Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Fără grătare în jurul blocurilor

53 răspunsuri la acest subiect

#41 AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.554 Mesaje:

Adăugat 08 martie 2010 - 17:21

Sergiu, te-ai aprins cam degeaba. Nu da nimeni lectii si nimeni nu face pe ratoiul. Una este sa faci gratar departe de blocuri si alta e ca unii nenorociti ( ca altfel nu-i pot numi ) sa faca gratar la nici 3 metri de geamurile tale. Sa nu mai spun de galagia pe care o fac nesimtitii. Si asta se intampla Duminica, singura zi lasata de la DUMNEZEU in care sa te poti odihni. Geamurile deschise nu le poti lasa ca o sa ai fum in toata casa si o sa asculti muzica celor cu chef de petrecere.

Cand am deschis restaurantul si l-am utilat am gasit Grill-uri casnice care puse sub o hota iti fac carnea de zici ca-i scoasa de pe gratar adevarat... Evident acelea nu dau randament la un restaurant dar pentru o fripturica acasa sunt nemaipomenite. Deci se gasesc si alte solutii. Dupa cum am spus, in spate la 2 Babe unde am apartamentul Duminica cand se incalzeste sunt peste 10 gratare aprinse. De ce sunt eu nevoit sa nu pot respira in casa si sa nu ma pot odihni ? De acord, nu toata lumea lasa mizerie, nu toata lumea asculta muzica. Problema este ca aceste persoane se afla in minoritate asa ca eu nu le iau in calcul.

Sunt n locuri in Galatiul asta unde se pot face gratare adevarate si sunt la fel solutii pentru cei care nu stiu ca padurea nu este cosul lor de gunoi.

#42 toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.645 Mesaje:

Adăugat 08 martie 2010 - 21:31

Da' chiar Srgiu!... ' ce te-ataci atata? Doar tu ai facut gratar foarte rar si "la mama dracului " in fata garajului, dupa cum tu spuneai...
Aici e vorba de cei care fac gratare chiar langa bloc si fumul intra prin ferestrele vecinilor.

Ca tot vorbeai de procente... nu stiu cum se face dar cei care nu-si respecta pe ceilalti sunt cocalari manelisti. Ei bine, majoritatea acestora prefera gratarele sub balconul vecinilor acompaniat de muzica manelelor... si bere la PET! Acestia reprezinta tot cecea ce tu spuneai ca urasti mai mult.

Nu vad legatura dintre tine si "ei" si, deci, nu stiu de ce le devii "avocat". Atata tot... In privinta "gratarelor" nu e cazul sa te identifici cu astfel de persoane deoarece aspectele sunt diferite. De ce o iei asa de personal? Esti iritat si se vede si din greselile de ortografie... Cel putin in cazul de fata esti incrancenat, radical si te pozitionezi intr-o extrema sau alta, instinctual, pentru a contrazice. Pai daca tu-ti respecti vecinii facand gratar departe si nu sub nasul lor atunci tu ai aceleasi pareri ca si mine, Katman, Relu, Andrei etc... unde-i problema? ???!!! In plus nimeni nu se considera "emancipat" si nimeni nu-ti da "lectii". Sunt opinii de bun simt si respect fata de aproapele nostru.

Si... da, stiam ca-n Danemarca e permis calcatul ierbii in parc (aflasem asta de prin '86, de la cineva care chiar fusese-n Danemarca).
Insa ce legatura are cu intratul fumului gratarului manelistilor pe fereastra oamenilor???Imagine adăugata

#43 miihaiita

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 6 Mesaje:

Adăugat 26 aprilie 2010 - 22:58

Vizualizați mesajulmambo, pe 05 martie 2010 - 22:07, a spus:

pe locatarii acestui bloc oare i-ar deranja fumul de la gratar? bineinteles ca da... mizeria, in schimb, nu-i deranjeaza.
degeaba vorbim de altii pentru ca la fel de vinovati suntem cu totii,si mai ales in galati,aici toata lumea este cu nasul pe sus de nu vede pe unde arunca ambalajele si cate si mai cate,e cu susul in jos galatiul,primaria nu mai zic,drumuri nu,curatenie nu,cand e vb de construit ceva hmmm....e ca la lotto,nu se stie niciodata,daca o termina in timp trebuie sa ne punem semnul intrebarii,oare au facut bine?oare nu cade pe noi?,apropo salarii ca la noi...si dea..."GALATI"!!! nu mai gasim niciunde,doar la comune,app poate ar fi bn noi sa facem parte din tulcea...si revenind am vazut ca si semafoarele au inceput sa cada pe "capete" :))),ca in filmele cu prosti,nu incepe una ca se strica alta....creca au vreo 3 muncitori primaria care muncesc in 3 schimburi,saracii cata munca pe spatele lor
fara gratare in jurul blocurilor??eu nu inteleg de ce tot va plangeti da nu faceti nik,inseamna ca si voua va place?ce credeti ca o sa zica?ca e loc public?daca e chiar langa geam creca vor intelege si ei daca nu arunca si u o galeata de apa pe ei:)).si mie mi sa intamplat sa am geamul dechis si sa intre mirosul de gratar,si nu e aproape locul...si a doua zi miam facut si eu!!si nu mai faceti voi pe toata lumea care face gratare manelisti si cocalari si cine mai stie cum ca,cocalarii aia de care vorbiti nu ai bani de gratare,sunt oameni in toata firea care au muncit toata saptamana si vor sa manance un gratar, nu zic ca e corect sati afumi vecinii,si va zic eu ca daca chiar va deranjeaza asa tare cineva care face un gratar si face galagie si asculta muzica mai tare afara puteti suna la politie si se rezolva totul,si bine ca o faci daca chiar e deranjant.

#44 AdiTZA

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 639 Mesaje:

Adăugat 30 aprilie 2010 - 11:05

Eu chiar nu am avut nimic impotriva vecinului de la parter care scotea masa de sase persoane + scaune si invitati afara si gratarul care cred ca era furat de la Serbarile galatiului (marimea lui m-a pus pe ganduri: sa sun la Politie sa reclam furtul?). Nu am avut nimic cu el nici atunci cand flacarile au ars crengile copacului din fata blocului, nu am avut nimic cu el atunci cand flacarile au topit becul de la intrarea in scara, nu am avut nimic cu el atunci cand a aprins focul dupa ce maica-mea scosese rufele la uscat, nu am avut nimic cu el atunci cand a deschis portierele si portbagajul masinii si a dat drumul dusmanilor si banilor lui Guta pe turbosistem. De ce nu am avut nimic cu el? Pentru ca "era multi" ai dreaq de tarani prosti si pentru ca protestasem la un bairam de-al lor, am fost amenintat cu bataia. Sectoristul nu se baga pentru ca isi lua portia de rachiu de la barul din colt si nu merita sa se deranjeze pentru un gratar.
Life is too short to be a fuckin' idiot...Do something!!!
Some people are alive simply because it is illegal to shoot them!

#45 AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.554 Mesaje:

Adăugat 30 aprilie 2010 - 12:29

Vizualizați mesajulAdiTZA, pe 30 aprilie 2010 - 11:05, a spus:

Sectoristul nu se baga pentru ca isi lua portia de rachiu de la barul din colt si nu merita sa se deranjeze pentru un gratar.

In unele cazuri primeste si bataie chiar ;)

#46 katman

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.146 Mesaje:

Adăugat 30 aprilie 2010 - 13:56

Vizualizați mesajulAndreiM, pe 30 aprilie 2010 - 12:29, a spus:

In unele cazuri primeste si bataie chiar ;)

Mda, as vrea sa il vad si eu pe sectoristul ala care si-a luat bataie pentru ca isi facea datoria... E mai degraba cum spune Aditza, inchide ochii si se face ca el era mai incolo...
Mai ales dupa ce vad la TV ca sefii lor dorm prin casele infractorilor...

#47 Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.390 Mesaje:

Adăugat 30 aprilie 2010 - 17:52

Vizualizați mesajulSergabi31, pe 08 martie 2010 - 16:49, a spus:

, stiti ca in Danemarca sau Londra, ESTE PERMIS SA CALCI IARBA IN PARC????Plimbandu-te( civilizat ce-i drept).Iar chestia cu ,,Interzis calcatul ierbii!!" este o prostie????????? Stia cineva chestiunea asta???Doar la noi in Romania nu ai voie sa mergi cu rolele in parc sau cu bicicleta!!!

am sentimentul ca si in Bucuresti s-a dat liber. Galatiul e mai departe de lumea civilizata m/

#48 Izzy

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 10 Mesaje:

Adăugat 30 aprilie 2010 - 20:30

Ca sa calci pe iarba ar trebui mai intii sa ai iarba respectiva. Cum, in Galati, spatiile verzi sunt pe cale de disparitie, discutia nu prea are rost.

Si, oarecum legat de gratare... care-i 'protocolul' curtilor/gradinilor la bloc? Majoritatea blocurilor au spatiul verde din jur imprejmuit si insusit de unii locatari ca fiind curtea lor. Sunt absolut convins ca au toate autorizatiile la zi pentru asa ceva, dar totusi... aici nu se sesizeaza nimeni?

#49 dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 34.532 Mesaje:

Adăugat 27 martie 2011 - 16:13

Legea picnicului a ajuns în Parlament
Gata cu grătarul în aer liber, oriunde şi oricum. Legea picnicului intră în dezbatere parlamentară de săptămâna viitoare. Ceea ce înseamnă că odată aprobată această lege, vom face picnic numai în zone strict delimitate. Cei care nu vor respecta regulile riscă amenzi usturătoare.
Dacă se va vota această lege, picnicul nu va mai fi o activitate organizată la întâmplare. Se vor crea spaţii special amenajate, aflate sub directa supraveghere a unor administratori. Aceştia vor fi obligati să le delimiteze clar şi să pună la dispoziţia cetăţenilor locuri pentru aprins focul, containere pentru colectarea selectivă a deşeurilor, precum şi toalete ecologice.
Potrivit proiectului de lege, numai pentru aprinderea focului în spaţii neamenajate sau necurăţarea locului în care s-a făcut picnicul, te alegi cu amendă cuprinsă între 300 şi 3.000 lei. După cum îi ştim pe unii, va fi greu să scape de acest obicei.
Legea picnicului a fost depusă în Parlament şi va intra în dezbaterea Senatului săptămâna viitoare.
http://www.realitate...are_818136.html
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#50 scorpya

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 293 Mesaje:

Adăugat 28 martie 2011 - 22:22

Apropo de Brasov...spunea un user mai anterior ca de la intrare nu poti sa respiri de gratare si pe stanga si pe dreapta.Vreau sa mentionez ca vara trecuta in Brasov (am ramas masca chiar),in timp ce faceam o mica plimbarica,am ajuns intr-o mica poiana unde oamenii faceau frumos fripturi la gratar,insa ceea ce m-a marcat este faptul ca toti aveau masinile parcate undeva la intrare in poiana,mult mai departe (cu toate ca ar fi putut intra cu ele pana in scoarta copacului ca sa dea si drumul la orchestratie daca ar fi vrut).
Si totusi apropo de tehnologie ca tot zicea ceva Andrei de grill...pai sti cum sta treaba cu gratarele astea in aer liber si mai ales in preajma blocurilor?E ca atunci cand ai vin facut de manuta ta in casa dar nu ti-a bea,ca tot mai bun e pisoarca aia de tulburel de la bodega cand e descantat cu vreo 2 3 tovarasi.Pai tu crezi ca la unii chiar asa le arde stomacul de friptura neaparat fripta la jar facut din lemn de esenta tare?Toata treaba e bidonul ala de vin sau bere luat ca simulent pan` se frige copanelu,muzicuta..prietenii...he heee...veselia in general,ca doar la capitolul distractie cine ne intrece?Asa ca nu stiu daca un grill electric iti poate oferi si aceste placeri.
Ca sa nu zic cat ma enerveaza si faptul ca sunt momente cand simt nevoia sa ma desprind de cotidian,de stres si munca si vreau sa ma duc duminica in aer liber undeva la marginea orasului sa stau la umbra unui copac si sa ascult pasarele ciripind...dar de unde...masina langa masina...unul house..unul populara...unu manele...care mai de care cu volumul la maxim...oricum..m-am obisnuit asa de tare cu prostia si snobismul unora incat mi s-ar parea anormal sa nu mai fie.

#51 mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.082 Mesaje:

Adăugat 12 noiembrie 2011 - 23:04

ok, fara gratare in fata blocului. mai bine aici?

vrei parola? ǝuıq ızǝʌ ıɐɯ nu ɐɔ pǝɹɔ

#52 AdiTZA

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 639 Mesaje:

Adăugat 12 noiembrie 2011 - 23:38

Ce inseamna sa fii tzaran coclit, cu burta, lantz si ochelari de soare...a sarit din Logan in barca si a demonstrat populatiei recenzate ca el are tupeu si noi suntem prostii aia civilizati care nu facem ca el. Felicitari momarletelui autohton de Galati care nu se lasa scos din statutul de "stranier" in Galati. Ca e de la Haisa am vazut cu totii. Ooofff, oameni ca astia mai sunt in viata doar pentru ca nu s-a deschis sezonul la vanatoarea speciei...
Life is too short to be a fuckin' idiot...Do something!!!
Some people are alive simply because it is illegal to shoot them!

#53 silviudeep

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 632 Mesaje:

Adăugat 13 noiembrie 2011 - 17:19

Vizualizați mesajulmambo, pe 12 noiembrie 2011 - 23:04, a spus:

ok, fara gratare in fata blocului. mai bine aici?

trebuie sa recunosc ca ideea este originala :)
THIRST SYSTEMS GALATI - Partener ELECTRA
Interfoane Blocuri, Vile de la 80 LEI/ap

#54 aniela

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 3 Mesaje:

Adăugat 09 decembrie 2011 - 05:41

frate,mi se pare cea mai cocalara chestie posibila sa faci gratar in spatele blocului,sau la garaje cum am mai vazut prin micro 40...sau si mai rau in balcon?!?!asta reflecta intr-un fel si gradul de cultura care in Galati tinde spre 0 :-J

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare