Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Gălăţeanca Tina Chivu - cea mai bună din ţară la machiaj

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
Nici un răspuns la acest subiect

#1 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.047 Mesaje:

Adăugat 09 martie 2010 - 00:22

Gălăţeanca Tina Chivu - cea mai bună din ţară la machiaj
În weekendul trecut, la Sala Palatului din Bucureşti, profesioniştii în cosmetică, hairstyling, SPA, wellness şi medicină estetică şi-au dat întâlnire la „Zilele frumuseţii - Estetika & Wellness 2010”, eveniment organizat de revista Les Nouvelles Esthétiques şi Estetik Media Internaţional. În cadrul evenimentului au avut loc patru concursuri: pentru coafură, body-painting, machiaj fantezie şi pictură pe unghii artificiale. La concursul de machiaj fantezie au participat 17 concurenţi. Printre aceştia s-a numărat şi gălăţeanca Alexandrina Chivu. Alexandrina - Tina, cum îi spun prietenii - este la a cincea participare la acest concurs, din şapte ediţii, iar anul acesta s-a clasat pe locul I, după ce în 2009 a ocupat poziţia a treia. „Perseverenţa a fost cea mai importantă. Le mulţumesc foarte mult şefilor mei de la salonul Michelle pentru susţinere şi pentru pregătirea pe care mi-au oferit-o. Nu am participat decât de cinci ori pentru că în primii doi ani nu am ştiut de existenţa unui astfel de concurs”, ne-a spus, la întoarcere, Tina.
În fiecare an, la concursul „Les Nouvelles Esthétiques” se stabileşte câte o temă. „Anul acesta s-a mers pe reprezentarea continentelor în machiaj şi ţinută. Am ales să merg cu un machiaj din Brazilia, de la carnaval.  M-am gândit că nu o să aleagă nimeni această temă şi iată că am avut dreptate. A fost o temă vastă, care mi-a permis să mă joc cu culorile. Modelul meu, Dana Marin, a avut o atitudine demnă de carnavalul de la Rio şi asta a contat în ochii juriului”, ne-a mai spus Tina.
O nouă competiţie de acest gen va avea loc anul viitor în martie, dar până atunci, gălăţeanca Alexandrina Chivu este make-up artistul anului în România.
http://www.viata-lib..._machiaj_2.html
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare