in conditiile in care suspinatul nu agreeaza prea mult acest gen de "muzica", textul mi se pare edificator
Bun venit pe Forum Gălățeni.net
![]() |
Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare. |
Sunt mândru că sunt român!
Adăugat 19 iulie 2010 - 21:35
Gabbiano, pe 19 iulie 2010 - 20:24, a spus:
Adăugat 23 iulie 2010 - 23:24
M-am născut pe malurile Trotușului și am crescut la Dunăre... am învățat cu Geo Bogza, Radu Tudoran, Ionel Teodoreanu și cu Moromete... Aurel Vlaicu, Henri Coandă, Hermann Oberth și Iustin Capră au fost idolii mei... m-am jucat de-a Peneș Curcanul și Mihai Viteazul (ce-mi mai plăcea să țip prin fața blocului: „Sinan-Pașa! Sinan-Pașa!”)... toată pleiada Hollywoodului pălește în fața lui Birlic, Toma Caragiu, Tamara Buciuceanu, Amza Pellea...

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.
Adăugat 24 iulie 2010 - 00:26
Guess who?
Deci. Peste cateva ore la Amsterdam, "locul potrivit"
Adăugat 11 martie 2011 - 18:18
Adăugat 16 martie 2011 - 17:48
Aveti dreptate. Poate ca ceea ce face fiecare individual nu va spala mizeria facuta de restul... Dar e un inceput.
Ne mindrim ca natie cu cei care sint la 2 metri sub pamint. Ar trebui sa ne mindrim cu ce sintem fiecare dintre noi.
Adăugat 26 martie 2012 - 01:27
0 utilizator(i) citesc acest subiect
0 utilizator(i), 0 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

Sus