Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Claudiu Brânzan - membru în CA al SRTv

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
2 răspunsuri la acest subiect

#1 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.041 Mesaje:

Adăugat 28 iunie 2010 - 23:51

Claudiu Brânzan, umilit de Mircea Diaconu
* Lecţii de limba română, în cadrul audierilor pentru SRTv şi SRR
Luni au avut loc audierile candidaţilor propuşi de partide, guvern şi preşedinte pentru Consiliile de Administraţie ale Societăţii Române de Televiziune şi Societăţii Române de Radiodifuziune. Audieri din care nu au lipsit greşelile de limba română, taxate în repetate rânduri de senatorul PNL Mircea Diaconu.
Claudiu Brânzan, candidat propus de PSD pentru SRTv, s-a declarat copleşit de emoţii, dar nu a scăpat de vigilenţa membrilor comisiilor de cultură. "Vă rog să îmi scuzaţi emoţiile, dar mă copleşesc personalităţile care le văd in faţa mea", a început Brânzan. "Nu e aşa că în noua calitate veţi avea grijă de limba română? (...) Să aveţi grijă de bietul acuzativ, care e în pericol", a fost replica lui Mircea Diaconu, făcând aluzie la folosirea incorectă a lui "care", în loc de "pe care".
Nici Sorin Burtea, candidatul salariaţilor TVR pentru SRTv, nu a scăpat de vigilenţa ortoepică a lui Mircea Diaconu. După ce Cristian Ţopescu îi atrăsese atenţia în legătură cu ţinuta nepotrivită pe care o avea, Burtea s-a apărat spunând că venea "după teren", fapt care l-a făcut pe Diaconu să intervină: "De pe teren, că după teren e altceva".
http://www.realitate...deo_720824.html
Propunerile pentru CA al SRTv au fost avizate în unanimitate  8-}
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#2 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.041 Mesaje:

Adăugat 29 iunie 2010 - 19:25

Claudiu Brânzan a fost desemnat membru în CA al SRTv
Plenul Parlamentului a aprobat marţi cu majoritate de voturi noile Consilii de administraţie ale SRTv şi SRR. Din Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune face parte şi social-democratul Claudiu Brânzan, fost prefect al Galaţiului. Noii membri titulari ai CA al TVR sunt Alexandru Lăzescu (Administraţia prezidenţială), Ada Meseşan, Paul Călin Botez, Nicoleta Nicolicea (PDL), Cătălin Baba (Guvern), Anne Jugănaru, Claudiu Brânzan, Cristi Niţulescu (PSD), Lucia Hossu Longin (PNL), Karen Attila Sebesi (UDMR), Cornea Raico (minorităţi), Sorin Burtea şi Traian Bărbulescu (din partea salariaţilor TVR).
Claudiu Brânzan care în trecut a fost şi corespondent al postului naţional de televiziune pentru zona Galaţi-Brăila, iar ulterior a ocupat şi funcţia de prefect al Galaţiului, spune că este onorat că face parte din CA al TVR. ”Îmi doresc să-i reprezint pe gălăţeni cu cinste pentru că eu consider că este un post al Galaţiului, este o onoare să fac parte din conducerea societăţii de televizune, mai ales că am fost corespondent al TVR pe judeţele Galaţi şi Brăila între anii 1995-1999”, a declarat Claudiu Brânzan.
Membrii titulari ai CA al SRR sunt: Doina Tănase şi Mihai Voicu (PDL), Demeter Andras Isvan (UDMR), Bogdan Hossu şi Adrian Moise (Asociaţia Profesională Radio), Stejărel Olaru şi Ducu Bertzi (PNL), Maria Ţoghină (Administraţia prezidenţială), Adelina Rădulescu (Guvern), Ana Florea (minorităţi), Ovidiu Niculescu, Mirela Fugaru şi Ileana Savu (PSD).
Validarea preşedinţilor CA ale SRTv şi SRR de către plenul Parlamentului urma să se facă marţi după-amiază.
http://www.impartial...iment&articol=1
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#3 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.041 Mesaje:

Adăugat 30 iunie 2010 - 23:53

Claudiu Brânzan a fost corespondent TVR
Absolvent al Facultăţii  de Nave a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, Claudiu Brânzan a activat încă din studenţie în presa scrisă, la săptămânalul studenţesc „Orientări”, o publicaţie redutabilă în perioada de după Revoluţie. Cu atestat de ziarist profesionist din 1990, „am fost redactor-şef la <Orientări>. 14 ani am fost în presă, cea mai mare parte din acest timp la <Viaţa liberă>. Am fost la TVR, din 1995 până în 1999, corespondentul local la Redacţia de ştiri pentru Galaţi şi Brăila, împreună cu Sandu Pascu. Şi din 1998 până în 2001 am fost director general la TV Galaţi”.
A ocupat şi funcţii în care a trebuit să lucreze cu presa: a fost director general la Zona Liberă Galaţi şi prefectul judeţului. A continuat şi în opoziţie să aibă legătură cu presa, ca purtător de cuvânt al PSD Galaţi.
http://www.viata-lib...erea_TVR_2.html

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare