Sergiu, te-ai aprins cam degeaba. Nu da nimeni lectii si nimeni nu face pe ratoiul. Una este sa faci gratar departe de blocuri si alta e ca unii nenorociti ( ca altfel nu-i pot numi ) sa faca gratar la nici 3 metri de geamurile tale. Sa nu mai spun de galagia pe care o fac nesimtitii. Si asta se intampla Duminica, singura zi lasata de la DUMNEZEU in care sa te poti odihni. Geamurile deschise nu le poti lasa ca o sa ai fum in toata casa si o sa asculti muzica celor cu chef de petrecere.
Cand am deschis restaurantul si l-am utilat am gasit Grill-uri casnice care puse sub o hota iti fac carnea de zici ca-i scoasa de pe gratar adevarat... Evident acelea nu dau randament la un restaurant dar pentru o fripturica acasa sunt nemaipomenite. Deci se gasesc si alte solutii. Dupa cum am spus, in spate la 2 Babe unde am apartamentul Duminica cand se incalzeste sunt peste 10 gratare aprinse. De ce sunt eu nevoit sa nu pot respira in casa si sa nu ma pot odihni ? De acord, nu toata lumea lasa mizerie, nu toata lumea asculta muzica. Problema este ca aceste persoane se afla in minoritate asa ca eu nu le iau in calcul.
Sunt n locuri in Galatiul asta unde se pot face gratare adevarate si sunt la fel solutii pentru cei care nu stiu ca padurea nu este cosul lor de gunoi.

Sus