Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Telefoane Mobile

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
24 răspunsuri la acest subiect

#21 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.582 Mesaje:

Adăugat 31 ianuarie 2010 - 21:59

Softul l-am updatat. acum are firmware 21.006. memoria de masa este goala si tot nu merge instalat helloox

l.e : uite răspunsul de la un administrator al symbiantalk.net

Re: N86 problem

v20 no hackable yet you have to wait

#22 cappella

cappella

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 3 Mesaje:

Adăugat 04 martie 2010 - 15:53

Salutare. Imi puteti zice si mie cum si unde ati gasit total recall intreg? Am gasit doar variante trial version.. cel putin la total recall am incercat vreo 20 de coduri (de pe torrente. warez, etc) dar nu intra nici unul. Pe torrent nu prea am vazut aplicatii pt symbian s5 sau poate nu am stiut eu cum sa caut... Va rog frumos, un ajutor ceva. Ma intereseaza in mod special o aplicatie de filtrare a apelurilor, una gen total recall (de inregistrare fara beep) si niste jocuri pt touch.

P.S. care e faza cu certifcat expirat? apare cand vreau sa instalez anumite aplicatii.

Acest mesaj a fost editat de cappella pe: 04 martie 2010 - 15:55.

#23 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.582 Mesaje:

Adăugat 04 martie 2010 - 17:09

cu un total recall full din pacate eu nu te pot ajuta.. Poate Lucian. Cu certificat expirat e alta poveste. Va trebui sa faci rost de un certificat de aici: http://cer.opda.cn/en/ . Dupa ce ai facut rost de certificat, tot pe siteul respectiv ai un programel care poate fi descarcat dupa ce ti-ai facut contul, direct din cont. Cu acel programel vei putea semna aplicatiile.

#24 cappella

cappella

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 3 Mesaje:

Adăugat 04 martie 2010 - 21:41

Vizualizați mesajulAndreiM, pe 04 martie 2010 - 17:09, a spus:

cu un total recall full din pacate eu nu te pot ajuta.. Poate Lucian. Cu certificat expirat e alta poveste. Va trebui sa faci rost de un certificat de aici: http://cer.opda.cn/en/ . Dupa ce ai facut rost de certificat, tot pe siteul respectiv ai un programel care poate fi descarcat dupa ce ti-ai facut contul, direct din cont. Cu acel programel vei putea semna aplicatiile.

Merci frumos pt link, cred ca voi gasi pe acolo tot ce-mi trebuie, dupa cum am vazut.

#25 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.582 Mesaje:

Adăugat 04 martie 2010 - 22:29

Daca nu te descurci poti scrie aici. Am uitat sa-ti spun ca Certificatul dureaza cam 24 de ore pana il primesti.

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare