Eu am un N86.. pe care la fel l-am dotat cu aplicații care-mi trebuiesc aproape zilnic.. poate facem schimb de niște păreri și aplicații
Bun venit pe Forum Gălățeni.net
![]() |
Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare. |
Telefoane Mobile
Adăugat 29 ianuarie 2010 - 22:54
Eu am un N86.. pe care la fel l-am dotat cu aplicații care-mi trebuiesc aproape zilnic.. poate facem schimb de niște păreri și aplicații
Adăugat 30 ianuarie 2010 - 00:03
http://www.2shared.c.../capture-3.html
e filmat pe PC ( e cu tot cu imaginea telefonului ca sa fie mai real - daca vrei sa vezi pe telefon foloseste core player , astept sa i-mi arati ce ai si tu
Acest mesaj a fost editat de LucianGL pe: 30 ianuarie 2010 - 00:06.
Adăugat 30 ianuarie 2010 - 00:33
eu am următoarele:
Total Recall - înregistrarea oricărei convorbiri
Advance SMS - Un organizator pentru sms-uri
Phone Guard - parolarea conținutului inclusiv a contactelor și mesajelor + alte facilități în cazul în care este pierdut sau furat
Blacklist - Program ce permite blocarea apelurilor și sms-urilor nedorite de la numere private sau numere introduse manual
Coreplayer - vizualizare filme
Garmin Mobile XT - navigație
YouTube - ..
și cam atât. Cândva am avut câțiva giga buni de aplicații dar... se aflau pe un hard extern și unul din căței a vrut să vadă dacă face poc de parchet
Adăugat 30 ianuarie 2010 - 10:33
nu e nevoie sa precizezi ce fac aplicatiile,iti dai seama ca le stiu pe toate
uite si ceva precizari la ce ai spus tu :
-total recal nu inregistreaza in mp3 si deci calitatea sunetului e mai slaba,asa ca foloseste voxtrack si eventual in combinatie cu ultimate voice recorder ai un recorder perfect
-advance sms nu cred ca il folosesti mai mult de o data pe saptamana,deci doar in situatii extreme e util
-phone guard mie mi-a creat erori in telefon si dupa ce am discutat cu crackeru si mi-a confirmat temerile,am renuntat la el ca mare lucru nu face si haleste mult ram si c-am incetineste telefonul
-black list nu e bine optimizat precum este mcleaner ce isi face treaba de minune , fiind practic cel mai bun filtru pt telefon
-core player intradevar e player audio-video si online , le-am sugerat celor de la nokia sa inlocuiasca real playerul cu core playerul ca e mult mai eficient,dar...doar atat
-garmin e singurul care are harta detaliata a galatiului si a romaniei,plus cam tot globul.probabil ca nu ai road 2009
-youtube e in plus pt ca browserul telefonului ruleaza cu succes videoclipurile de la ei,sau core player,deci e chiar in plus
-best torch este pt a mentine o lumina stridenta pe displayul telefonului si al folosi ca lanterna,iar in cazul meu lumineaza bine,e gratis pe siteul oficial http://www.smartphon...ion-product.php
-in cazul tau stiu ca este ntorch care foloseste blitul aparatului ca lanterna , zic ca e mult mai convenabil ( binenteles ca nu ai sa ti lanterna deschisa toata noaptea ca risti sa-ti arzi ledurile ) ( incearca asta http://dav1.hi2.ro/file.php?id=1135 )
inca ceva,vad ca momentan suntem doar noi 2 singurii vorbareti de smartphoneuri ( si o dam bine de tot in off topic ) ,nu ar strica un topic in care sa se vorbeasca liber despre asa ceva,ceva gen " Symbian Master "
odata cu lansarea noi tehnologii 4D , cu bluetooth 3 , difuzoare invizibile implementate in display , cine stie ce tip de baterii ce vor tine poate si o luna si alte minuni , iti zic sigur ca vor fi multi " luati prin surprindere " de aceste noi sa le zicem telefoane . eu sunt pregatit,pot sa dorm 2 ani ca stiu ce va fi
Acest mesaj a fost editat de LucianGL pe: 30 ianuarie 2010 - 10:50.
Adăugat 30 ianuarie 2010 - 13:20
spunemi daca ti-a mers ce ti-am dat
Acest mesaj a fost editat de LucianGL pe: 30 ianuarie 2010 - 13:21.
Adăugat 30 ianuarie 2010 - 14:09
Adăugat 30 ianuarie 2010 - 16:53
Păi mi-ar trebui așa :
O Aplicație care să-mi permită trimiterea sms-urilor de la contactul x în directorul x automat. Practic în Mesaje să am director pentru contactul x și când acesta trimite un mesaj să se ducă în directorul care vreau eu nu în Inbox.
O aplicație care să-mi permită închiderea și deschiderea telefonului automat, la ore setate de mine.. Cum are Blackberry.
Un mp3 cutter.. și cam atât deocamdată. Astea le-a căutat pe Symbian Talk și nu le-am găsit. Dacă mă poți ajuta rămân recunoscător.
Spune-mi te rog ce părere ai de Android? Mă bătea gândul să renunț la N86-le meu pentru un Htc Hero
Adăugat 30 ianuarie 2010 - 17:46
băi să știi că nu am reușit să scot beep-ul ăla nesimțit de la total recall.
Adăugat 30 ianuarie 2010 - 20:32
Adăugat 31 ianuarie 2010 - 18:42
Precizez ca viteza de deplasare a cursorului in film am mentinut-o cat mai mica pt a permite vizualizarea cat mai bine a ceea ce e instalat,totodata la n-gage chiar daca in dreptul jocurilor scrie ca sunt trial ; ele sunt full . In rest daca e nevoie de precizari astept intrebari . Let`s burn it on baby
primul link : http://www.metacafe....my_phone/
Acest mesaj a fost editat de LucianGL pe: 31 ianuarie 2010 - 23:50.
Adăugat 31 ianuarie 2010 - 20:27
Adăugat 31 ianuarie 2010 - 20:56
Adăugat 31 ianuarie 2010 - 20:57
salveaza tot ce ai de pe card/mass memory si din telefon ( contacte,mesaje,bookmarkuri prin nokia pc suite ) , apoi obligatoriu formatezi cardul , dupa ce ai formatat cardul faci updateul de soft,dupa ce faci updateul de soft prima aplicatie instalata este HelloOX 2.03 ce tiam dat-o in arhiva zip si pe care o instalezi in E/card/mass memory . apoi linistit vei baga restul . ai grija ca sunt unele aplicatii ce creaza erori
Adăugat 31 ianuarie 2010 - 21:02
Adăugat 31 ianuarie 2010 - 21:06
HelloOX odata ce incepe a se instala inseamna ca telefonul e ca si hackerit , aceste probleme de care spui se vor rezolva odata cu formatarea cardului si instalarea noul soft pt telefon . urmeaza pasii din postul precedent si nu vei mai avea probleme cu HelloOX
Adăugat 31 ianuarie 2010 - 21:07
l.e : am salvat datele, am formatat memoria de masă și acum la instalare hellox2 aceeași problemă cu certificatul..
Pe multe siteuri am văzut că pt 21.006 încă nu s-a scos o versiune de crack
Adăugat 31 ianuarie 2010 - 21:56
0 utilizator(i) citesc acest subiect
0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

Sus