Victor Paul Dobre - reales preşedinte judeţean al PNL
Victor Paul Dobre a fost reconfirmat duminică în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PNL Galaţi. Dobre şi-a anunţat şi principalele obiective pe care le are în vedere. În urma voturilor exprimate de cei peste 400 de delegaţi prezenţi la Conferinţa Teritorială a PNL Galaţi care a avut loc duminică la Teatrul Muzical, Dobre a obţinut 388 de voturi, în timp ce singurul său contracandidat, Laurenţiu Pandelescu, a avut numai 31 de voturi. Deşi, realegerea sa nu a constituit o surpriză, Dobre a spus că a avut totuşi emoţii. "Întotdeauna am emoţii în astfel de momente pentru că vin în faţa colegilor şi trebuie să dau seamă de ceea ce am făcut", a declarat Victor Paul Dobre, la scurt timp după ce a fost reales în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PNL Galaţi. Acesta şi-a anunţat şi principalele obiective pe care le are în vedere. "Pentru noi va urma o perioadă de creştere în plan naţional şi judeţean. Principalul meu obiectiv îl reprezintă alegerile locale şi cred că spre deosebire de alte dăţi, ne propunem mai mult, şi anume câştigarea primăriilor oraşelor Galaţi şi Tecuci", a afirmat Victor Paul Dobre.
Alături de liberalii gălăţeni s-au aflat şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, secretarul general al PNL, Radu Stroe, şi vicepreşedintele zonal al partidului, Rareş Mănescu.
http://www.impartial...litic&articol=4

Sus