Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

TANTARIIIIIIIII si PRIMARIA

8 răspunsuri la acest subiect

#1 meabsolut

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 3 Mesaje:

Adăugat 03 august 2009 - 23:41

astia ma calca pe mine pe nervi.

bai frate voi ati vazut vreun avion?ca eu nu...o singura zi atat,prin mai cred...si apoi PAPAAAAAAA...si daca mergeti pe faleza ,si oriunde chiar, veti vedea oameni exasperati de tantarime.eu unu nu'i mai suport,dar vad ca nu se face absolut nimic.rog Viata Libera sa mai faca apeluri la primarie ca nu se mai poate.is imposibili tantarii dar mai imposibili scarbele astea care ne conduc.de,doar nu ei se plimba pe faleza,doar n'o sa'i intereseze.si asa de'acum vine frigul nu?!

#2 Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.655 Mesaje:

Adăugat 03 august 2009 - 23:59

meabsolut a spus:

si asa de'acum vine frigul nu?!

Corect! Mai răbdați o lună că n-o fi foc!
Fac haz de necaz, desigur Imagine adăugata
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

#3 katman

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.146 Mesaje:

Adăugat 04 august 2009 - 09:28

Pe faleza superioara trag mai putin.
Pe cea inferioara... m-au ciuruit. Nu stiam ca doare-atit de tare :evil:

Autan rulz! (cred ca au facut vinzari masive, mai nou cica e si sub forma de gel, super puternic impotriva insectelor)

#4 taxon

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 222 Mesaje:

Adăugat 04 august 2009 - 14:10

pe cosbuc pare sa fie raiul tintarilor, zilele astea.
si daca pe cosbuc e asa cum e, ma intreb cum o fi in cantemirul de peste siret ...

apropo, viceprimarul ciumacenco, cel care pozeaza in gospodarul urbei de la un timp incoace, stiam ca e galatean sadea.
daca e, nu ar fi trebuit sa stie care e faza cu tintarii la galati, an de an?
sau nu e sadea?
esti prost si vrei s-o stie toata lumea? aprinde proiectoarele !
esti cel mai prost? aprinde si lampa de ceata !

#5 toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.641 Mesaje:

Adăugat 04 august 2009 - 14:22

Cred ca stie care-i treaba cu tantarii!
De galatean... nu stiu ce sa zic. O fi galatean sardea :twisted:

#6 toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.641 Mesaje:

Adăugat 04 august 2009 - 14:29

Ieri la fotbal am fost ciuruit de vampiri !
Nici cand s-a dat cu solutie n-a avut nici un efect. Mai rau, cred ca defapt a fost un vaccin pentru tantari!
Vorba aia: "Ce nu te doboara te intareste !"

#7 bosorogu'

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 726 Mesaje:

Adăugat 26 august 2010 - 16:19

Din cauza acestor pareri, cate o data se trece si cu dezinsectia. Tantarilor. Doar ca astia sunt de la subsolul blocurilor (ca nucii din Galati nu au putut vorbi, au fost taiati contra plopilor canadieni cu puf). Rezultatul? Oarecare reducere de "PERSONAL" intepator dar si de randunici. Pasari etalon de nivel limita la starea naturii din Galati. Care nu mai vin de vreo 5 ani.Cum Facem?

#8 toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.641 Mesaje:

Adăugat 26 august 2010 - 16:46

Vizualizați mesajulbosorogu', pe 26 august 2010 - 16:19, a spus:

Cum Facem?
In locul plopilor plantam alti arbori (pot fi si nuci) iar subsolurile trebuie reparate.

#9 bosorogu'

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 726 Mesaje:

Adăugat 31 august 2010 - 16:11

Pare corect. Doar ca cea mai mare majoritate a galatenilor-si nu numai- nu stiu ca au in proprietate atat subsolul, terasa, ci si 16mp din terenul pe care este amplasat blocul. Mare belea cu proprietatea asta! Cine are muschii tari si, evident, multi bani de aruncat (nejustificati) uita sa se uite in jur! Doar ca proprietatea impune si raspunderi. Care nu au fost predate la scoala de aprozaristi. Sau la alte "profesiuni" din noua Romanie. Perpetuata din celelalte timpuri. Cea a bisnitarilor de ieri, smecherasii si "marii" sefi de azi.

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare