De la blocurile PS de pe strada Closca, reziduurile de canalizare fecaloide se scurg din cauza canalizarilor infundate in parc punand in pericol sanatatea copiilor si a celor care trec pe acolo. Am fotografiat canalizarea si in ianuarie, si in martie si acum in mai. Este neschimbata.
Bun venit pe Forum Gălățeni.net
![]() |
Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare. |
Parcul lui Durbaca necenzurat
Inițiat de către
Karkotasul
, 06 mai 2010 17:35
2 răspunsuri la acest subiect
Adăugat 06 mai 2010 - 17:35
De la blocurile PS de pe strada Closca, reziduurile de canalizare fecaloide se scurg din cauza canalizarilor infundate in parc punand in pericol sanatatea copiilor si a celor care trec pe acolo. Am fotografiat canalizarea si in ianuarie, si in martie si acum in mai. Este neschimbata.
Adăugat 10 mai 2010 - 10:54
Karkotasul, pe 06 mai 2010 - 17:35, a spus:
Fișiere atașate
1 utilizator(i) citesc acest subiect
0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

Sus