Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Parcul lui Durbaca necenzurat

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
2 răspunsuri la acest subiect

#1 Karkotasul

Karkotasul

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 14 Mesaje:

Adăugat 06 mai 2010 - 17:35

De la blocurile PS de pe strada Closca, reziduurile de canalizare fecaloide se scurg din cauza canalizarilor infundate in parc punand in pericol sanatatea copiilor si a celor care trec pe acolo. Am fotografiat canalizarea si in ianuarie, si in martie si acum in mai. Este neschimbata.

Fișiere atașate

#2 Karkotasul

Karkotasul

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 14 Mesaje:

Adăugat 10 mai 2010 - 10:54

Vizualizați mesajulKarkotasul, pe 06 mai 2010 - 17:35, a spus:

De la blocurile PS de pe strada Closca, reziduurile de canalizare fecaloide se scurg din cauza canalizarilor infundate in parc punand in pericol sanatatea copiilor si a celor care trec pe acolo. Am fotografiat canalizarea si in ianuarie, si in martie si acum in mai. Este neschimbata.
Asa arata zilele trecute.

Fișiere atașate

• Fișier atașat  MAI.JPG   3,35MB   28 Numărul de descărcări

#3 AdiTZA

AdiTZA

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 642 Mesaje:

Adăugat 10 mai 2010 - 11:14

Asta pentru ca e a lu' "fostu'". Despre parcurile actualilor, nu am vazut nimic inca, doar pe hartie.
Life is too short to be a fuckin' idiot...Do something!!!
Some people are alive simply because it is illegal to shoot them!

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare