Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Cartierul ,,Micro-13b"

2 răspunsuri la acest subiect

#1 Sergabi31

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 71 Mesaje:

Adăugat 26 februarie 2010 - 15:49

Desi se afla in ,,zona rau famata" de 30 si ceva de ani de cand locuiesc in el,...mi se pare cel mai linistit.Nu am auzit de vreo crima sau act de violenta crancena in acesti 30 ani!
Astept contraziceri! Eu locuiesc in spatele vechiului Complex( Alimentara ,,AUTOSERVIRE") La blocul B2 !
,,Vom fi iarasi ce-am fost si mai mult decat atat!"
- Petru Rares -

#2 ramona stoica

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 1 Mesaje:

Adăugat 05 august 2010 - 20:10

Buna, eu am locuit pe Siderurgistilor aproape de IREG si nu am avut niciodata nici o problema, oameni pasnici ieseam seara la plimbare cu catelul si nu mi sa intamplat nimic, de 10 ani locuiesc in FAIMOSUL Bucuresti si nu am curaj sa ies din casa daca sa intunecat un pic, cu toate ca locuiesc in zona centrala si foarte populata, am gasit in scara tineri care se drogau sau care se certau si altele, in fiecare zi mi-e dor de casa dar asa a fost sa fie destinul meu sa raman aici si sa imi gasesc jumatatea si asa am ramas aici. Mereu cand vin acasa merg pe faleza sa vad Dunarea mea draga.
Salutari cu drag.

#3 DoubleV

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 1 Mesaje:

Adăugat 01 noiembrie 2010 - 00:39

Si eu sunt din 13.
Ma simt in siguranta aici.

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare