Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

CMI DR.ANDY LEIBOVICI

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
13 răspunsuri la acest subiect

#1 pisicutza84

pisicutza84

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 4 Mesaje:

Adăugat 18 martie 2010 - 15:38

Buna,am si eu o tema ptr dvs:),care dintre membrii acestui forum ati calcat pragul cabinetului DR.Andy Leibovici,ca si medic stomatolog cum vi se pare,cine a fost la dumnealui sau cine a auzit de cabinetul d lui doctor va rog sa postati as dori sa merg la dansul ptr mici "reparatii",multumesc frumos,va doresc cat mai putine afectiuni dentare:)

#2 pisicutza84

pisicutza84

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 4 Mesaje:

Adăugat 18 martie 2010 - 20:51

chiar nu imi puteti spune nimik?:(

#3 Catallina

Catallina

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 6 Mesaje:

Adăugat 27 mai 2010 - 14:16

Vizualizați mesajulpisicutza84, pe 18 martie 2010 - 20:51, a spus:

chiar nu imi puteti spune nimik?:(

Buna!
Pana la urma la ce dentist te-ai dus? Ma intereseaza si pe mine un dentist bun si care sa nu fie exagerat de scump. Merci!

#4 cristyna

cristyna

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 3 Mesaje:

Adăugat 27 mai 2010 - 14:44

Nu stiu daca ai sa gasesti un doctor bun si ieftin...doctorii buni au preturi pe masura, dar macar stii ca nu dai banii degeaba...ti-l recomand pe doctorul gorea valeriu (ca si calitate profesionala)...dar, repet, preturile sunt pe masura calitatii... ;) ...

Acest mesaj a fost editat de cristyna pe: 27 mai 2010 - 14:46.

#5 mambo

mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.124 Mesaje:

Adăugat 27 mai 2010 - 14:46

eu recomand d-na dr. ciocanaru. preturile, deasemenea, pe masura calitatii. si chiar nu face rabat.
vrei parola?  ǝuıq ızǝʌ ıɐɯ nu ɐɔ pǝɹɔ

#6 Catallina

Catallina

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 6 Mesaje:

Adăugat 27 mai 2010 - 20:31

Vizualizați mesajulmambo, pe 27 mai 2010 - 14:46, a spus:

eu recomand d-na dr. ciocanaru. preturile, deasemenea, pe masura calitatii. si chiar nu face rabat.
Am mai auzit de dr. Ciocanaru. In schimb mi s-a spus despre fiul doamnei ca ar fi super, Andrei Ciocanaru. Merci mult pentru raspuns!
Acum....ce sa zic dau cat costa, dar sa fiu sigura ca e un medic bun si merita toti banii si de asta ma interesez! O seara placuta!

#7 Catallina

Catallina

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 6 Mesaje:

Adăugat 27 mai 2010 - 20:32

Vizualizați mesajulcristyna, pe 27 mai 2010 - 14:44, a spus:

Nu stiu daca ai sa gasesti un doctor bun si ieftin...doctorii buni au preturi pe masura, dar macar stii ca nu dai banii degeaba...ti-l recomand pe doctorul gorea valeriu (ca si calitate profesionala)...dar, repet, preturile sunt pe masura calitatii... ;) ...
Mmm, unde are d nul Gorea V. clinica? Nu am auzit de dumnealui. Merci pentru sfat!

#8 mambo

mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.124 Mesaje:

Adăugat 27 mai 2010 - 20:43

Vizualizați mesajulCatallina, pe 27 mai 2010 - 20:31, a spus:

In schimb mi s-a spus despre fiul doamnei ca ar fi super, Andrei Ciocanaru.

ce sa zic? eu am experimentat cu ea dar, intr-adevar, aceleasi lucruri le-am auzit si despre fiul dansei.

#9 Catallina

Catallina

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 6 Mesaje:

Adăugat 27 mai 2010 - 20:52

Vizualizați mesajulmambo, pe 27 mai 2010 - 20:43, a spus:

ce sa zic? eu am experimentat cu ea dar, intr-adevar, aceleasi lucruri le-am auzit si despre fiul dansei.
Merci mult! Probabil ca voi merge la ei la clinica si acolo voi decide! Si clinica e aproape de mine ca locatie. Inca ceva: ti ai lucrat mai mult sau...? Cat te-a costat? Merciii!!
Vreau de sapt viitoare sa incep sa ma ducla dentist!

#10 mambo

mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.124 Mesaje:

Adăugat 27 mai 2010 - 20:56

s-a intamplat acum 1 an si ceva... nu mai tin minte. oricum, ca si pret e peste medie. dar n-o sa-ti para rau, te asigur.

le: ai grija, trebuie sa te programezi mai intai.

Acest mesaj a fost editat de mambo pe: 27 mai 2010 - 20:57.

#11 Catallina

Catallina

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 6 Mesaje:

Adăugat 27 mai 2010 - 20:59

Vizualizați mesajulmambo, pe 27 mai 2010 - 20:56, a spus:

s-a intamplat acum 1 an si ceva... nu mai tin minte. oricum, ca si pret e peste medie. dar n-o sa-ti para rau, te asigur.

le: ai grija, trebuie sa te programezi mai intai.
Merci mult!!!

#12 alina25

alina25

Membru de onoare

• Membri
  • PipPipPip
  • 461 Mesaje:

Adăugat 27 mai 2010 - 21:30

Doctorul Gorea are cabinetul in Mazepa...unul din cei mai buni doctori stomatologi, din cate-am auzit...am fost pacienta lui acum cativa ani si am fost mai mult decat multumita....daca vrei, iti pot da nr dumnealui de tel...alegerea iti apartine, dar e bine sa ne tii la curent...nu de alta, dar sigur vom avea vreodata, si noi, nevoie... ;) ...
Ajuta-ti orasul! Nu mai sta deoparte! Spune-ti parerea! Numai impreuna putem schimba ceva! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te!

#13 Catallina

Catallina

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 6 Mesaje:

Adăugat 30 mai 2010 - 15:58

Vizualizați mesajulalina25, pe 27 mai 2010 - 21:30, a spus:

Doctorul Gorea are cabinetul in Mazepa...unul din cei mai buni doctori stomatologi, din cate-am auzit...am fost pacienta lui acum cativa ani si am fost mai mult decat multumita....daca vrei, iti pot da nr dumnealui de tel...alegerea iti apartine, dar e bine sa ne tii la curent...nu de alta, dar sigur vom avea vreodata, si noi, nevoie... ;) ...
Buna, Alina!
Chiar te rog sa imi dai nr de tel. Vreau oricum sa merg sa consult 2 medici sa vad exact ce spun si cam cat imi cer pt ce am nevoie. Va voi anunta ce si cum imediat ce voi consulta medicii. Merci!

#14 alina25

alina25

Membru de onoare

• Membri
  • PipPipPip
  • 461 Mesaje:

Adăugat 30 mai 2010 - 17:39

Ti-l trimit pe privat... ;) ...
Ajuta-ti orasul! Nu mai sta deoparte! Spune-ti parerea! Numai impreuna putem schimba ceva! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te!

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare