Spital e alba-neagra: cand nu merge semaforul e haos fiecare trece cum poate si cand merge e reglat "inteligent" la 28 sec de verde si vreo 90 de rosu. Ieri am stat la semaforul ala direct din inelul de rocada.
Pana la urma cine-i "desteptul" care se joaca cu semafoarele, macar sa stiu cui sa-i "umplu frigiderul"?
news-flash: (tot e bun webcam-ul ala la ceva!)Astia in loc sa astupe groapa s-au apucat s-o largeasca! Acum sapa de zor un excavator la ea! Oare pana de Paste o astupa?

Acest mesaj a fost editat de Garett pe: 23 februarie 2010 - 12:56.

#110 toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.641 Mesaje:

Adăugat 23 februarie 2010 - 15:25

Vizualizați mesajulGarett, pe 23 februarie 2010 - 12:53, a spus:

La Spital e alba-neagra: cand nu merge semaforul e haos fiecare trece cum poate si cand merge e reglat "inteligent" la 28 sec de verde si vreo 90 de rosu. Ieri am stat la semaforul ala direct din inelul de rocada.
Pana la urma cine-i "desteptul" care se joaca cu semafoarele, macar sa stiu cui sa-i "umplu frigiderul"?
news-flash: (tot e bun webcam-ul ala la ceva!)Astia in loc sa astupe groapa s-au apucat s-o largeasca! Acum sapa de zor un excavator la ea! Oare pana de Paste o astupa?

Am vazut si eu care era situatia ieri Imagine adăugata
Raman la parerea mea... daca tot e sa alegem ca dintre 2 rele prefer semafoarele pe galben intermitent si sa fiu foarte atent la dobitocii care se apuca sa traverseze de-a-n boulea. Cat despre reglajul semafoarelor -> e praf !

#111 taxon

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 222 Mesaje:

Adăugat 24 februarie 2010 - 12:59

monser, iti convine fiindca mergi pe drumul cu prioritate.

ia, sa incerci sa traversezi de la mc-donald's spre frunzei, sa vezi cita barba iti creste asteptind pe galben.
sau, la potcoava, sa vii dinspre faleza si sa vrei sa te duci la piata.
sau sa iesi in centura pe linga coca-cola ...

nu vrei sa incerci? :d

in alta ordine de idei, faine articolele din VL de azi, pe teme de strazi si ISPA.
si mai faine comentariile galatenilor.

din pacate, cinii latra, caravana trece, iar pe demnitarii galatiului ii doare in gaura de pe faleza.
aia care nu a aparut datorita sapaturilor facute de ispasi ... ma intelegi matale, nicusorule ... pardon, neicusorule... :)
esti prost si vrei s-o stie toata lumea? aprinde proiectoarele !
esti cel mai prost? aprinde si lampa de ceata !

#112 Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.390 Mesaje:

Adăugat 24 februarie 2010 - 14:35

apropo...s-a dat in folosinta semafoarele de la centura (cimitirul sf.lazar)...
numai de-ar dura :rolleyes:

#113 taxon

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 222 Mesaje:

Adăugat 24 februarie 2010 - 15:48

URA! URA! URA!

asteptam cu interes repunerea in functionare si al celui de la mc-donald's.
e superfain sa stai la coada la el, aflindu-te inca in rondoul de la roata :)
esti prost si vrei s-o stie toata lumea? aprinde proiectoarele !
esti cel mai prost? aprinde si lampa de ceata !

#114 gabighinea

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 199 Mesaje:

Adăugat 24 februarie 2010 - 16:02

s-a dat in folosinta si semaforul de la patinoar

#115 toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.641 Mesaje:

Adăugat 25 februarie 2010 - 11:44

Vizualizați mesajultaxon, pe 24 februarie 2010 - 12:59, a spus:

monser, iti convine fiindca mergi pe drumul cu prioritate.

ia, sa incerci sa traversezi de la mc-donald's spre frunzei, sa vezi cita barba iti creste asteptind pe galben.
sau, la potcoava, sa vii dinspre faleza si sa vrei sa te duci la piata.
sau sa iesi in centura pe linga coca-cola ...

nu vrei sa incerci? Imagine adăugata

...
Ba da... Vere Taxoane...
Dupa cum stii traseul meu este si pe Strada Frunzei... cea cu tramvaiImagine adăugata . Si este INCOMPARABIL mai bine fara semafor decat cu....Imagine adăugata
in plus mai trece un pieton, un tramvai... si poti profita de situatie.
Si parerea asta o imtartasesc nu numai eu ci si colegi de-ai mei care stau prin zona.

PS
Atentie, vorbesc strict de semaforul de la MC Donalds.
In plus, contrar parerii generale exista si soferi amabili prin trafic.

#116 toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.641 Mesaje:

Adăugat 25 februarie 2010 - 11:51

Desore celelalte intersectii... nu vreau sa ma pronunt.
Insa e buna semaforizarea de la patinuar.

Acest mesaj a fost editat de toto pe: 25 februarie 2010 - 11:52.

#117 gabighinea

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 199 Mesaje:

Adăugat 25 februarie 2010 - 12:38

Vizualizați mesajultoto, pe 25 februarie 2010 - 11:51, a spus:

Desore celelalte intersectii... nu vreau sa ma pronunt.
Insa e buna semaforizarea de la patinuar.

care semaforizare (cea de la patinoar) o durat fix o zi.............

#118 Sergabi31

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 71 Mesaje:

Adăugat 25 februarie 2010 - 17:54

Multe semafoare din Galati nu-si au rostul si mai mult decat atat mai mult incurca circulatia decat s-o fluidizeze.Multe nu sunt sincronizate.
,,Vom fi iarasi ce-am fost si mai mult decat atat!"
- Petru Rares -

#119 Garett

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 113 Mesaje:

Adăugat 10 martie 2010 - 08:55

Culmea prostiei, sau a nesimtirii: dupa ce ca nu sunt in stare sa astupe odata groapa de la Elice azi dimineata au inchis si prelungirea Traian! :angry:

#120 dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 34.488 Mesaje:

Adăugat 17 martie 2010 - 23:02

Şantier pe străzile Galaţiului
Apă Canal, Primăria şi Prefectura Galaţi au comunicat graficul lucrărilor de reabilitare a reţelelor de distribuţie apă potabilă şi canalizare care vor fi executate în perioada martie-iunie, ca un element de noutate fiind precizate şi termenele de finalizare a lucrărilor care au fost anunţate de constructor. Astfel, în ceea ce priveşte reabilitarea reţelelor îngropate de apă potabilă, lucrările vor începe pe data de 15 aprilie pe strada Frunzei, între Prelungirea Brăilei şi strada Brăilei, şi ar trebui finalizate pe data de 15 iulie, urmând ca începând cu data 22 aprilie să înceapă lucrările pe strada Siderurgiştilor, pe tronsonul delimitat de Inelul de Rocadă şi strada Gheorghe Doja, acestea urmând să fie finalizate pe data de 22 august. În ceea ce priveşte lucrările în curs de execuţie, în comunicatul de presă se precizează că se lucrează în cartierele Ţiglina 1 şi 2, pe strada Aleea Pieţii (pe tronsonul cuprins între străzile Traian şi Eroilor, termenul de finalizare fiind 22 iunie), pe strada Emil Racoviţă (pe tronsonul cuprins între străzile Ion Ionescu de la Brad şi Pictor Iser, termen de finalizare fiind 22 aprilie), Micro 40 (termen de finalizare 15 iunie), Strada Tunelului (din strada Traian - pod cale ferată Galaţi - Bârlad, termen de finalizare 7 mai), strada Rizer (termen de finalizare 15 aprilie), strada Cristofor Columb (între străzile Tecuci şi Smârdan, termen de finalizare 15 iunie), strada Partizanilor (tronsonul delimitat de blocul I3 şi Cinema, termen de finalizare 15 mai). De asemenea, se mai lucrează în cartierele Micro 16, Micro 19, Micro 20 şi Micro 21.
http://www.monitorul...omic&articol=11
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare