Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Cum se circulă în Galaţi

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
487 răspunsuri la acest subiect

#481 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 14 mai 2012 - 16:57

cum e turcu-i si pistolul. Daca avem un candidat stupid, nici oamenii sai nu pot fi altfel. Ma umple de "bucurie" cand vin spre str.Brailei (de la Telefoane spre Tiglina I), iar semaforul si cronometrul aferent sunt blocate de chipul zambaret al candidatului doctor in stomatologie. nu numai ca a pierdut eventuale voturi, dar si-a facut si niste dusmani cu manevra asta stupida.

#482 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.027 Mesaje:

Adăugat 22 mai 2012 - 20:48

Crater uriaş în centrul Galaţiului.Trei maşini au căzut în groapa de o jumătate de metru
Groapa de mai bine de o jumătate de metru din centrul Galaţiului face capturi impresionante. În mai puţin de 24 de ore, trei maşini au căzut în ea. Şi nicio autoritate nu pare să o aibă pe lista de priorităţi. Craterul nu a fost nici măcar semnalizat.
Film, la antena3.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#483 LaurX82

LaurX82

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 214 Mesaje:

Adăugat 22 mai 2012 - 21:10

Nu pot sa imi dau seama pe unde e groapa aia ??? Pare prin zona Balcescu dar...

#484 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.027 Mesaje:

Adăugat 22 mai 2012 - 21:17

Aceeaşi groapă, un alt şofer ghinionist
După ce ieri, la Galaţi un şofer a intrat cu una din roţile maşinii într-o groapă care nu era semnalizată, în această dimineaţă povestea s-a repetat.
Un alt şofer a avut ghinionul să nimerească aceeaşi groapă, lăsată de autorităţi fără nici un semn de avertizare. „Am virat la dreapta şi m-am speriat îngrozitor când am văzut cum maşina se înclină în partea dreaptă. Când am coborât din maşină şi am văzut ce mi s-a întâmplat, nici nu am ştiut pe cine să sun întâi. Nu am nici CASCO, nu ştiu cum o să-mi repar maşina”, a spus Răzvan Ierimia, şoferul care a avut nenorocul să intre cu maşina în groapă.
În timp ce maşinile cad ca popicele în groapa de pe strada Pieţei, reprezentanţii Primăriei pasează responsabilitatea către societatea Apă-Canal. „Instituţia noastră a trimis o notificare în această dimineaţă către societatea Apă-Canal, pentru că ei au efectuat lucrări în zonă”, a spus Nicoleta Manole, purtătorul de cuvânt al Primăriei.
În replică, directorul tehnic al societăţii Apă-Canal, Niţa Podaru crede că o vină o poartă în primul rând cei care locuiesc în zonă pentru că au furat semnele de semnalizare, dar şi şoferii care nu respectă indicatoarele de tonaj şi intră cu maşini grele pe străzi care au terenul slab.
Toţi şoferii care au avut ghinionul să nimerească în groapa de pe strada Pieţei din Galaţi sunt hotărâţi să dea Primăria în judecată pentru a-şi repara maşinile.
presagalati.ro

Un șofer gălățean a căzut cu mașina într-o groapă nesemnalizată, aflată în mijlocul drumului
Un șofer din Galați a avut parte de o ''surpriză'' neplăcută. Nu din partea colegilor de trafic sau a polițiștilor de la Rutieră, ci din cauza unei gropi nesemnalizate! Omul mergea cu viteză redusă prin centrul orașului, în cautarea unui loc de parcare. La un moment dat, a dispărut, cu tot cu automobil, în groapa adâncă de aproape doi metri.
DORINEL CAZAN, șoferul păgubit "M-am trezit în pamânt. Janta, lonjeron, aripa, tot ce se vede. Urmeaza sa dau primaria în judecata. Asa cum eu platesc taxele, trebuie sa-mi recuperez banii. E normal, daca era vina mea, plateam."
Oamenii din zonă spun că șoferul este doar unul dintre gălățenii care au avut ghinionul să dea peste craterul din șosea. "E veche groapa. De doua luni. N-a luat nimeni nicio masura, mai este una mai încolo. Macar un interzis, macar sa spuna. Trei masini au cazut aici. Asta e a treia."
Strada pe care șoferii ar trebui să o ocolească a fost reabilitată în urmă cu un an de zile.
n24plus.ro
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#485 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat Ieri, 14:48

parerea me....pe la Casa Armatei - Electrica

#486 Derago

Derago

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 190 Mesaje:

Adăugat Astăzi, 14:16

Despre ce strada e vorba!?
Pe strada de la Casa Armatei-Electrica nu e nici o astfel de goapa! Am trecut azi pe acolo. Sau am avut noroc si nu am dat in ea!? :))

#487 mambo

mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.123 Mesaje:

Adăugat Acum 32 minute

e vborba despre straduta din partea de vest a Electrica. e o mica bretea ce duce in spatele bisericii bulgaresti. intre timp groapa a fost astupata.
vrei parola?  ǝuıq ızǝʌ ıɐɯ nu ɐɔ pǝɹɔ

#488 LaurX82

LaurX82

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 214 Mesaje:

Adăugat Acum 24 minute

M-am uitat pe google maps dupa str. pietei, e str aia de langa magazinul tractorul din macadam, dar rar merge pe acolo o masina... si aia care mergea din an in pasti mai si cadea in groapa =))

Asteapta sa cada o masina doua sa isi rupa gatu un biciclist/motociclist ca sa astupe gropile, pana cand nu cade nimeni in ele, nu se stie de ele :-@

Acest mesaj a fost editat de LaurX82 pe: Acum 22 minute.

2 utilizator(i) citesc acest subiect

1 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

Relu

PageRank
ziare