Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

ajutor

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
2 răspunsuri la acest subiect

#1 SAMUR1

SAMUR1

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 220 Mesaje:

Adăugat 12 februarie 2010 - 18:31

Am reinstalat windows, am yahoomess 10, daca vreau sa deschid web-cam din messenger lista nu merge., nici sa o trimit separat adica fara audio, in schimb in mod curios merge daca dau videocall, fireste tot la cineva care are mess 10(inainte de reinstalare mergea sa dau numai camera, sau o puteam deschide din mess direct si sa o ceara altcineva). Ma dispera am reinstalat si driver de pe net, desi am cd de instalare cu care a mers inainte. Am camera A4tech(pk333).Nu vrea sa se deschida din mess si pace, pe skype merge...ce ar putera fi? pls.
Am reinstalat mess 8 si mes 9 nu merge  deloc .
Un minut de discreţie valorează mai mult decât o oră de înţelepciune !

#2 AndreiM

AndreiM

Administrator

• Administrativ
  • 2.582 Mesaje:

Adăugat 12 februarie 2010 - 18:42

Incercati asa

Imagine adăugata

#3 SAMUR1

SAMUR1

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 220 Mesaje:

Adăugat 12 februarie 2010 - 18:45

Vizualizați mesajulAndreiM, pe 12 februarie 2010 - 18:42, a spus:

Incercati asa

Imagine adăugata
asa cum spui mergea inainte stiu asta, acum nu mai vrea asa... curios ca merge video call, dar cum spuneam, nu toata lumea are mess 10 sau poate nu vreau audio.

Acest mesaj a fost editat de SAMUR1 pe: 12 februarie 2010 - 18:47.

Un minut de discreţie valorează mai mult decât o oră de înţelepciune !

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare