Ce aşteptări aveţi de la 2010? Ia să vedem... Optimişti, pesimişti?
Bun venit pe Forum Gălățeni.net
![]() |
Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare. |
Ce aşteptări aveţi de la 2010?
Adăugat 28 decembrie 2009 - 12:37
Ce aşteptări aveţi de la 2010? Ia să vedem... Optimişti, pesimişti?
Adăugat 29 decembrie 2009 - 12:56
Poate 2010 va fi un an mai bun in masura in care fiecare dintre noi ni-l facem sa fie.
Eu vreau sa imi fac un miniconcediu in fiecare weekend, sa ies din casa macar pe faleza, sa imi invat fetita sa mearga pe bicicleta si pe role, sa merg la mare cu gasca_mea cit mai des, sa colind Dobrogea pe bicicleta cu aparatul de git... Din aceste puncte de vedere da, ma astept ca 2010 sa fie un an mai bun.
De iesit din criza nu vom iesi, PROstTV-ul va maneliza in continuare (si nu numai el)...
Adăugat 30 decembrie 2009 - 10:51
Aceste posturi de televiziune isi vor continua aceasta activitate de " bun augur " si in anii ce vine, deci lasati-ma sa spun ca 2010 nu o sa fie un an mai bun din acest punct de vedere. 2010 nu va fi un an mai bun nici din punctul de vedere al spagilor.
Cat despre conducerea tarii.. fiecare isi asterne exact cum a votat, trist este ca am ajuns IAR sa votam impotriva cuiva... unul ce zice " gaozar " , " tiganca imputita " si altul care ne face " cretini " . Cam astia sunt cei care ne conduc.. sa nu mai vorbesc de aia care se scobesc in nas sau dorm pe scaune .
Ieri auzeam la stiri ca Romania va atinge apogeul crizei prin aprilie-mai 2010 si stateam si ma intrebam ca prostul... care apogeu frate? daca pana acum sunt zeci de mii de firme inchise sau in faliment, someri sunt cu nemiluita.. bancile nu mai dau credite... pana acum a fost doar incalzirea ? Sper ca acei " reporteri " sa se insele si sa fie tocmai invers, sa incepem sa ne punem pe picioare... desi nu cred .
Eu sunt putin sceptic cu privire la anul 2010.. dar sper si ma rog sa ma insel.
Adăugat 30 decembrie 2009 - 12:34
Adăugat 30 decembrie 2009 - 12:54
Adăugat 16 ianuarie 2010 - 22:27
catilina eu imi las plete
Acest mesaj a fost editat de tomcat0 pe: 16 ianuarie 2010 - 22:29.
Adăugat 18 ianuarie 2010 - 11:22
De la ziua de maine 19 ianuarie am asteptarea ca va fi cea mai deprimanta zi a anului; s-a demonstrat stiintific ca asta se intampla in fiecare an pe 19 ianuarie, pentru ca ar fi prima zi a anului cand nu se mai simte spiritul sarbatorilor. Deci, daca simtiti ceva in aer maine ...
Acest mesaj a fost editat de oana6200 pe: 18 ianuarie 2010 - 11:24.
Adăugat 28 ianuarie 2010 - 12:02
oana6200, pe 18 ianuarie 2010 - 11:22, a spus:
De la ziua de maine 19 ianuarie am asteptarea ca va fi cea mai deprimanta zi a anului; s-a demonstrat stiintific ca asta se intampla in fiecare an pe 19 ianuarie, pentru ca ar fi prima zi a anului cand nu se mai simte spiritul sarbatorilor. Deci, daca simtiti ceva in aer maine ...
Cine zice ca nu e bine sa ai asteptari prea mari, Oana..? Si cum poti sa fii atat de pesimista doar pentru ca 'ai auzit' ca 's-a demonstrat stiintific' o porcarie de genul??
Adăugat 28 ianuarie 2010 - 12:26
Noul membru al familiei, ce va veni pe lume cam peste o lună, să fie sănătos, la fel și mămica lui ... Mihăiță să treacă cu bine tranziția de la grădiniță la școală ... pentru mine, un post de maistru
În rest, sănătate și poftă de viață să fie

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.
Adăugat 14 februarie 2010 - 16:16
Eu imi doresc sa fim mai puternici. Daca nu ne plangem de mila, vom realiza mai multe. Cel putin asta functioneaza in cazul meu.
Si imi mai doresc sa ma inconjor de oameni buni
A.
Adăugat 17 martie 2010 - 11:45
Merge si astfel lupt cu mine si cu viata din Romania ca sa fiu mai buna...Intind mana celui care are nevoie,am grija sa imi indeplinesc visele cat mai repede cu putinta...
Am intrat in 2010 cu speranta ca lumea va fi mai intelegatoare cu cel de langa...
1 utilizator(i) citesc acest subiect
0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

Acest subiect este închis
Sus