Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Ce aşteptări aveţi de la 2010?

• Subiect închis Acest subiect este închis
15 răspunsuri la acest subiect

#1 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.031 Mesaje:

Adăugat 28 decembrie 2009 - 12:37

Ce aşteptări aveţi de la 2010? Ia să vedem... Optimişti, pesimişti?
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#2 katman

katman

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.150 Mesaje:

Adăugat 29 decembrie 2009 - 12:56

La mai bine din partea maretilor conducatori nu am de unde sa astept.

Poate 2010 va fi un an mai bun in masura in care fiecare dintre noi ni-l facem sa fie.
Eu vreau sa imi fac un miniconcediu in fiecare weekend, sa ies din casa macar pe faleza, sa imi invat fetita sa mearga pe bicicleta si pe role, sa merg la mare cu gasca_mea cit mai des, sa colind Dobrogea pe bicicleta cu aparatul de git... Din aceste puncte de vedere da, ma astept ca 2010 sa fie un an mai bun.

De iesit din criza nu vom iesi, PROstTV-ul va maneliza in continuare (si nu numai el)...

#3 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.582 Mesaje:

Adăugat 30 decembrie 2009 - 10:51

Prin 2003-2004 spuneam.. manelele or sa dispara foarte curand... Acum avem un popor ce asculta manele si cand ii intrebi de Savoy, Andries si multi altii iti rad in fata. Posturile mari de televiziune aduc in fata romanilor numai tampenii si prostii. Pe cei de la PRO Tv cel putin nu mai pot sa-i sufar. Vin la Stirile de la ora 5 cu toate " crimele " de prin sate si apoi vin cu emisiunea " Romania te iubesc " . Daca ne-ar iubi nu ar face Revelion cu toti tiganii.. dar ma rog asta este afacerea fiecaruia.

Aceste posturi de televiziune isi vor continua aceasta activitate de " bun augur " si in anii ce vine, deci lasati-ma sa spun ca 2010 nu o sa fie un an mai bun din acest punct de vedere. 2010 nu va fi un an mai bun nici din punctul de vedere al spagilor.

Cat despre conducerea tarii.. fiecare isi asterne exact cum a votat, trist este ca am ajuns IAR sa votam impotriva cuiva... unul ce zice " gaozar " , " tiganca imputita " si altul care ne face " cretini " . Cam astia sunt cei care ne conduc.. sa nu mai vorbesc de aia care se scobesc in nas sau dorm pe scaune .

Ieri auzeam la stiri ca Romania va atinge apogeul crizei prin aprilie-mai 2010 si stateam si ma intrebam ca prostul... care apogeu frate? daca pana acum sunt zeci de mii de firme inchise sau in faliment, someri sunt cu nemiluita.. bancile nu mai dau credite... pana acum a fost doar incalzirea ? Sper ca acei " reporteri " sa se insele si sa fie tocmai invers, sa incepem sa ne punem pe picioare... desi nu cred .

Eu sunt putin sceptic cu privire la anul 2010.. dar sper si ma rog sa ma insel.

#4 alina25

alina25

Membru de onoare

• Membri
  • PipPipPip
  • 461 Mesaje:

Adăugat 30 decembrie 2009 - 12:34

de la 2010 astept multe....voi incepe prin renuntarea la fumat...(daca ma ingras ma apuc din nou, dar le raresc.. :d )...profesional- imi doresc multe, dar nu am spatiu destul sa scriu cam tot ce-am pe suflet  :P ...personal- stabilitate, liniste sufleteasca, sanatate....anul 2009 a fost un an bun pentru mine, insa mi-a lipsit ceva....sper ca 2010 sa-mi aduca ceva-ul mult asteptat.... :YMPRAY: ...niciodata nu ma gandesc la viitor si niciodata nu-mi fac planuri pentru viitor....eu as vrea sa opresc timpul in loc...ca parca prea repede se "scurge" si asta imi provoaca depresie.... :(
Ajuta-ti orasul! Nu mai sta deoparte! Spune-ti parerea! Numai impreuna putem schimba ceva! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te!

#5 1964

1964

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 209 Mesaje:

Adăugat 30 decembrie 2009 - 12:54

Astept o viata mai grea pentru ca preturile se scumpesc foarte mult. Astept poate iesiri in strada de oameni disperati datorita in parte a iresponsabilitatii politicienilor. Ne va astepta un an foarte foarte greu si trebuie sa fim pregatiti sufleteste pentru ce va urma.
Imagine adăugata

#6 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.490 Mesaje:

Adăugat 30 decembrie 2009 - 15:12

Eu cred ca fiecare isi face anul care vine asa cum si-l doreste.. Nu stiu pentru altii cum va fi, dar pentru mine va fi un an implinit din foarte multe puncte de vedere.
You are the only one who creates your reality.

#7 Gabbiano

Gabbiano

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 409 Mesaje:

Adăugat 30 decembrie 2009 - 23:03

cel mai bun lucru pe care-l poate face 2010 pentru mine este ca in decursul acestui an sa inceapa sa-si faca efectul tot visichiul de contrabanda din pate-ul prezidential si ala , in semn de protest , sa faca o ciroza de toata frumusetea =))  =))  =))  =))

#8 catilina22003

catilina22003

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.393 Mesaje:

Adăugat 31 decembrie 2009 - 17:02

alintatele-mi suvite o duc bine indiferent de anotimp, an si pozitie.
miorlau?
deci, in 2010 ma tund

#9 tomcat0

tomcat0

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 369 Mesaje:

Adăugat 16 ianuarie 2010 - 22:27

ce-mi doresc de la 2010? pai primul pas l-am făcut, nu ma mai uit la TV decât la sport, muzica și filme... nu mai suport absolut nici un comentariu pe teme politice... în rest, îmi doresc multe... însa degeaba îmi doresc, pentru ca știu ca nimic din ceea ce-mi doresc nu o sa fie posibil, mai ales în țara asta !
catilina eu imi las plete :) serios... asa ca facem schimb de frizuri

Acest mesaj a fost editat de tomcat0 pe: 16 ianuarie 2010 - 22:29.

#10 oana6200

oana6200

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 195 Mesaje:

Adăugat 18 ianuarie 2010 - 11:22

Niet asteptari! se zice ca nu-i bine sa ai asteptari prea mari.

De la ziua de maine 19 ianuarie am asteptarea ca va fi cea mai deprimanta zi a anului; s-a demonstrat stiintific ca asta se intampla in fiecare an pe 19 ianuarie, pentru ca ar fi prima zi a anului cand nu se mai simte spiritul sarbatorilor. Deci, daca simtiti ceva in aer maine ...

Acest mesaj a fost editat de oana6200 pe: 18 ianuarie 2010 - 11:24.

---  busy++  ---

#11 riaji

riaji

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 2.490 Mesaje:

Adăugat 28 ianuarie 2010 - 12:02

Vizualizați mesajuloana6200, pe 18 ianuarie 2010 - 11:22, a spus:

Niet asteptari! se zice ca nu-i bine sa ai asteptari prea mari.

De la ziua de maine 19 ianuarie am asteptarea ca va fi cea mai deprimanta zi a anului; s-a demonstrat stiintific ca asta se intampla in fiecare an pe 19 ianuarie, pentru ca ar fi prima zi a anului cand nu se mai simte spiritul sarbatorilor. Deci, daca simtiti ceva in aer maine ...

Cine zice ca nu e bine sa ai asteptari prea mari, Oana..? Si cum poti sa fii atat de pesimista doar pentru ca 'ai auzit' ca 's-a demonstrat stiintific' o porcarie de genul??
You are the only one who creates your reality.

#12 Relu

Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.697 Mesaje:

Adăugat 28 ianuarie 2010 - 12:26

Păi ce să-mi doresc?

Noul membru al familiei, ce va veni pe lume cam peste o lună, să fie sănătos, la fel și mămica lui ... Mihăiță să treacă cu bine tranziția de la grădiniță la școală ... pentru mine, un post de maistru  :rolleyes:

În rest, sănătate și poftă de viață să fie :)
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

#13 Aiyana

Aiyana

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 539 Mesaje:

Adăugat 14 februarie 2010 - 16:16

Sanatate intregii familii, Relu! si sa ne anunti cum e bebe! :)

Eu imi doresc sa fim mai puternici. Daca nu ne plangem de mila, vom realiza mai multe. Cel putin asta functioneaza in cazul meu.

Si imi mai doresc sa ma inconjor de oameni buni :)

A.
În loc să ne trăim viaţa, o gândim.

#14 pisica24

pisica24

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 47 Mesaje:

Adăugat 19 februarie 2010 - 19:05

sanatate pt toti si un loc de munca :rolleyes:

#15 corbu

corbu

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 438 Mesaje:

Adăugat 24 februarie 2010 - 21:50

Vizualizați mesajulpisica24, pe 19 februarie 2010 - 19:05, a spus:

sanatate pt toti si un loc de munca :rolleyes:
completez: loc de munca platit!
Anul acesta sunt absolvent de gradinita si sper sa fiu admis in clasa I  :d
Toti vor sa ajunga in rai, dar nimeni nu vrea sa moara...

#16 mariav10

mariav10

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 474 Mesaje:

Adăugat 17 martie 2010 - 11:45

Am intrat in 2010 cu speranta sa fiu mai buna in orice fac...Astfel  mi-am scris pe foi pe frigider[alaturi de desenele Mariei] Capul sus!..pe sifonier: Azi a fost o zi usoara,maine sa te pregatesti!... ;;)
Merge si astfel lupt cu mine si cu  viata din Romania ca sa fiu mai buna...Intind mana celui care are nevoie,am grija sa imi indeplinesc visele cat  mai repede cu putinta...
Am intrat in 2010 cu speranta ca lumea va fi mai  intelegatoare cu cel de langa... ;)

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare