roryta a spus:
catilina22003 a spus:
P.S. Oricat de blanzi ar parea...sa vezi noaptea ce atitudine de haita incoltita au....
Perfect de acord.
Intr-o dimineata (am fost nevoita sa plec la ora 3 dimineata de acasa) am iesit din bloc singura. Cainii de la blocul meu, care de altfel nici nu-i vad in cursul zilei fiindca stau ascunsi sub masini, m-au simtit. Nu era NIMENI (dar NI-MENI!) pe strada. Cand a inceput unul singur sa latre, au mai venit "in ajutor" inca 3. Nu va imaginati ca erau mici. Nope! Erau ditai cainii. Am incetinit pasul si m-am lipit cu spatele de o masina. Am inceput sa vorbesc cu ei, in acelasi timp deplasandu-ma doi pasi intr-un pas, catre iesirea spre strada (eram in parcarea blocului!). La un moment dat am crezut ca se vor lua intre ei la bataie, fiindca unul din ei maraia la cel ce latra din ce in ce mai tare la mine. Altul s-a suit pe poseta mea si am crezut ca acolo imi va fi sfarsitul. Incet-incet, m-au lasat sa plec, iar ei s-au intors tot asa, latrand ca nebunii, de data asta nu la mine, ci la Luna cred. Cand am ajuns in statia de autobuz mi s-au taiat picioarele si am crezut ca ma prabusesc. Nu am fost in stare sa mai merg nici macar un pas. Norocul meu ca a venit taxi-ul la care facusem comanda si m-am suit in el moarta de frica.
Sincer? Eu as otravi cainii astia. Ma gandesc cu groaza ca ar fi putut fi sfasiata de caini. Si nu doar eu. Ci si un copil, un batran...oricine.
Sunt cumplit de periculosi. Te ataca si ziua. Nu o data copilul meu a intrat in casa livid la fata si plangand ca l-a fugarit nu stiu ce caine...Luati-i, frate, ca ne omoara.
PS - Oare citeste cineva ce se posteaza pe aici? In afara de noi???
In ceea ce priveste cainii in special,vreau sa-ti dau un exemplu:am o matusa care la fel ca si tine nu-i vede decat cu spume la gura.Mereu e latrata de caini si chiar muscata o data.Bunica mea mi-a spus o vorba cand eram mica si de atunci mi-a ramas intiparita in minte si la fel l-am invatat si pe baiatul meu.Zicea ca animalul simte omul care este bun la suflet si niciodata nu o sa-l atace din senin.Poti sa ai 100 de prieteni,nici unul din ei nu ti-ar fi atat de devotat asa cum ti-ar fi un caine daca l-ai creste pe langa casa.Acesta te iubeste neconditionat indiferent de ce i-ai face.Am un nebun in bloc care avea un caine lup,nu stiu la ce il tinea in casa ca mai mult ii dadea bataie decat mancare.Intr-o seara s-a imbatat asa de tare de l-a aruncat de la balcon (etajul 2).Vreau sa-ti zic ca nu a murit,dar schiopatand s-a ridicat si a urcat din nou la usa stapanului sau.
Un caine care ataca,ori este traumatizat,ori asa a fost dresat,ori simte el ceva in inima omului...parerea mea.Oricum eu cred ca uneori animalele uneori sunt mai umani decat oamenii si viceversa.

Sus