Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Târguri de "hand-made" la Galaţi

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
21 răspunsuri la acest subiect

#1 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.044 Mesaje:

Adăugat 30 noiembrie 2009 - 12:13

Colecţionarii îşi scot la vânzare obiectele de pe vremea bunicii
* Scriitoarea Angela Baciu şi artist-decoratorul Constance Vintilă pregătesc de zor prima ediţie a târgului cu vânzare "vintage" şi "hand-made"
"La târg, poate veni oricine, inclusiv cei care nu se ocupă de obicei cu vânzarea de haine şi bijuterii vintage şi obiecte hand-made. La acest târg, puteţi vinde haine vechi, dar frumoase, de epocă şi nu numai, bijuterii şi articole artdeco, dar puteţi prezenta şi obiecte din vremea ...bunicii sau din podul vechi al casei", spune râzând Angela Baciu. Termenul de "vintage" era legat, de regulă, de anul în care un anumit vin (sau ulei de foarte bună calitate) era îmbuteliat. Apoi, semnificaţia termenului s-a lărgit, desemnând anul în care un anumit lucru era produs. Dacă la începuturi, descria doar maşinile care aveau cel puţin 50 de ani vechime, în prezent, termenul "vintage" este folosit pentru descrierea hainelor şi a obiectelor cu mai mulţi ani vechime sau care fac parte, ca stil, dintr-o altă generaţie. "Hand made" înseamnă obiecte decorative lucrate manual pentru înfrumuseţarea casei şi nu numai.
De la amiază până-n seară
Târgul va fi amenajat în incinta Clubului Scena, de la parterul Casei de Cultură. Expozanţii vor primi de la organizatori câte o masă şi câte un scaun special pregătite pentru acest târg. „Vizitatorii pasionaţi de hainele vintage, retro şi obiecte hand- made îşi pot lua o pauză de relaxare în zilele de 3, 4 şi 5 decembrie, începând cu orele 12.00, până seara târziu, vizitând să se delecteze la «Târgul de la amiază până-n seară» de la «Scena Cafe»", a ţinut să precizeze Constance Vintilă.
http://www.adevarul....ocale/galati/Co ... 83838.html
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#2 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.044 Mesaje:

Adăugat 01 decembrie 2009 - 10:27

Constance Vintilă - artist-decoratoarea care trăieşte original
Iubeşte arta şi tot ce este frumos, dar este pasionată şi de vintage şi hand-made. Constance Vintilă fost atrasă de artă încă din adolescenţă. "Sunt cam 14-15 ani de când am început să mă exprim prin artă, să îmi exprim stările sufleteşti şi să îmi concretizez imaginaţia. Am reuşit să fac câteva expoziţii de vintage şi «hand-made» în ţară, organizez evenimente mondene, mă preocupă arta şi tot ce este frumos", îşi aminteşte artista. Deşi a avut o grămadă de expoziţii, Constance Vintilă spune că nu a făcut până acum nici zece la sută din ce şi-a propus să realizeze în cursul existenţei sale. "Îmi place să las «urme» şi în viaţa profesională, să-mi duc la bun sfârşit toate proiectele, dar şi în viaţa personală, aş mai vrea copii, aş vrea să vizitez locuri la care doar visez deocamdată. Ah, şi ce-i mai important, aş vrea ca urmaşii mei să nu uite repede de mine", spune artista. Chiar dacă se hrăneşte cu artă, Constance Vintilă consideră că cea mai importantă persoană din viaţa ei este Matei, fiul de şapte ani. "Este împlinirea sufletului meu, stimulentul de fiecare zi, el îmi dă puterea de a merge mai departe, de a înţelege lumea, de a fi tolerantă cu cei din jur, de a reuşi tot ce îmi propun", povesteşte emoţionată artista.
Marele Târg!
Artist-decoratoarea se pregăteşte, zilele acestea, pentru ultimul ei proiect, realizat în parteneriat cu scriitoarea Angela Baciu şi Casa de Cultură a Sindicatelor. În preajma sărbătorii de Moş Nicolae, în zilele de 3, 4 şi 5 decembrie, în "Scena Cafe", va fi inaugurat primul târg de "vintage" şi "hand-made" intitulat "Târgul de la amiază, până-n seară". "Vizitatorii vor putea admira obiecte deco, bijuterii şi alte lucruri vintage, prezentate în expoziţii cu vânzare. Vor fi trei zile încărcate cu surprize pentru cei care iubesc şi admiră această artă. Este o noutate în zona noastră şi de aceea am hotărât să organizez târgul în mai multe ediţii", spune Constance Vintilă. De fapt, acest târg a fost prefaţat de o altă expoziţie, inaugurată în cadrul "Zilelor Bibliotecii V.A.Urechia". "Mi l-am dorit într-un spaţiu underground, tip «Pub», unde cei interesaţi să poată vedea produsele atât ziua, în faţa unei ceşti de ceai, cât şi seara, în ambianţa unei muzici orientale. Împreună cu scriitoarea Angela Baciu, dorim să organizăm şi alte ediţii, dar şi spectacole inspirate de vintage, teatru, lectură publică, comedie şi multe altele, atât la Galaţi, cât şi la Brăila", spune artista. Visul ei cel mare este să organizeze şi un Târg de cadouri în preajma sărbătorii de Crăciun.
Data naşterii: 25.08.1970, com. Valea Mărului, jud. Galaţi,
Studii: Facultatea de Litere, Universitatea Dunărea de Jos Galaţi
Stare civilă: necăsătorită, un copil
Ce-i place?
Lucrurile originale şi bine făcute, oamenii minunaţi, buni, de calitate, esenţa lucrurilor. Îmi place să iubesc! Îmi place viaţa, cu bune şi cu rele, cu toate provocările ei. Nu mă împiedic de amănunte, îmi fixez obiectivul şi de cele mai multe ori reuşesc să îl ating.
Ce nu-i place?
Nu îmi place stresul la care suntem supuşi, nu îmi plac amănuntele fiindcă ne pierdem în ele, nu îmi plac lucrurile de proastă calitate, nu îmi plac oamenii neserioşi, minciuna, prefăcătoria.
Întrebări şi răspunsuri
- Sunteţi o persoană fericită?
- Alaturi de fiul meu, familie, arta mea, prieteni...da, sunt fericită! Sper să-mi duc la bun sfârşit proiectele, să realizez şi restul de 90 la sută din ce mi-am propus şi atunci voi putea spune că sunt pe deplin fericită.
- Cum vă veţi petrece sărbătorile iernii?
- Am programul deja făcut! De sărbători, voi pleca împreună cu familia la Paris şi sper să avem o vacanţă liniştită şi romantică. Acolo mă simt foarte bine, mă încarc cu energie şi mă simt veşnic îndrăgostită.
http://www.adevarul.... ... 83763.html
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#3 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.044 Mesaje:

Adăugat 17 decembrie 2009 - 01:29

Târg de chilipiruri şi suveniruri înainte de Crăciun
Aşa cum au promis, poeta Angela Baciu şi decoratoarea Constance Vintilă organizează a doua ediţie a târgului vintage şi hand made, cu specific de Crăciun. Deschiderea târgului va avea loc vineri, la ora 12, la Scena Cafe, lângă Casa de Cultură a Sindicatelor. Cei interesaţi au la dispoziţie trei zile pentru a vizita şi a cumpăra cadouri de Crăciun originale: suveniruri, haine vechi, dar frumoase şi cu stil, podoabe şi bijuterii lucrate manual, obiecte decorative, măşti veneţiene şi picturi. Totodată, veţi putea găsi aranjamente de Crăciun şi podoabe de brad realizate manual, măşti tradiţionale, dar şi o expoziţie cu vânzare de prăjituri de casă. Organizatoarele promit atmosferă plăcută, colindători şi lucruri pentru toate gusturile.
http://www.viata-lib... ... uri_2.html

#4 dealine

dealine

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 1 Mesaje:

Adăugat 05 ianuarie 2010 - 19:11

pentru varietate in hand-made...http://dea-line.blogspot.com/

#5 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.044 Mesaje:

Adăugat 05 februarie 2010 - 00:51

Târg de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiţilor
Se apropie cu paşi repezi Ziua Îndrăgostiţilor. Pentru cei nu au timp de hoinărit prin magazine după un cadou pentru persoana iubită, se va deschide pe 12 februarie „târgul hand made şi vintage”. Târgul, organizat de Angela Baciu şi Constance Vintilă - artist decorator, în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi şi “Scena Café”, va fi deschis de pe 12 până pe 14 februarie, de la ora 12,00 până seara târziu. La acest târg puteţi vinde şi cumpăra cadouri minunate de Ziua Îndrăgostiţilor, suveniruri de orice fel, chilipiruri, haine vechi… dar frumoase, bijuterii hand made, obiecte decorative, picturi, prăjituri făcute din… iubire, accesorii de tot felul şi… multe altele, toate purtând marca… iubirii. Evenimentul se va avea loc la „Scena Café”, lângă Casa de Cultură a Sindicatelor.
http://www.viata-lib..._cadouri_2.html

#6 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.044 Mesaje:

Adăugat 19 februarie 2010 - 00:34

Cufărul cu mărţişoare
Cei care-şi doresc să achiziţioneze altfel de daruri pentru 1 şi 8 Martie  - felicitări şi bijuterii handmade, mărţişoare unicat, suveniruri speciale personalizate, obiecte vintage, cărţi vechi, certificate pentru „cea mai bună mamă”, obiecte feng-shui şi produse de relaxare, poeme cu autografe, sticluţe cu mesaje de iubire, dar şi multe alte surprize sunt aşteptaţi la cea de-a 4-a ediţie a „Târgului de handmade şi vintage - Cufărul cu mărţişoare”. Târgul va fi deschis în perioada 26-28 februarie, la Scena Cafe, lângă Casa de Cultură a Sindicatelor. Cei ce doresc să se înscrie pentru a participa la acest târg cu obiecte de vânzare, dar şi cei care doresc informaţii despre manifestare pot scrie la adresa officedecoratiuni@yahoo.com.
http://www.viata-lib...rtisoare_2.html

#7 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.044 Mesaje:

Adăugat 26 februarie 2010 - 16:05

Expoziţia este deschisă vineri, sâmbătă şi duminică, începând de la ora 11.00 şi până seara târziu.

#8 cosmin77

cosmin77

Flotant în Galaţi

• Banned
  • PipPip
  • 77 Mesaje:

Adăugat 02 martie 2010 - 09:40

In perioada 26-28 martie,va avea loc Targul Handmade No.1 ,targ unde veti putea gasi aranjamente florale pentru masa de Paste,haine vitange,copacei fengshui,flori de margele,carti personalizate,picturi pe fata celor mici si orice este nevoie pentru a face un cadou deosebit oamenilor importanti din viata noastra!
Acest targ va avea locatia la celebrul loc de joaca "LUMEA LUI TOPAILA" complex Flora - in spatele statiei de tramvai. Pentru amatori de suveniruri va asteptam cu mare drag fiindca va fi facuta si o tombola cu premii frumoase!Va asteptam insotiti de cei mici fiindca si ei vor putea castiga o ora de distractie ! Pentru doritorii care vor sa se inscrie la acest targ si sa faca parte din el ii asteptam la numerele de telefon:
0747675999
0740552027
Locuri limitate!!!

#9 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.044 Mesaje:

Adăugat 18 martie 2010 - 00:48

Târg handmade şi vintage de Florii
Felicitări, bijuterii handmade, bijuterii unicat, suveniruri personalizate, obiecte vintage, cărţi vechi,  obiecte feng-shui şi alte produse de relaxare, poeme cu autografe, sticluţe cu mesaje de iubire, aranjamente pentru Florii şi Paşti, toate acestea le puteţi găsi la a cincea ediţie a Târgului  handmade şi vintage care se va organiza între 26 şi 28 martie, la Scena Cafe.
http://www.viata-lib...e_Florii_2.html

#10 mariav10

mariav10

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 474 Mesaje:

Adăugat 18 martie 2010 - 10:22

INVITATIE

Lumea lui Topaila impreuna cu designer-ul Mariana Vieru organizeaza in perioada 26–28 martie 2010 prima editie a Targului Handmade no.1.
Locul de desfasurare a targului : Spatiul de joaca pentru copii „LUMEA LUI TOPAILA”(Complex Flora – Tiglina 3).
Targul Handmade este o manifestare care are ca scop promovarea produselor handmade.
La expozitie sunt prezenti artisti din Galati, Bucuresti, Constanta, Prahova,Ramnicu Sarat
Va vor astepta bucurosi sa va prezinte produsele lor lucrate manual. Printre standurile lor vei gasi cercei si margele lucrate din lut, lemn sau pasta fimo, accesorii din matase si tul, brose fantezie, gentute, pahare,tablouri, dar si aranjamente pentru masa de Paste..
Nici copiii nu vor fi neglijati – pentru ei pictura pe fata si multe surprize.
Intrarea va fi gratuita pentru vizitatori, iar cei mai norocosi dintre acestia vor putea castiga la tombola organizata la sfarsitul expozitiei.
Program de vizitare : Vineri 26 martie  - Duminica 28 martie,orele 11.00 – 19.00.
Asadar, daca vrei sa gasesti din timp cele mai inspirate cadouri de Florii si/sau de Paste te asteptam pe 26 – 28 martie,la

TARGUL HANDMADE NO.1

VA ASTEPTAM CU DRAG!!!!

#11 cosmin77

cosmin77

Flotant în Galaţi

• Banned
  • PipPip
  • 77 Mesaje:

Adăugat 26 martie 2010 - 21:33

Dragi Gălățeni,

Facem un apel la dumneavoastră să onorați Târgul Hand Made organizat de Florii la Locul de Joacă Lumea lui Țopăilă ( complex Flora - Țiglina 3 )
Veți găsi produse deosebite, artiști din întreaga țară, cadouri pentru întreaga familie.
Vă așteptăm cu drag!

Program Sâmbătă 27 Martie 11.00-19.00

Acest mesaj a fost editat de AndreiM pe: 26 martie 2010 - 22:43.

#12 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.044 Mesaje:

Adăugat 18 mai 2010 - 00:04

Între 21 şi 23 mai, „Madame vintage”
Pe 21 mai, de Sfinţii Constantin şi Elena, se va deschide o nouă ediţie a Târgului vintage şi hand made „Madame vintage”, la ora 11.30, la Clubul Zodiar (fostul Cinema Popular). Deschis până pe 23 mai, între orele 11.30 - 19.30, târgul va pune la dispoziţia cumpărătorilor cadouri pentru toate gusturile şi vârstele, haine vintage, accesorii şi bijuterii hand made, antichităţi şi cărţi de anticariat, scrisori cu poeme de dragoste şi multe alte surprize într-o locaţie nouă, frumoasă, din centrul vechi al oraşului Galaţi.
http://www.viata-lib...si_Elena_2.html

#13 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.044 Mesaje:

Adăugat 19 octombrie 2010 - 08:42

Un nou târg vintage şi hand made
Organizatoarele acestui nou târg, Constance Vintilă şi Angela Baciu, invită pe toţi iubitorii de frumos şi arte în perioada 22-24 octombrie în Club “Zodiar”(fostul cinema "Popular) la o nouă ediţie a Târgului Vintage şi Hand made "Madame Vintage... la Galaţi". Puteţi cumpăra: hăinuţe, eşarfe, şaluri, broşe, inele, cercei, brăţări deosebite, genţi, cadouri, rame de fotografii şi multe alte surprize. La “Madame Vintage” din Galaţi poţi găsi, dacă ai răbdare, o mulţime de lucruri frumoase, inedite, cu preţuri accesibile şi mai mult decât prietenoase, iar pentru mai multe cumpărături se oferă reduceri, iar din partea “casei”, suveniruri de neuitat. Ca la fiecare ediţie, va fi prezent şi un fotograf profesionist, care, la cererea vizitatorilor, va face fotografii de epocă în mijlocul obiectelor expuse. Accesul este gratuit pentru vizitatori, intervalul orelor de vizitare fiind 11.00 – 19.00.
http://www.monitorul...-hand-made.html

#14 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.044 Mesaje:

Adăugat 25 noiembrie 2010 - 22:22

Târg Vintage şi Handmade în Zodiar
In perioada 3-5 decembrie, in Club Zodiar are loc "Targul Vintage si Handmade".
http://dinsidesprega...i-handmade.html

#15 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.044 Mesaje:

Adăugat 01 decembrie 2010 - 01:49

„Madame Vintage”, în Zodiar, 3-5 decembrie
Un târg vintage şi handmade va fi deschis între 3 şi 5 decembrie, în Zodiar (fostul Cinema Popular), pentru cei care doresc să ofere altfel de cadouri de Moş Nicolae. Programul de vizită este între 11 şi 18, în fiecare zi. Amatorii de chilipiruri vor putea achiziţiona bijuterii handmade,  decoraţiuni specifice Sărbătorilor de iarnă, împletituri, haine şi accesorii vintage, vederi, cărţi vechi, suveniruri. Organizatorii anunţă în premieră şi „troc de accesorii şi haine”. Intrarea este liberă.
http://www.viata-lib...n_Zodiar_2.html

#16 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.044 Mesaje:

Adăugat 17 decembrie 2010 - 09:50

Un an de târguri vintage & handmade la Galaţi
Echipa "Madame Vintage", formată din Constance Vintilă - artist decorator şi Angela Baciu - scriitor, vă aşteaptă, pe 18 şi 19 decembrie, orele 11.00- 18.00, în club "Zod!ar" pentru a sărbători un an de târguri vintage. La târg veţi putea găsi accesorii, bijuterii şi obiecte vintage, accesorii handmade create special cu tema Crăciunului.

#17 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.044 Mesaje:

Adăugat 30 ianuarie 2011 - 23:01

Daruri de Valentine's Day
Casa de Cultura a Sindicatelor Galati organizeaza o expozitie handmade cu cele mai frumoase felicitari, carti postale, semne de carte, jucarii, desene si schite, flori, arta origami, accesorii, obiecte decorative din diferite materiale (sac, sfoara, funie, rogojina, plasa pescareasca, scoici, s.a.) intitulata: "Daruri de Valentine’s Day" sau “Fabricuta de Handmade”. Lucrarile se primesc pana la data de 10.02.2011, iar cei interesati pot aduce minim 8-10 lucrari pentru a participa intr-o expozitie dedicata acestei zile la sediul Casei de Cultura a Sindicatelor Galati, et.1, Str. Brailei, Nr. 134.
http://feldefel.net/...tine-s-Day.html

#18 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.044 Mesaje:

Adăugat 31 ianuarie 2011 - 23:03

Un târg vintage şi handmade de Valentine's Day" va avea loc în perioada 12-13 februarie 2011, în Club "Zod!ar.

#19 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.044 Mesaje:

Adăugat 22 februarie 2011 - 01:19

„Madame Vintage şi cufărul cu mărţişoare”
Târgul „Madame Vintage şi cufărul cu mărţişoare” se va desfăşura în Club Zodiar (fostul Cinema „Popular”) în perioada 25-27 februarie, între orele 12 – 18.
Pe lângă produse vintage, mărţişoare, felicitări şi cadouri pentru 8 Martie, atmosferă interbelică şi muzică bună, de data aceasta la „Madame Vintage” se vor desfăşura în paralel şi alte manifestări: colectă de jucării pentru copiii defavorizaţi de soartă, lecturi publice, recitaluri ale talentaţilor de la „Estrada copiilor”, lansări de carte (Mihai Moise – „Sculpturi în suflet”), dans sportiv (Clubul Acanta), recital de muzică instrumentală (elevi de la Liceul de Artă), expoziţii fotografice (Simona Andrei).
Invitata specială este Maria Magdalena Dănăilă, care va susţine sâmbătă, 26 februarie, începând cu ora 16.45, un concert folk.
http://www.viata-lib..._Danaila_2.html

“MADAME VINTAGE si... CUFARUL CU MARTISOARE”
Primul targ din acest an sub sigla “Madame Vintage si cufarul cu martisoare” va invita sa intrati in atelierul nostru de cadouri in perioada 25 – 27 februarie 2011, orele 12 – 18 la cunoscutul club “Zod!ar”(fostul cinema “Popular”), in centrul vechi al Galatiului.
Organizatorii: Constance Vintila – artist decorator, Angela Baciu – scriitor, impreuna cu minunatele gazde va asteapta cu surprize intr-o atmosfera veche, interbelica, sa va bucurati de timpul dumneavoastra liber ascultand muzica frumoasa, servind un ceai cu gust de vanilie in mirosuri de betisoare parfumate si vizitand standurile cu cele mai ingenioase obiecte, cufere cu daruri, umerase cu lucruri deosebite, dar, mai ales, cadouri lucrate special pentru Ziua Martisorului si Ziua Femeii.
Programul cuprinde:
Vineri 25.02
* orele 13.00 – deschiderea targului
      prezentarea artistilor handmade – prezentare blog targ
      colecta jucarii – scop caritbil
* orele 13.30 - lectura publica: invitat Angela BACIU - poet
* orele 16.00 - dans de societate: Beatrice Elena AXINTE & Razvan MANOLACHE
                   Grup Sportiv “Acanta” Galati
* ora 16.30 micro recital extraordinar Ansamblul “Estrada Copiilor” de la Casa de Cultura a Sindicatelor Galati: “Martisoare muzicale”  – coregraf: Andreea IGNAT
                   Vor evolua: formatia “Kristal”, “Angelli”& dans de societate: Elena & Victor - Grup Sportiv “Acanta”
Sambata 26.02

* orele 14.30 recital extraordinar Ansamblul “Tinere Talente” de la Casa de Cultura a Sindicatelor Galati: “Carnavalul primaverii” – coregraf: Andreea IGNAT
a)vor evolua “Black Dance” & “Electrik” cu parada de epoca, si dansuri
b) solisti: Andreea Ion, Laura Darie s.a.
c) moment dans de societate: Elena & Victor - Grup Sportiv “Acanta”
* orele 16.00 lansare de carte - debut in poezie
      Autor: Mihai MOISE - volumul “Sculpturi in suflet”, ed.Sinteze
* orele 16.45 - surpriza serii - invitat special/special quest:
                           MARIA MAGDALENA DANAILA - concert folk
Duminca 27.02
* orele 14.00 - recital muzica instrumentala: grup de artisti de la Liceul de Arta “D.Cuclin”, prof.coordonator: Elena ILIE
Pe tot parcursul targului vor putea fi vizionate si fotografii inedite realizate de fotograful Simona Andrei http://andreisimona.wordpress.com/
Ca si la celelalte editii, cunoscutul fotograf Cristian Nastase va fi prezent sa realizeze sedinte foto pentru cei interesati.
http://casasindgalat...itati-2010.html

#20 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.044 Mesaje:

Adăugat 27 aprilie 2011 - 23:30

My Cat is NOT FOR SALE
Se da startul la o noua sesiune de shopping in stil vintage, handmade si design.
Toate surprizele - colectii vintage, creatii interesante si atent lucrate, cat si piese unicat marca Little 21 - le veti putea gasi pe 28-29 (Joi-VIneri), intre orele 10:00 - 20:00, intr-o atmosfera aparte in stil chic.
Pe scurt, te invitam pe tine si pe prietenele tale la o scormoneala cum se cuvine, la o vorba intre fete, muzica buna si cel mai bun ceai din oras. :d
Ocazie de neratat - preturi unicat!
Pe Cosbuc, vis-a-vis de benzinaria Lukoil, unde, in marea parcare veti gasi indicii care va vor directiona spre marele boutique "My cat is not for sale", marca Little 21.
Cosbuc C20, Etaj 4, Apartament 20.
Galatz, Romania
:)) Mi-a plăcut anunţul (pe facebook)

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare