Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Vorbe...

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
23 răspunsuri la acest subiect

#21 toto

toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.703 Mesaje:

Adăugat 12 mai 2010 - 12:56

Vizualizați mesajulAdiTZA, pe 12 mai 2010 - 11:50, a spus:

...   Iar despre Constanta...cand luram la DMHI, Mangalia am auzit "e DECÂT cinci ŞĂIBI aicia" de prea multe ori. Identic limbaj ca in Bucuresti...DECÂT ca e alt oras. :)) =))
Si-acolo? Imagine adăugata   Dar... parca n-au accentul ... celorlalti.

#22 AdiTZA

AdiTZA

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 642 Mesaje:

Adăugat 18 mai 2010 - 08:30

La toate astea se adauga arhicunoscutul AFARA DE: "Avem albe, rosii, AFARA DE verzi". Si urmeaza, in functie de cum imi aduc aminte de deplasarea mea la Bucuresti...
Life is too short to be a fuckin' idiot...Do something!!!
Some people are alive simply because it is illegal to shoot them!

#23 alina25

alina25

Membru de onoare

• Membri
  • PipPipPip
  • 461 Mesaje:

Adăugat 18 mai 2010 - 19:08

Mai este o  expresie pe care, din pacate, o aud (inca) la persoane de la care aveam (am) asteptari mari...MAI MĂ..(mai ma ajuti?.., mai ma iubesti?..)...HM!
Ajuta-ti orasul! Nu mai sta deoparte! Spune-ti parerea! Numai impreuna putem schimba ceva! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te!

#24 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.582 Mesaje:

Adăugat 18 mai 2010 - 20:52

:)) da! si pe mine ma amuza expresia asta

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare