Buna seara,
Sunt o fetita adoptata din Galati, de la caminul de copii, la sfarsitului anului 1969, poate inceputul anului 1970.
In urma cu 10 ani am aflat intamplator ca sunt adoptata. De atunci am tot incercat s ao conving pe mama sa-mi spuna adevarul despre trecutul meu. A fost imposibil pana acum o luna cand, din motive personale ale mele, am reusit sa o conving. Initial numele meu era Daniela Ichim si sunt nascuta la 1 mai 1969. Nu stiu daca in Galati..probabil oricum in judet, din moment ce am fost gasita la caminul de copii din oras.
Din motive personal as vrea sa o gasesc pe cea care mi-a dat viata.
Sa fie foarte clar, nu am nevoie de nimic, am familia mea, sunt laureata si nu duc lipsa de nimic..poate doar de adevar. Am fost crescuta cu o iubire imensa si cred ca am avut tatal cel mai bun pe care cineva si-l poate dori un copil. Din pacate el s-a stins de aproape 20 de ani si imi lipseste enorm.
Interesul meu fata de icne mi-a dat viata este pur si simplu natural...cred ca majoritatea celor in situatia mea impartasesc aceeasi curiozitate ca mine. Eu am si un motiv personal special pe care nu il dezvolt aici.
Daca este cineva care m-ar putea ajuta cu niste indicatii, v-as fi recunoscatoare. Am luptat mult ca sa ajung sa -mi cunosc numele initial si as fi multumita daca as putea sa stiu adevarul...e foarte greu sa te stii a nimanui si sa depinzi doar de steaua ta norocoasa...E incredibil de cat de putin trebuie sau poate lipsi pentru ca viata unui copil sa ia o turnura totalmente diversa...Eu am avut un noroc fantastic..altii poate nu...Si daca nu eram aleasa eu?
O seara buna tuturor si multumesc anticipat daca exista cineva car ema poate ajuta in cautarea mea...
Teodora

Sus