Cat de retard trebuie sa fie un lucrator de la "asfaltare" ca atunci cand razuieste asfaltul ... sa-l lase neatins pret de cativa centimetri intre 2 gropi ???
Mai exact in loc sa uneasca cele 2 portiuni le lasa separate doar pentru o palma de asfalt !!! Sa simta masina inca o bufnitura... si asta doar, repet, pentru CATIVA cm!
Nu pot intelege...
PS
Referitor la dezamagirea lui KOS...
Si eu am impresia ca discutam... in vid, nu-i rau ca discutam, doar e un forum - insa exista o senzatie ca pe langa rolul de informare, socializare - e un loc si de descarcare a frustarilor. Intr-un fel ne exprimam neputinta. Nu vad cum am putea schimba ceva decat prin simpla informare. Deciziile nu noi le luam iar cine le ia sau ar trebui sa tina seama si de alte pareri ... n-o face.
Acum daca n-o face din lipsa de informare e una, din neputinta e alta iar din rea-vointa e cu totul altceva. Am uitat de prostie.
Pe forum se semnaleaza tot felul de aspecte iar pentru cineva din conducerea locala acest lucru este o adevarata "mana cereasca" - sa aibe un feedback, sa stie unde sa actioneze, ce sa regleze.
Daca eliminam (ignoram) celelalte aspecte negative ale factorilor decizionali si anume: neputinta, rea-vointa, prostia... nu ne ramane decat lipsa de vizibilitate, a noastra, a forumului.
Acum nu-mi inchipui pe domn' primar dand click-uri pe paginile forumului cautand problemele urbei! Voi vi-l inchipuiti? E greu... informatia trebuie sa-i vina filtrata, "descoperita". Nu se poate. Dar poate cei apropiati dumnealui s-o faca, insa... Nu exista un sistem eficient pe relatia informare-reactie.
Si atunci? Daca vrem intradevar sa semnalam ceva nu ne ramane decat calea oficiala, birocratica, clasica...
Forumul nu poate decat sa creeze curente de opinie, este un loc unde se semnaleaza probleme si se nasc idei, un spatiu unde se poate crea lobby.
Ca toate acestea sa aiba si o finalitate trebuie sa fim "vizibili" (si) acolo unde trebuie.
PS2
Administratorii forumului au ceva informatii ca forumul este citit si in "anumite locatii"? Poate dupa adresa... sau altceva, nu-mi dau seama...
Ar fi bine sa stim si ca cineva cu putere decizionala ia contact cu anumite probleme care apar.

Sus