Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

:-(( naspa cam nasol

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
4 răspunsuri la acest subiect

#1 pisica24

pisica24

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 47 Mesaje:

Adăugat 08 aprilie 2010 - 10:36

cu ce am gresit ..sa merit aceste conditii de trai mai rele ca in Evul Mediu!!? iar e apa..iar nu-i apa! ieri intre 8-12-lipsa apa-rece,calda.mai tarziu Dorel iar a facut ceva..-lipsa apa-rece,calda.Azi-lipsa apa calda-tocmai cand ma spalam si eu..adica incercam. :(
      cat Doamne sa mai suport,cat Doamne ca nu mai pot... ~X( :YMPRAY:

#2 DragosS

DragosS

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 4 Mesaje:

Adăugat 08 iunie 2010 - 09:10

Da, te inteleg... Stie cineva cat o sa dureze? Sunt in M16. Poate e doar ptr cateva zile, poate marea oprire a apei vine mai tarziu? Sper si eu...

#3 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.041 Mesaje:

Adăugat 08 iunie 2010 - 09:33

http://galateni.net/...ew__getlastpost
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#4 bosorogu'

bosorogu'

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 726 Mesaje:

Adăugat 16 septembrie 2010 - 16:05

Excelent titlu. Cam peste jumatate din postarile de acest forum ar trebui sa faca parte din aceasta categorie. Trebuie doar, ca, atunci cand ne apucam sa vorbim, sa verificam cam unde s-ar potrivi!

#5 catilina22003

catilina22003

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.393 Mesaje:

Adăugat 16 septembrie 2010 - 19:50

Vizualizați mesajuldcp100168, pe 08 iunie 2010 - 09:33, a spus:

hahaha, am citit w.galateni/ get lost    =))

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare