Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Sunt mândru că sunt român!

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
72 răspunsuri la acest subiect

#61 Legumix

Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.460 Mesaje:

Adăugat 19 iulie 2010 - 08:34

in conditiile in care suspinatul nu agreeaza prea mult acest gen de "muzica", textul mi se pare edificator

#62 Gabbiano

Gabbiano

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 409 Mesaje:

Adăugat 19 iulie 2010 - 20:24

topicul asta deschis de oana cu mandria de a fi roman imi aminteste de o vorba veche; avem un trecut de tot rahatul,avem un prezent de tot rahatul....norocul nostru este ca nu avem niciun viitor =))

#63 gabi

gabi

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 170 Mesaje:

Adăugat 19 iulie 2010 - 21:35

Vizualizați mesajulGabbiano, pe 19 iulie 2010 - 20:24, a spus:

topicul asta deschis de oana cu mandria de a fi roman imi aminteste de o vorba veche; avem un trecut de tot rahatul,avem un prezent de tot rahatul....norocul nostru este ca nu avem niciun viitor =))
iar io-mi aduc aminte de o vorbă mai nouă: ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să ţi se-ntâmple  :lol: (just a joke :P , no ofense, please)!

#64 ovtoma

ovtoma

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 27 Mesaje:

Adăugat 19 iulie 2010 - 22:00

filmuletzul nu ma face cu nimic mai mandru! :-??

#65 Relu

Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.697 Mesaje:

Adăugat 23 iulie 2010 - 23:24

M-am născut în România... și asta n-am cum s-o schimb oricât de mincinos aș fi...
M-am născut pe malurile Trotușului și am crescut la Dunăre... am învățat cu Geo Bogza, Radu Tudoran, Ionel Teodoreanu și cu Moromete... Aurel Vlaicu, Henri Coandă, Hermann Oberth și Iustin Capră au fost idolii mei... m-am jucat de-a Peneș Curcanul și Mihai Viteazul (ce-mi mai plăcea să țip prin fața blocului: „Sinan-Pașa! Sinan-Pașa!”)... toată pleiada Hollywoodului pălește în fața lui Birlic, Toma Caragiu, Tamara Buciuceanu, Amza Pellea...
:-??
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

#66 catilina22003

catilina22003

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.393 Mesaje:

Adăugat 24 iulie 2010 - 00:26

Ah, Relu! Dar cum indraznesti sa expui cu voce in penel asemenea blasfemii?? Cand...cand...etalonul absolut si de urmat a fost atat de strategic afisat mai sus?
Guess who? ;)
:d

Deci. Peste cateva ore la Amsterdam, "locul potrivit" :d . Revin in maxim 3 saptamani cu forte noi, dor de voi, chef de vorba (oare imi lipseste vreodat'?), experiente si povesti. Poze?

#67 Garett

Garett

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 120 Mesaje:

Adăugat 22 septembrie 2010 - 06:00

Wow, mai exista oameni mandrii ca sunt romani? Ce chestie! No offense, mergeti putin prin locurile frecventate de romani pe afara si va trece cheful urgent!

#68 marcus

marcus

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 122 Mesaje:

Adăugat 11 martie 2011 - 18:18

Mi-a dat posibilitatea D-zeu sa pot merge destul de des pe afara. Nicaieri nu mi-a fost jena sa spun tuturor ca sunt roman, dar nici nu as putea afirma ca am spus-o cu mandrie. Suntem ceea ce suntem si cred ca e mai bine sa ne asumam chestia asta mai degraba decat sa o transformam in motiv de fudulie. De mine insa sunt mandru ca am reusit sa fac tarii mele o imagine frumoasa afara. Cred ca e destul si atat!

#69 katman

katman

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.150 Mesaje:

Adăugat 16 martie 2011 - 17:48

De mine insa sunt mandru ca am reusit sa fac tarii mele o imagine frumoasa afara. Cred ca e destul si atat!

Aveti dreptate. Poate ca ceea ce face fiecare individual nu va spala mizeria facuta de restul... Dar e un inceput.
Ne mindrim ca natie cu cei care sint la 2 metri sub pamint. Ar trebui sa ne mindrim cu ce sintem fiecare dintre noi.

#70 RCA Constanta

RCA Constanta

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 8 Mesaje:

Adăugat 06 octombrie 2011 - 06:01

Avem o tara foarte frumoasa. Trebuie sa fim mandri ca suntem romani. Inschimb nu prea suntem mandri de cine ne conduc in prezent!

#71 AlinLee

AlinLee

În vizită

• Membri
  • Pip
  • 3 Mesaje:

Adăugat 09 martie 2012 - 21:29

Si eu iubesc Romania ! :) ... regret ca n-am facut mai mult !

#72 tomcat0

tomcat0

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 369 Mesaje:

Adăugat 26 martie 2012 - 01:27

Imi cer scuze ca va scriu dupa atat de mult timp... incerc sa ma abtin de la orice comentarii rautacioase si vreau sa va impartasesc cateva randuri in care sa va explic cam ce se intampla in Bruxelles. Sunt cateva luni bune de cand imi petrec timpul prin acest oras, printre atatea natii care si-au gasit un loc mai bun si un salariu mai decent aici. Sunt multe lucruri de spus, Belgia e ingrijita, la capitolul frumusete sta cam prost pentru ca nu are formele de relief cu care noi romanii ne mandrim, in schimb are autostrazile pe care nu cred ca o sa le avem niciodata, autostrazi luminate pe care nu cred ca le mai are cineva in Europa, are asa numitele "sate" care numai a sate nu arata, in schimb are un litoral plictisitor, saracacios, neexploatat. Incercand sa sincretizez mai multe idei in una singura, chiar daca inainte de a trai printre atatea natii nu puteam sa spun asta, acum pot sa spun ca sunt mandru ca sunt roman, chiar daca cei mai multi romani care ies la suprafata aici nu sunt chiar cei care ar trebui sa se arate, chiar daca romanii sunt cunoscuti aici ca fiind muncitori buni si nu asa oricum, ci pe bani putini! Si dupa cum le spuneam zilele trecute unor prieteni, care au impartasit de altfel aceeasi idee ca si mine, aici devii rasist indiferent cat de mult n-ai vrea :) cand vezi atatia marocani si "cetateni de culoare" care nu fac altceva decat multi copii de pe urma carora incaseaza alocatii ca sa poata sa stea aici calare unii peste altii si care nu fac nimic altceva decat umbra pamantului... iar statul belgian le permite asta, pentru ca stie sa ia taxe de la cei care muncesc si sa dea astora! Cred ca am sters de vreo 10 ori multe randuri aici pe care le-am scris insa cred ca ofensam multa lume, si-atunci prefer sa las numai ceea ce cred ca e esential :) Una peste alta, da, sunt mandru ca sunt roman........ desi mi-as fi dorit sa fiu german :))

#73 mambo

mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.124 Mesaje:

Adăugat 06 mai 2012 - 10:12

vrei parola?  ǝuıq ızǝʌ ıɐɯ nu ɐɔ pǝɹɔ

0 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare