mambo, pe 16 martie 2010 - 08:36, a spus:
pe final, am o intrebare pt initiatorul subiectului: acel dispozitiv te impiedica sa circuli sau pur si simplu esti... carcotas?
1. nu stiu ce intelegi tu prin strada, dar este vorba de aleea de acces la grupul de blocuri, daca vrei o strada mai mica, dar PUBLICA, care anterior se chema Eremia Grigorescu si asa figureaza si pe Google earth
2. Dupa cum se vede in fotografie dispozitivul este plasat pe calea de rulare, nu in parcare, care exista bine mersi incepand din acel loc, unde-i pus dispozitivul.
3. Cata vreme numarul de masini nu era semnificativ (inainte de revolutie), se parca paralel cu trotuarul, dar de mai bine de 10 ani nu mai incap masinile de la 3 blocuri in parcare decat puse perpendicular pe trotuar, lipite de locul de joaca. Asa ca orice limitare a spatiului de parcare este incorecta si ilegala, indiferent daca sunt carcotas sau nu.
4. e la mintea cocosului ca semnul impiedica circulatia, mai ales daca altii parcheaza (corect) vis a vis de el
5. indiferent de parea ta care suporti probabil cu seninatate tot ce se intampla in jurul tau, voi fi carcotas ori de cate ori voi fi lezat de autoritati sau de incompetenta lor in drepturile mele de locuitor platitor de impozite si voi protesta in felul meu fata de orice atitudine de marlan de cartier care confunda domeniul public cu poiata in care a crescut. Asa ca voi semnala si gropile din cartier neastupate de cand s-a infiintat zona, si serviciile Ecosal care sunt sub orice critica si spatiile verzi care sunt abandonate si fortificatiile din fier beton cu care unii si-au impropietarit spatiul din fata blocului si movilele de gunoaie care ma inconjoara, pentru ca m-am saturat de o viata ca traiesc intr-o societate in care nu se respecta nimic si pe nimeni nu intereseaza dacat pe carcotasi.

Sus