AndreiM, pe 28 februarie 2010 - 10:13, a spus:
Ce te faci când ești mușcat de un câine care este sub o mașina noaptea și tu treci pe lângă acea mașină ? Nu-ți mai folosește niciun aparat și niciun baston decât dacă vrei să te răzbuni pe el.
Foarte bine punctat. Am fost patit de..3 ori pana acum( de-aia par nebun cateodata...am glumit!).Dar,..pe unul din acele javre care avea pe constiinta si-un biet copilas caruia i-a rupt muschiul antebratului cu coltii, i-am stalcit capatzana cu...masina mea! Intre timp iese o baba si-un idiot, cretini amandoi sa ma faca ,,criminal", ,,ucigas", ,,idiot fara suflet"! Am stat...i-am ascultat si apoi le-am dat fiecaruia cate o palma sa le rasune cat or trai spunandu-le: ,,Bai hahalere proaste! Una si cu una fac doua!In primul rand babo handicapata ce esti,..nu hranesti javrele cu zoaiele si laturile in PARCUL DE JOACA printre zecile de copilasi ce se joaca nevinovati! Doi! In pastele-matii de dobitoc( adresandu-ma barbatului), ce e la usa ta pe casa scarii marlanule?????Padoc de javre pe care ai ai in obladuire??In schimb tu, boule o viata intreaga ai facut umbra degeaba pe fata pamantului mai bine de 50 ani, bei in fiecare zi in crasma, fara sa faci un copil,...si ba mai mult,..ai gonesti pe bietii copii care cersesc din saracie...In schimbi pupi in cur javrele de pe strada..!(Jap un peste ochi!) Cand ai sa ai copil muscat si casapit de acea javra, umplut de sange, atunci sa vad reactia ta de avorton imbecil!!" Si am urcat linistit in masina si am plecat.
Bineinteles ca cearta a urmat ulterior impartindu-se in doua tabere: cei care pupa in coada javrele si cei NORMALI care mai vor sa mearga cu copii linistiti pe strada fara sa fie stressati de javre...destul ca sunt stressati de masini, claxoane si alte tampenii ale secolului XXI !!! Nu sunt pentru uciderea cainilor fara stapan.Dar fac exceptie de la regula cand situatiile scapa de sub control si ba mai mult,...apar ,,suporterii" acelor caini/javre compuse din babe zalude, reduse mintal si mental, batute-n cap, plecate cu sorcova si fara sa aibe in viata lor copii sau nepoti( ATENTIE!! Sa nu se inteleaga ca fac referire la suporterii echipei Dinamo Bucuresti care au denumirea populara ,,Cainii Rosii"!!! ATENTIE inca odata sa nu se creeze confuzii!!) dar sar repede in apararea patrupedelor.