Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Se circulă din nou la IVAS

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
12 răspunsuri la acest subiect

#1 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.041 Mesaje:

Adăugat 16 aprilie 2010 - 01:21

Se circulă din nou la IVAS
Veşti de-a dreptul incredibile pentru şoferii gălăţeni. După luni şi luni de şantier, începând din noaptea de joi spre vineri, putem din nou să circulăm pe strada Săvineşti. „Traficul va fi reluat pe la Uzina de Apă, în zona IVAS, de la ora 0,00”, ne-a anunţat, ieri, comisarul Viorel Cojoracu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.
http://www.viata-lib..._la_IVAS_2.html
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#2 ciule

ciule

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 1 Mesaje:

Adăugat 16 aprilie 2010 - 12:21

Din pacate, NU se circula din nou la IVAS. Tocmai am pierdut 20 de minute crezand ca pot trece pe acolo si a trebuit sa ma intorc din drum :( Sa nu faceti aceeasi greseala!!

#3 toto

toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.702 Mesaje:

Adăugat 16 aprilie 2010 - 13:49

Pai si eu am luat tzaca... Dimineata tocmai ce-mi spusese cineva ca se poate... ca vazuse in Viata Libera articolul... asa ca dimineata am luat-o pe-acolo.
Nu se circula.  Si am intrebat un muncitor cand se va putea circula si mi-a spus ca de-abia la noapte.
Pe de alta parte un coleg mi-a spus ca ar fi vazut trafic in zona dar ma dandesc sa nu fie soferi rataciti ca mine.

#4 pisica24

pisica24

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 47 Mesaje:

Adăugat 16 aprilie 2010 - 16:50

da........se circula ca si pe faleza....cand e inchis cand e deschis....Dumnezeu cu mila! :-??

#5 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.041 Mesaje:

Adăugat 17 aprilie 2010 - 00:43

Pe la IVAS încă nu se circulă!
Deşi oficial strada Săvineşti a fost redată traficului auto, maşinile fac cale întoarsă în momentul în care ajung în dreptul IVAS-ului. Aşadar, vineri încă se lucra, pentru că deşi lucrările de pe Săvineşti au fost încheiate, strada nu a fost asfaltată. Operaţiunea „şantier închis, stradă redată circulaţiei rutiere” se amână pe termen nedeterminat, sursele optimiste indicând acest weekend ca data a inaugurării traficului, iar cele pesimiste – data de 1 mai.
http://www.viata-lib..._circula_2.html
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#6 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.041 Mesaje:

Adăugat 18 aprilie 2010 - 23:47

Telenovela IVAS, episodul trei - avem trafic auto pe la Uzina de Apă
Fără asfalt, dar merge şi-aşa! După ce ştirile contradictorii de sfârşitul de săptămână s-au jucat cu nervii noştri, „Viaţa liberă” a promis: scriem despre reluarea traficului la IVAS de-abia atunci când obosim de mers cu maşina pe strada Săvineşti. Ne-am respectat promisiunea: ieri, duminică, dându-ne în sus şi în jos cu maşina, am înghiţit tot praful din neasfaltată stradă Săvineşti. Stradă care a fost redată traficului înainte de 1 mai, deşi prezintă condiţii specifice off-road-ului, adică teren accidentat, plin de pietriş, şi pe alocuri străbătut de ape misterioase. Nici măcar gropile nu au fost astupate înainte ca traficul să fie reluat în zonă, maşinile fiind nevoite să ocolească părăsite semne de „Acces interzis” şi să facă slalom printre fiare, pietriş şi hăuri-capcană. Gălăţeni, ştim sigur: ieri se circula pe la IVAS şi pe la Uzina de Apă. Dar pentru ce este azi acolo este nevoie de încă un episod din telenovela „Săvineşti, deschide-te!”.
http://www.viata-lib..._de_Apa__2.html

#7 pisica24

pisica24

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 47 Mesaje:

Adăugat 19 aprilie 2010 - 16:24

intr-adevar sambata era deschis drumul dar vai de capul si de masinile noastre saracele! e super nasol! nici macar n-au astupat gropile asa cum ar fi trebuit! au pus si ei niste pamant,care nici macar nu e adus la un nivel! e varza! si praf cat vrei! :-Q ~X(

#8 katman

katman

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.150 Mesaje:

Adăugat 19 aprilie 2010 - 19:09

Astia cred ca au o vorba cu cei de la Dacia... se enerveaza omul si isi ia un Duster

#9 Garett

Garett

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 120 Mesaje:

Adăugat 20 aprilie 2010 - 18:26

Am fost si eu azi, tot pamantul se intinsese pe asfalt era ca la tara! Culmea nesimtirii dupa 5-6 luni de santier sa nu pui si asfalt!

#10 Garett

Garett

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 120 Mesaje:

Adăugat 27 aprilie 2010 - 07:53

Pentru cei care isi imaginau ca s-a terminat: azi dimineata sapau din nou!  :angry:
Cred ca au uitat daca au pus sau nu tevile si acum sapa ca sa se convinga!

#11 katman

katman

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.150 Mesaje:

Adăugat 27 aprilie 2010 - 08:14

Cred ca au uitat daca au pus sau nu tevile si acum sapa ca sa se convinga

Eu cred ca au uitat daca le-au pus pe dreapta cum urci sau pe stinga cum cobori...

#12 toto

toto

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.702 Mesaje:

Adăugat 27 aprilie 2010 - 09:38

Vizualizați mesajulGarett, pe 27 aprilie 2010 - 07:53, a spus:

Pentru cei care isi imaginau ca s-a terminat: azi dimineata sapau din nou!  :angry:
Cred ca au uitat daca au pus sau nu tevile si acum sapa ca sa se convinga!

Am trecut pe la 9:30 pe-acolo...   Se pare ca sapau ca sa puna asfalt! URAAAA!!!...

#13 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.041 Mesaje:

Adăugat 25 octombrie 2011 - 23:54

Circulaţia la IVAS a fost reluată
După multe luni în care circulaţia din zona IVAS a fost întreruptă din cauza lucrărilor de reparaţii, ieri şoferii au putut trece din nou pe acolo. Groapa a fost astupată, aşă că adio coadă la bac şi circulaţie redirecţionată.
adevarul.ro

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare