Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

ionel bors

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
6 răspunsuri la acest subiect

#1 taxon

taxon

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 227 Mesaje:

Adăugat 04 august 2009 - 14:17

ma enerva cind era sef de serviciu la ctc, in sidex, si nu catadicsea sa ridice capul din ziar si sa te asculte ce ai de zis.
ma enerva si cind era super-mega-mare-director in mittal.
credeam ca, dupa ce m-am lasat de combinat, n-o sa ma mai enerveze.

dar uite ca ieri, pe la 6 jumate seara, ionel bors imi vine din fata, pe interzis, pe strada cuza, cam in dreptul hotelului sportivilor.
intr-un ditamai vaporul de audi, cu AMG in coada numarului, ocupind juma de strada.

pai, sa nu ii faci loc sa treaca, ca, deh, el e ionel bors, megastarul, si are voie sa circule pe interzis?
sau n-are?
esti prost si vrei s-o stie toata lumea? aprinde proiectoarele !
esti cel mai prost? aprinde si lampa de ceata !

#2 toto

toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.702 Mesaje:

Adăugat 04 august 2009 - 14:19

taxon a spus:

pai, sa nu ii faci loc sa treaca, ca, deh, el e ionel bors, megastarul, si are voie sa circule pe interzis?
sau n-are?
Vere, parerea mea este ca n-are !

#3 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.490 Mesaje:

Adăugat 04 august 2009 - 14:54

Asta e pentru ca nu l-a pus nimeni la punct pana acum. Stai sa repete schema cu vreo 2-3 tineri suparati pe viata, care nu-l cunosc sau care abia asteapta sa-i dea o lectie. Sa vezi ce mama de show ar iesi..
You are the only one who creates your reality.

#4 Guest_kaisin_*

Guest_kaisin_*
  • Vizitatori

Adăugat 04 august 2009 - 16:41

!

#5 Relu

Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.697 Mesaje:

Adăugat 05 august 2009 - 08:45

Retrogradarea din functia de conducere a Mittal Steel Galati nu cred ca l-a afectat prea tare decat din punct de vedere material.
Cred că nici acolo. Angajații tot pe el îl văd cel mai tare și mai tare. Mulți, când au o problemă, spun: „...merg pân' la Borș!”.Imagine adăugata
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

#6 Guest_kaisin_*

Guest_kaisin_*
  • Vizitatori

Adăugat 05 august 2009 - 11:56

!

#7 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 12 august 2009 - 07:59

taxon a spus:

ma enerva cind era sef de serviciu la ctc, in sidex, si nu catadicsea sa ridice capul din ziar si sa te asculte ce ai de zis.

dar uite ca ieri, pe la 6 jumate seara, ionel bors imi vine din fata, pe interzis, pe strada cuza, cam in dreptul hotelului sportivilor.
intr-un ditamai vaporul de audi, cu AMG in coada numarului, ocupind juma de strada.

sau n-are?

eeeeeh! sa intelegem ca, totusi, i-ai dat voie sa treaca?????? :twisted:

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare