Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Galati, oras in care nu merita sa traiesti

24 răspunsuri la acest subiect

#21 katman

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.146 Mesaje:

Adăugat 22 februarie 2010 - 09:45

Ca sa poti face ceva benefic, in absenta interesului celor platiti pentru asa ceva, ar trebui ca macar o mare parte dintre locuitori sa vrea lucrul asta. Atunci si-ar da interesul.

Uitindu-ma in jurul meu pe strada, nu cred ca acest lucru este valabil.
Sau altfel spus, cred ca majoritatea sint multumiti cu mizeria in care inoata. Ba din contra, daca printr-o minune Galatiul s-ar transforma intr-un oras curat si frumos ca Sibiu sau Oradea, ar face totul sa il readuca in starea dinainte, cea in care se simt in mediul lor.

#22 corbu

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 431 Mesaje:

Adăugat 22 februarie 2010 - 11:32

@Katman: Esti de acord deci cu concluzia mea partiala ca galatenii se multumesc cu ce au, nu vor sau nu pot mai mult...sau nu stiu ca se poate.
Am inteles ca romanii plecati in strainatate respecta ordinea si valorile zonei in care se propasesc, dar asta nu devine o obisnuinta, cand revin in tara uita tot - care este cauza? Numai constrangerea educa?
Oradea si Sibiul sunt pe primele locuri pentru tine. Criteriul e numai curatenia?
Toti vor sa ajunga in rai, dar nimeni nu vrea sa moara...

#23 1964

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 209 Mesaje:

Adăugat 27 martie 2010 - 18:06

Stiti ce este Galatiul? Branza buna in burduf de caine. Avem atatea avantaje fata de alte zone pe care nu le exploatam. Am fi putut accesa atatea fonduri europene daca aveam un primar. Am fi avut si noi poate o alta mentalitate daca aveam niste hotarari de consiliu dure care sanctionau aspru cetatenii care arunca gunoaie sau care aduc orice urma de cocalarism urban (si aici ma refer la cum am mai spus; aruncatul gunoaielor pe strada si mai ales a deseurilor in spatii neamenajate, interzicerea si demolarea chioscurile din tabla si sarma, a garajelor maghernite fara autorizatii ... si ar mai fi multe dar mai putin importante decat astea)
Imagine adăugata

#24 AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.554 Mesaje:

Adăugat 01 aprilie 2010 - 06:47

Fonduri au fost numai că s-au delectat ei cu ele, nu orașul !

#25 oana6200

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 193 Mesaje:

Adăugat 08 aprilie 2010 - 09:09

Pana si Bucurestiul sta mai bine ca noi la capitolul "spatii verzi". Am fost in perioada de Pasti prin Bucuresti, dar nu prin cartierul Primaverii, ci prin zona Grivitei-1 Mai-Expozitiei, si strazile de acolo mi s-au parut mai "verzi" decat zonele verzi din Galati; nu ma mira dorinta galatenilor de a "evada".

Vizualizați mesajul1964, pe 27 martie 2010 - 18:06, a spus:

Stiti ce este Galatiul? Branza buna in burduf de caine. Avem atatea avantaje fata de alte zone pe care nu le exploatam....decat astea)
In orice caz, scopul nostru nu este sa fim "cei mai tari", ci sa profitam de avantajele noastre native, ca sa tragem in sus toate localitatile limitrofe si nu numai.
--- busy++ ---

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare